Politisk handling/beslut för syns skull, är improduktiv och alltid resultatlös.


INSÄNDARE. Den enorma ökningen av kriminalitet och grov brottslighet på grund av massinvandringen har äntligen blivit känd för tefan Löfven. Av denna anledning har han därför beslutat att 7.1 miljarder skall tillföras polisen de närmaste 3 åren. Dessa medel skall enligt Löfven gå till bla fler poliser och bättre löner. Den som har den minsta kunskap om kriminalitet och grov brottslighet inser genast att denna satsning i ökade anslag inte är något annat än en handling för syns skull. Den kommer inte att minska den grova brottslighet massinvandringen innebär. Denna brottslighets grundorsaker är  nämligen en helt annan än vad som är normalt för det västerländska/svenska samhället. Men det är också prestige som borde vara oförenligt med politisk verksamhet. I stället för att verka i enlighet med de förslag Sverigedemokraterna (SD) , väljer han istället att kasta ut 7 miljarder till ingen nytta.

Politik måste präglas av realism och inte som i Löfvens fall av prestige. Bland annat påstår Löfven att denna satsning skall öka tryggheten. Där har han helt fel. I flera år har han lovat positiva förändringar vad gäller invandrarkriminaliteten. I stället ökar den med fler mord, fler grova våldtäkter, fler ”hedersbrott” etc etc. Vi kan alla som har öron och ögon konstatera att alla de löften Löfven ställt ut om ett tryggare och mindre brottsligt Sverige aldrig följts av handling och därför ökar den för var dag som går.

Skall vi någonsin återfå den trygghet i vårt tidigare så trygga land, krävs helt andra åtgärder, bl a de SD redovisat. Den brottslighet och terror som är ett resultat av en helt vanvettig massinvandring är också av ett slag som aldrig tidigare förekommit i vårt land. Den som är den mest grova och omfattande har sin rot/grund i kulturella/religiösa skillnader i förhållande till Sverige och Europa. De kulturella orsakerna är framförallt skillnaden i värdegrund, klansamhällen, generellt låg bildningsnivå genom utbredd hög analfabetism, de islamistiska staternas nedsättande och kränkande syn på kvinnor/flickor, ytterst få om ens någon stat där islam är statsreligion kan anses vara en rättsstat i europeisk mening.

Att dagens invandrarvåld har sin grund i kultur och religion visar mordet på den pappa som inte ville döda sina två döttrar, som krävdes av mördaren för att döttrarna pratat och tagit jämnåriga pojkar i hand! De hade därmed enligt mördaren bekräftat att de var horor och brutit mot islams  normer! Religionen islam som också får betraktas som en politisk rörelse måste anses stå för ondska och hat mot alla individer, som inte bekänner sig till islam. Koranen ger ju bokstavligen uttryck för detta hat och att alla otrogna (icke bekännare av islam) får och skall dödas. Någon som helst humanitet skall inte och får inte visas mot de ”otrogna” enligt koranen. En tydlig markering av detta är att de stater där islam är statsreligion inte accepterar FN.n deklarationen om de mänskliga rättigheterna. I stället har dessa stater antagit något som kallas Kairodeklarationen och där Sharia bildar grunden. Och alla som känner till denna vet, att den lika väl kunde vara en handbok i barbarisk grymhet

Undersökningar som gjorts i Europa efter massinvandringsvågen från muslimska länder anger att mer än 50 procent och ibland 75 procent av hitkommande bekännare av islam anser att Sharia skall ersätta europeisk lagstiftning! När därför Stefan Löfven nu slår sig för bröstet och basunerar ut att regeringen skall satsa 7 miljarder på polisen de närmaste 3 åren kunde han lika väl kastat dessa pengar i sjön för de kommer varken minska brottsligheten eller göra den mindre (inte den som skapar död och otrygghet). Eftersom den brottslighet vi har att göra med när det gäller invandrare från islamistiska länder är kultur och religionsbetingad måste helt andra åtgärder till. (Självklart har jag inget emot att polisens löner höjs, det är de väl förtjänta av). Lika obegåvat som Löfvens förslag om de 7 miljarderna,  Justitieutskottets ordförande Tomas Tobès uttalande om att pengarna kommer försent. Han är sålunda inne på samma linje som Löfven att pengar kan lösa den enorma invandrarbrottsligheten. Med vetskap om att denne Tobe stöttade Abdisiriak Waberi när han skändat och kränkt flickor i den skola Waberi var rektor för finns det ingen anledning att fästa vikt vid vad Tobe tycker. Framförallt krävs realism av politikerna. Och det är just detta sjuklövern helt saknar.

Den realistiske politiker som vågar se verkligheten som den är skulle komma till helt andra slutsatser. Med en realistisk kriminalpolitik skulle kanske inte polisen behöva mer resurser. De människor som drivs av kulturella och religiösa värderingar kan inte fås till att ändra attityder genom ökade polisinsatser och kriminalpolitik. För att förändra attityden hos dessa individer hjälper endast hårdare lagstiftning.

Den innebär bl a;

 • All brottslighet orsakad av invandrare (icke svensk medborgare) där straffet är fängelse skall ovillkorligen utvisas.
 • Straffmyndighetsåldern sänks till minst 15 år.
 • Individ som påträffas med vapen eller sprängmedel utvisas.
 • Kränkning av kvinnor/flickor  skall innebära utvisning.
 • Hemspråksundervisningen slopas.
 • Klan- och parallellsamhällen slås sönder genom tvångsomflyttning av de boende.
 • Inga religiösa skolor av något slag tillåts.
 • Islamska organisationer skall ovillkorligen tillämpa jämlikhet mellan könen. Om inte så sker skall t ex moskeer förbjudas.

Till dig som fortfarande sympatiserar med Stefan Löfven och hans galna invandrarpolitik vill jag säga följande. Öppna dina ögon och öron. Ingen annan politiker historiskt, har förstört Sverige så som Löfven med sin helt oreglerade massinvandringspolitik. Får denna fortsätta (genom att Du röstar på socialdemokraterna) kommer Sverige att bli ett våldssamhälle för all framtid där kvinnor/flickor inte vågar gå ut utan skydd till följd av invandrarvåld. Märk väl att när Löfven riktar sig mot våldet talar han alltid om nazism, rasism, främlingsfientlighet men aldrig om islamistiskt våld som i dag överträffar annat våld med råge. I Stefan Löfvens retorik/politiska tal flödar det av super-lativ/överord när han skryter om vad han skall göra för att Sverige skall bli ett ”tryggt” land att leva i. Men tyvärr följs aldrig de svulstiga löftena av handling och åtgärder som skulle kunna minska brottsligheten och öka tryggheten i det svenska samhället.

Han är med andra ord inte endast den som förstört Sverige mer än någon annan. Han är också den politiker som gjort lögnen till sitt viktigaste politiska redskap och överträffar därmed alla svenska politiker hittills. Han är därför en brottsling och som sådan måste han åtalas och få sitt straff.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


12 responses to “Politisk handling/beslut för syns skull, är improduktiv och alltid resultatlös.

 • eugenecork

  historia alltid intressant, här lite Amerikansk sådan

  http://www.lindelof.nu/den-roda-traden-loper-vidare/

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Tillägg: Ang utvisning kommer många att påstås sig riskera att dödas dit de utvisas (en dödsdom i muslimskt land är billig att köpa), därför skall alla som med dom står inför utvisning interneras, helst utomlands, tills verkställighet kan ske. Den som vägrar låta sig utvisas frivilligt skall inte ges s k hemresebidrag.

  Gilla

 • Jhonsson

  Såg i en tidning i dag att polisen skall ta i med hårdhandskarna mot fortkörare. Hur skulle det vara om de tog i med hårdhandskarna mot de kriminella gängen?

  Gilla

 • weasel

  En fråga bara ;
  Hur går Löfvens påstående om att polisen måste få mer resurser för att klara den ökande gängkriminaliteten ihop med … Magnus Betnérs och Henrik Schyfferts och Malena Ernmans och ”professor” Sarneckis påståenden att det grova våldet minskar och att sverige i själva verket aldrig har varit tryggare ?

  Om nu ovanstående forskare på BRÅ har rätt i sina påståenden så borde väl polisen få MINDRE resurser istället för MER resurser ? :/

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Först öppnas Sveriges portar och Löfven välkomnar kulturberikare sen tillför han våra pengar till att försöka hålla dessa skäggbarn ifrån brott.
  ”Det är en lite ansträngning i början, ja…men det en vinst för samhället lite längre fram”.

  I en normal upplyst värld med normalt tänkande bör polisen få färre pengar, för färre brott bör ske i en normal värld med människor som har normalt tänkande.

  Detta sk. utspel är bara toppen på isberget i jakten på röster, så att Sverige kan fortsätta sönderfalla.
  Att han nu ska spela tänkande och verka som han har Sveriges bästa i sina tankar, är några år försent.

  En orm är alltid en orm, oavsett om han byter skinn.

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Inte så sällan kan man känna ett djupt vemod över människoödet då man läser Olles lysande artiklar – så fulla av moralisk patos, civilkurage och sanning. Varför är massorna fega, varför står de inte upp och följer denne man på frihetsmarschen ? Ut med detta drägg som, tillsammans med landsförrädarna, håller er gisslan i eget land !

  Ni är vakna, arga och redo – visst, men ni saknar gnistan ….. och bränslet. Mordbrännarna då ? Nähe, nu att polisen blir miljardär kommer skurkarna att söka jobb där. Länge leve pyrotekniken …..

  Gilla

 • Mjölner

  Islam är en politisk sekt med mord och förintelse av alla otrogna som agenda. Det svenska etablissemanget och folket är islamiserat, feminiserat, HBTQ-skadat och på väg mot en ny förintelse som de själva regisserar. Rädde sig den som kan!

  Gilla

 • Jhonsson

  Det skulle inte behövas fler poliser om gränsen stängdes för asylanter, eftersom de flesta inte har behov av asyl men önskar dela den svenska välfärden. För övrigt har Olle Ljumbeck rätt som vanligt. Men att hoppas på att någon i regeringen eller i den helt tillplattade Alliansen skulle fatta,vad som behövs, är nog att hoppas på för mycket. Löfven hävdar fortfarande att invandringen ”blir lönsam lite längre fram” trots att det inte finns någonstans i världen, där asylinvandring visat sig vara lönsam. I synnerhet inte om man som i Sverige med öppna armar tar emot kriminella och analfabeter.
  Vi behöver en sverigevänlig regering och det hastar.

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Olle skriver som det är.Tyvärr det är sanning och det lever vi med.Förskräkligt att det är inte fler som vaknar och inser sanningen.Håller med dessa människor borde straffas eller någon kommission utreda deras brott mot svenska folket. Håller med Dan Karlsson att svetsarn kan inte straffas eftersom han har inte alla hästar hemma,han är byfåne milt sagt.Tack för ordet Adolf

  Gilla

 • Dan Karlsson

  Jag tycker faktiskt att Stefans företrädare Reinfeldt är den största boven.Och han gjorde Sverige den största björntjänsten vid fullt medvetande och borde ju få sitt straff.När det gäller Stefan så är han enligt mitt förmenande inte tillräknerlig och därmed kan han inte straffas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: