Danska polisen bekräftar: Kvarlevorna tillhör Kim Wall


BROTTSLIGHET. Den danska polisen skriver på Twitter att de har en DNA-match i fallet med kvarlevorna som hittats i vattnet utanför Köpenhamn. Det är den försvunna journalisten Kim Wall. Polisen kommer hålla en presskonferens klockan 9. Det var i måndags som en förbipasserande såg en kropp i vattnet och larmade polisen.

Freelancejournalisten Kim Wall, 30, har saknats efter ubåtsdramat i Danmark, där dansken Peter Madsen, 46, är misstänkt för dråp eller mord. Kim Wall är skriven i Skåne, men var i Köpenhamn för att följa med Madsen på en tur med hans egentillverkade ubåt ”Nautilus. Sedan dess har Kim Wall varit försvunnen.

Kim Wall har bland annat arbetat för tidningarna New York Times och The Guardian. Hon är skriven i Sverige men skiftar bas mellan New York och Peking. Kim Walls Facebook. 


6 responses to “Danska polisen bekräftar: Kvarlevorna tillhör Kim Wall

 • The proud Swede

  Jag gissar att han hade hål i nappen, tråkig kudde och blå brandbil när han var liten… Då blir det som det blir…

  Gilla

 • Tomas

  ( 2017-08-23) Ingrid Wall , Ordförande i Föreningen Gamla Trelleborg. (Har hemsida.)
  Hörsägen i Trelleborg anger att Kim Wall var dotter till Ingrid.

  Ingrid Wall anses vara en hård råsosse och hon arbetar i kommunen. En hård PK, politiskt korrekt, om ni frågar mig. Hennes aggressivitet har jag själv noterat.

  En sådan råsosse som tycker att tjänstemän i Sveriges Offentliga Makt (=myndigheterna) ostraffat skall kunna begår brott mot Pursvenskar i allmänhet och Pursvenska barn i synnerhet.

  Dottern Kim sägs också ha arbetat som ”Göbbelschnauz” hos Lokala Pravda.
  När också Dingsgård valts in i styrelsen för Gamla Trelleborg kände jag mig tvingad att gå ur föreningen.
  Sosse eller moderat är ju samma gamla sverigehat. Jag tycker att båda arbetar för att förstöra Trelleborg som är min hemstad.
  Tomas.

  Gilla

 • Peter

  Han såg väl tvungen att stycka kroppen för att kunna få upp den i tornet vid dumpningen.

  Gilla

 • Monica

  Denne ubåtsägare verkar att vara kontroversiell och excentrisk och de har ofta en grandios självbild och han verkar till att vara en person som är hetlevrad och temperamentsfull. Men från detta till att slå ihjäl en kvinna och stycka henne verkar vara mycket långsökt. Men i alla människor existerar ett spektrum av varierande personlighetstyper. Även i en
  människa som andra uppfattar som en grå liten mus som inte vågar sticka ut. Se bara på våldtäktsmannen Niklas Lindgren som höll Umeå i skräck i många år. En av hans lärare skakade på huvudet när det kom till hans kännedom. Han sa: Jag kan inte ta in det. Av alla elever jag har haft är han den siste jag skulle kunna misstänka för något sådant”.

  Gilla

 • Argus

  Ja, herreje. Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig?

  F’låt, kunde inte hålla mig. Undrar om MSM kommer att leta efter socioekonomiska faktorer för denna galning också?

  Vi har uppenbarligen tillräckligt många knäppgökar redan utan att behöva massimportera dem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: