Polisen söker vittnen till hur invandrare misshandlade kvinna som gick med kryckor

 

Polisen söker vittne till en misshandel på öppen gata i Simrishamn!

Vid 18- tiden lördagen den 19 augusti blev en kvinna misshandlad i centrala Simrishamn. Kvinnan kom gåendes på kryckor längs Lillevångsgatan då tre killar/män gick i kapp och började slå och sparka kvinnan.

De tre killarna/männen pratade både svenska och ett utländskt språk som vi i nuläget ej vet vilket det är. Killarna/männen var cirka 15-20 år gamla.

Kvinnan behövde inte uppsöka sjukvård då patrull kom till platsen, men hon var såklart chockad av händelsen. Slagen och sparkarna ska ha varit kraftiga och gjort ont.

Har du gjort någon iakttagelse vid tillfället för brottet, eller har du kanske själv blivit drabbad av dessa tre gärningsmän? Hör av dig till Polisen i Ystad, Simrishamn eller via 11414 och lämna dina uppgifter!

Tack på förhand!
Hälsningar/Polisen Österlen

20 thoughts on “Polisen söker vittnen till hur invandrare misshandlade kvinna som gick med kryckor

  1. Det nya moderna Sverige, som ingen vettig normalbegåvad vuxen med utvecklad ansvarskänsla och omdöme någonsin kommer att acceptera, uppvisar en mycket skrämmande tendens, där brott av en särpräglat rå och skoningslös natur blivit stående inslag i nyhetsrapporteringen.

    Hur tänker etablissemanget gå tillväga för att i sin sedvanliga enfald och konsekvent tillämpade värdegrundsondska söka rättfärdiga de ständiga angreppen på civilbefolkningen? Inte ens överstedjävul Löfvén torde väl vara i stånd att beskriva detta illdåd medelst litoteser som ”stök” och ”ungdomligt oförstånd”?

    Tre individer, som inte kan bedömas som annat än socialt och mentalt vanföra och således icke lämpade att befinna sig på fri fot, angriper helt plötsligt en försvarslös kvinna med kryckor.
    Hur i in helvete djupt kan Sverige egentligen tillåtas sjunka innan makthavarna inser att globalismens strategier icke är förenliga med en normal rättsstat som faktiskt gör sig omaket att med alla till buds stående medel prioritera allmänhetens säkerhet?
    Andreas, förbannad, modstulen och chockerad.

  2. Igår kväll stannar en bil till vid en busshållsplats. I bilen sitter tre unga babbar. Vid busshållsplatsen står en kvinna och väntar otåligt, trött efter en lång arbetsdag. De unga männen kommenterar hennes klädsel, frågar om hon fryser och erbjuder skjuts. Hon avböjer vänligt men bestämt, föredrar på goda grunder bussen. Deras rätta intention visar sig nästan genast, de tar då tag i kvinnan och försöker slita in henne i den silverfärgade gamla skruttbilen med märket Mazda. Allt detta ser min sambo som även hon har jobbat stängning, ensam, en sen torsdagskväll. Hon närmar sig hastigt busshållsplatsen och börjar skrika åt dem. Det verkar lyckligtvis överrumpla de potentiella våldtäktsmännen, för de avbryter nämligen aktionen och kör iväg därifrån. Den här gången gick det bra men tyvärr handlar allt om rätt timing och tur, om och om igen.Vilka förtjänster har en invandring bestående av människor med ett sådant tydligt dysfunktionellt kapital? Vi är många som väntar på svar, nackdelarna har presenterats i decennier och vi är innerligt trötta på politikernas floskler och ständiga lagöverträdelser. Vi glömmer aldrig!

    • Hoppas någon tog bilnumret och rapporterade händelsen. Fråga polisen vad de tycker ni borde gjort ? Troligen säger de att man ska ringa 112!! Skulle det gjort någon skillnad om någon ringt 112? Det borde vara polisens jobb att skydda medborgarna MEN Reinfeldt och Lövens ansvarslösa massinvandringen har fått hela samhället att kollapsa….

    • Jag tror inte någon grejade numret, jag vet i alla fall att min sambo inte gjorde det. Hon som höll på att bli insliten var troligtvis för skärrad. Hon blev hämtad av sin far senare, kanske de ringde polisen och kunde beskriva bilen i alla fall, hoppas det. Snart är den, under sommaren, påbörjade byggnationen av flyktingboendet klart. Då är det bara att byta jobb, antar jag. Det kommer ligga i direkt anknytning till min sambos jobb. Det ligger även en gymnasieskola där, helt sinnessjukt. Majoriteten av de boende i området röstar på Moderaterna, på tal om sjukt. Det förklarar kanske sprickan i partiet, i alla fall till viss del. Nåja, vem går säker i dagens samhälle? Historiken spelar ingen roll längre, de mest otippade ställena får skörda de mångkulturella frukterna, även om de inte vill. Som sagt, sinnessjukt!

      • Förtydligande. De som i majoritet röstar på Moderaterna just där, verkar vara nöjda, frågan är hur länge till.

  3. Afghanssvin, unga aggressiva rovdjur är min gissning, – se asen i ögonen, vi vet inte vilka de är men där lyser hat och förakt och de känner av att de kan göra vad de vill här utan reaktioner eller några konsekvenser, den s.k. polisen lyser med sin frånvaro och vi ser aldrig någon polis på gator och torg i de Socialdemokratiska lögnarnas Sverige!
    30% röstar på S om man ska tro opinionsinstituten och det mina vänner är 30% fullblodsidioter!!

  4. Sverige har varit handikappsfientligt länge,barnen har lärt att mobba andra barn med olika funktionshinder för de har sett hur föräldrar och andra vuxna i samhället gör som vuxenmobbar,media,politikerhelvetet bär naturligtvis ansvar för detta att folket blivit iskalla mot sina egna landsmän som blivit sämst lottade i livet vad gäller fysiskt och ppsykiskt hälsa och förmågor.Samma svenska folk skänker gladeligen med politikerhelvetets och systemmedias hjälp bort alla våra skattemedel,vårt land,våra bostäder som våra egna behöver,och hela vårt land till id lösa främlingar varav hundratusentals är ljugande vuxna män som utger sig för att vara barn och kostar minst 1 000 000 vardera/år ,från dysfunktionella klankulturer från tredje världen,varav 90 % är från muhammedanska ideologin med barbarisk kvinno och människosyn.
    Främlingarna för med sig sin barbariska kultur och ideologi hit och har sjukklöverligans välsignelse att plåga svenska folket så mycket de vill
    och det är krigshandlingar de utför.Socialistjuntan som inte själva vill utföra det fysiska våldet mot funtionshindrade har nu inte bara deras fotsoldater vänsterextremisterna utan också de våldsamma grovt kriminella massimporten från mena och deras avkomma som gör grovjobbet,jag är övertygad om att målet är att utrota oss bit för bit och så plågsamt som möjligt.Hur många av svenska folket vill detta för sina barn och barnbarn?
    Sverige är verkligen sjukt mycket sjukt.

  5. Som de tre aporna ”inte se, inte höra, inte tala” har omgivningen blivit. Allt för få vill lägga sig i.
    Vi får inte glömma. Du ska bry Dig, lägg Dig i när när Du ser något som är fel.

  6. Det ”nya Sverige” har gjort att jag använder bilen även på korta sträckor, min promenad till den närliggande stranden är inställd, jag tar bilen.
    Åker inte kommunalt vare sig med tåg eller buss om det är möjligt att undvika.
    Ja visst har vi blivit begräsade även i vårt dagliga liv, så sorgligt.

    Jag känner till den gatan i simrishamn, det är en fin gata med vackra hus, tyvärr så ligger den nära järnvägsstationen, där det väller fram individer från fjärran. I närheten ligger också skatteverket, förfäkringskassan och arbetsförmedlingen samt en butik som handlar med livsmedel från arabländer alltså halal. Biblioteket finns också nära, har besökt det en gång endast personalen var svensk vid det tillfället.
    Trist att det har blivit så i en tidigare ”liten pärla” !
    ”Sundets pärla” HBG är fullständigt förändrat till det sämre.
    Finns det en svensk pärla någonstans så berätta inte för då förvandlas den snabbt till kaos.

  7. Ett klart HATBROTT och en enorm kränkning! Är anmälan om hatbrott ej upprättad är det en gigantisk rättsskandal.

  8. Erfarenheten av dagens ”Sverige” säger mig att myndigheterna nog är mer intresserad av huruvida den äldre damen använde sina kryckor som tillhygge/försvar, än av dom fina nyimporterade och värdefulla pojkarna och deras ev. små busstreck..
    Janne

  9. Mia ! Som jag har påpekat . DU och ALLA andra som har röstat på partier som är för massimport kommer att ha ett och annat å förklara för våra barn och barnbarn . Din bortförklaring att du var orolig år 2015 är bara löjlig ! Fakta är väl fakta ? Du har ju trots allt röstat på parti som vill ha detta förfall eller ?Hade SD haft makten hade detta aldrig skett !!!

      • Med tanke på att 87% gjorde det vid ödesvalet 2014 talar väl statistiken för att hon var en av alla dom som faktiskt gjorde det.

    • Sannolikheten att hon gör det är stor. Otroligt många Svenskar som har kommit upp i åren har svårt att ta till sig att det nya Sverige har få likheter med det Sverige som var en gång. Går man en runda på stan finns det fortfarande många som bär väskor och andra värdesaker helt öppet. Det verkar som information är väldigt svårt att ta till sig.

  10. Jo det anade man att det var sådana fega ynkliga individer, att ge
    sig på en handikappad med kryckor passar bra in , att hon dessutom var
    kvinna borde kanske få den sturska Gudrun Schyman att reagera?
    Men nä det var ju inte vita medelålders män som gjorde det, så då
    hålls käften stängd, vilket hon har väldigt svårt för i andra sammanhang?
    Och den fega ynkliga lokaltidningen Ystads Allehanda glömde givetvis också att nämna att det var importer, trots att dom visste.
    Fy fan vilka ynkryggar det finns!

Kommentera