Inga fler muslimer

Tankesmedjan Chatham House har i en stor undersökning klarlagt att en majoritet av Europas befolkning vill stoppa muslimsk invandring.

55 procent av alla tillfrågade vill se ett stopp för all muslimska invandring. Bara i Spanien och Storbritannien var andelen som vill stoppa den muslimska invandringen färre än 50 procent. Efter att undersökningen var färdig (februari), har bägge länderna drabbats av muslimsk terrorism, precis som Sverige och Finland.

Ja, kan någon beskriva vad en stor muslimsk asylinvandring till Sverige och övriga Europa haft för positiv inverkan på vår kontinent? Tyvärr växer islam så det knakar i Europa och inte minst i Sverige. När vi för första gången får se en muslimsk majoritetsregering i Europa, kommer vi på allvar att få se förändringens vindar blåsa.

Det vi ser idag kommer förmodligen att blekna i jämförelse.

Expressen

Undersökningen kan ni ta del av här

PS. Sverige var inte med i undersökningen, men vi skulle förmodligen dra ned siffran som vill stoppa muslimsk invandring rejält.

5 thoughts on “Inga fler muslimer

  1. Vad det gäller valet i Frankrike så var det vänsterna som genom smutskastning fick bort fillon republikan, den som antagligen annars hade vunnit.

  2. Med ett fullständigt horribelt facit i hand håller man det före att ingen normalt funtad vuxen längre förmår blunda för det faktum att denna invasion uteslutande tillskapat ett helvetiskt scenario av aldrig tidigare skådad omfattning, regisserat av den ultimata oligarkin.

    De förluster de europeiska samhällena lidit på grund av den skoningslösa migrationspolitik som förs, är av så pass grav karaktär att det ställer sig mycket tveksamt huruvida vi någonsin förmår läka de skador som åsamkats.
    Andreas.

  3. Du menar upp. För jag är övertygad om att det finns en stor majoritet för invandringsstopp av muslimer. Trots SVT, SR och annan pk medias oblyga propaganda om motsatsen.

Kommentera