Tre våldtäkter, ett ofredande, en alldeles normal helg i Växjö


BROTTSLIGHET. En 44-årig kvinna har anmält att hon blivit våldtagen inne på en restaurang i Växjö. Våldtäkten ska ha skett strax efter midnatt under natten till söndagen. Våldtäkten anmäldes till polisen på söndagsmorgonen. Ingen misstänkt har gripits.

Detta var den tredje våldtäkten som anmälts i Växjö i helgen. De båda andra våldtäkterna anmäldes under lördagsmorgonen och där sitter två män anhållna.

En 16-åring är också misstänkt för sexuellt ofredande mot en jämnårig flicka. Ofredandet ska ha skett på Stortorget under en konsert i går kväll.

-Pettersson säger att det är det nya normala i Växjö och många andra städer: Tre våldtäkter, ett sexuellt ofredande och en handfull misshandelsfall…

Sveriges Radio


2 responses to “Tre våldtäkter, ett ofredande, en alldeles normal helg i Växjö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: