Ett tredje världskrig?


INSÄNDARE. Är vi redan där utan att ha förstått det? Under alla århundraden har Muslimerna gång på gång försökt uppfylla Profeten Mohammeds vilja att erövra HELA VÄRLDEN!

Gång på gång har de lyckats erövra stora delar av Asien, Öststaterna och Europa, för att sedan bli undanträngda då andra länder gått ihop för att återerövra sina länder.

Denna gång har Munslimerna insett att de inte kan erövra världen enbart med vapenmakt !

Utan Imamer har uppmuntrat Muslimer  att ta till andra vapen, även om det skulle ta flera hundra år !

Profeten Mohammeds vilja har varit att Muslimerna ska befolka hela världen och därför ska männen ta till sig fyra fruar. Samt ha rätt till att ha slavar som kan föda flera slavar. Muslimerna ska enligt islam vara ”herrefolket” och ”de otrogna” ska göra allt arbete !

Muslimerna får heller inte använda några preventivmedel och kvinnorna får inte neka mannen ”hans rätt till hennes kropp”. De ska ”översvämma världen med sina barn”.

Ett påbud om att migrera och bosätta sig i den ”otrognas länder”, hålla sig lugna och föda sina barn till de är tillräckligt många för att ta över makten!

Under hela denna tid så pågick det en inbördes kamp mellan olika Muslimska trosinriktningar och stridigheter pågick hela tiden.

Kampen  böljade fram och tillbaka och de som blev besegrade letade sig till andra länder för att där slå sig ner för att ta makten över ett nytt område.

Under flera hundra år ha Muslimerna i tysthet spridit sig österut till de asiatiska länderna och finns nu i de flesta länderna där!

De asiatiska länderna har än så länge en stor egen befolkning, så där har det ännu inte varit så många oroligheter kring Muslimerna. Med de finns där och blir fler och fler…

Samma sak gäller Ryssland och de andra länderna norr om de Muslimska länderna.

Sedan började de sprida sig söderut!

Men det var inte lika enkelt att invandra till de afrikanske länderna, de gjorde i början motstånd. Då tog Muslimerna till vapenmakt.

Då det gäller Afrika har Muslimerna utnyttjat de stridigheter som finns på den kontinenten och med olika medel erövrat land efter land. Använt de olika afrikanska stammarna som de lyckats få att konvertera till Islam som sina ”soldater”.

Erövringarna  i de Afrikanska länderna har varit blodigare och de muslimska styrkorna har inte dragit sig för regelrätta FOLKMORD!

Vi i Europa hörde mest om ”inbördeskrig” och ”erövringskrig”, men inget om att det var Muslimerna som erövrade land efter land.

Då ”västvärlden” la sig i de inbördes strider som fanns i både Mellanöstern och Afrika vände Islamisterna sitt hat mot Västvärlden.

Nu startades flera vad vi i ”västvärlden”  kallar Terroristorganisationer, bestående av extremister som var otåliga och ville erövra hela världen snabbare än de gamla imamerna hade planerat.

Nu började vi höra talas om ”självmordsbombare” och ”terrorister” !

Men själva ser de sig som militanta Muslimer ute på Jihad. Deras mål är att erövra världen med vapen och terror.

*****************

Runtom i världen finns 26 muslimska terrororganisationer.

Hälften — 13 grupper — har genomfört självmordsattacker.

 1. Abu Nidal-organisationen (kallas också Fatah, Arabiska Revolutionära Brigaderna, Svarta Juni, Svarta September.) Målet är att förstöra staten Israel och etablera en palestinsk stat. Använder kidnappningar, mord och bombdåd.

2. Al-Aqsa-martyrernas brigad. Målet är att driva ut israeliska soldater och bosättare från Gaza och Västbanken. Använder bland annat självmordsattacker. I Sverige finns en förening, Al Aqsa Spannmål, som utpekats som insamlingsorganisation för Al-Aqsamartyrernas brigad och Hamas.

3. Hamas. Söker en israelisk-palestinsk uppgörelse. Har använt självmordsattacker mot israeliska mål.

4. Palestinska islamiska jihad (PIJ). Vill skapa en palestinsk stat och störta staten Israel. Självmordsattacker mot israeliska mål.

5. Ansar al-Islam. Militant kurdisk separatiströrelse i Irak. Har använt självmordsbombare mot amerikanska soldater i Irak. Två svenskar dömdes 2005 till 4,5 respektive 5 års fängelse för att de samlade in pengar till Ansar al-Islam.

6. Kata´ib Hizbollah. Shiamuslimsk motståndsgrupp i Irak. Genomfört bomb- och raketattacker mot amerikanska trupper.

7. Irakiska al-Qaida. (styr underorganisationen Islamiska staten i Irak, som skapats för att ge al-Qaida ett irakiskt ansikte ) Lojala med Usama bin-Ladin. Använder sig ofta av självmordsbombningar i Irak.

Amerikanska underrättelsedokument visade 2008 att en svensk, född i Tunisien och kallad Abu Mu´uaz, tog värvning för Islamiska staten i Irak 2007.

8. Asbat an-Ansar. Vill upprätta en islamisk stat i Libanon. Använder bomber och granater mot sina mål.

9. Hizbollah. Vill rasera Israel och upprätta en islamisk stat i Libanon. Använder kidnappningar och bombdåd.

10. Harakat al-Mujahidin. Islamisk militant rörelse i Pakistan som vill återta Kashmir från Indien. Har bombat och attackerat mål i indiska Kashmir, och genomfört flygplanskapningar.

11. Jaish-e-Mohammed. Militanska islamister i Pakistan som vill återta indiska Kashmir. Genomför självmordsattacker där de stormar in, skjuter så många som möjligt och själva räknar med att bli skjutna.

12. Lashkar-e-Tayyiba. Radikala islamister i Pakistan som vill upprätta islamiskt styre i stora delar av södra Asien. Genomför attacker med granater och maskingevär.

13. Lashkar i Jhangvi. Radikal sunnimuslimsk grupp som attackerat shiamuslimer i Pakistan. Har genomfört självmordsattacker.

14. Tehrik-i-Taliban Pakistan. Talibangrupp i Pakistan som kämpar mot Pakistans regering. Har använt självmordsattacker.

15. Islamiska rörelsen i Uzbekistan (IMU). Islamisk rörelse som vill ta över Uzbekistan. Har använt bomber och gerillaattacker.

16. Jundallah. Regional, sunnimuslimsk motståndsrörelse i Iran. Har använt självmordsattacker.

17. al-Qaida. Vill upprätta en världsomspännande muslimsk regering. Har använt självmordsattacker. Svensken Oussama Kassir har av USA utpekats som och dömts för att han försökt bygga upp ett träningsläger för al-Qaida-krigare i USA.

18. al-Qaida på arabiska halvön. Framför allt aktivt i Jemen och Saudi-Arabien.

19. al-Qaida i islamiska Maghreb. Aktivt i Nordafrika, bland annat Algeriet.

20. Jemaah Islamiya. Radikal islamisk grupp som vill upprätta en islamisk stat i Indonesien, Malaysia, Singapore samt delar av Filippinerna och Thailand. Har använt självmordsattacker, bland annat vid attacken på Bali i oktober 2002 där flera svenskar dog.

21. Harkat-ul-Jihad al-Islami. Islamisk, fundamentalistisk organisation aktiv i Pakistan, Indien och Bangladesh. Har använt självmordsattacker.

22. Abu Sayyaf. Islamisk separatistgrupp verksam i Filippinerna. Har genomfört bombattacker.

23. al-Shabaab. Islamistisk, väpnad terrorrörelse verksam i Somalia. Har genomförd självmordsattacker. Ett tiotal unga svenskar reste under 2009 till Somalia och fick ideologisk och militär träning av al-Shabaab.

24. Gama´a al-Islamiyya. Radikal islamistgrupp som vill skapa en islamisk stat i Egypten. Har genomfört bombattacker.

25. Libyska islamiska motståndsgruppen (LIFG). Kämpar för att störta Khadafis styre. Har aldrig attackerat civila.

26. Marockanska islamiska motståndsgruppen. Sunnimuslims islamsk terrorgrupp. Har genonfört självmordsattacker.

Aftonbladet

*********************

Då USA och andra västländer la sig i deras konflikter och deras ”erövringskrig” började terroristerna även sprida sig till USA och Europa.

Imamerna beslutade sig för att Muslimer skulle flytta även till dessa länder.

De utnyttjar Västländernas Demokratiska system och ser till att få politisk makt i de länderna. Detta är uträknat och har pågått under många årtionden.

De infiltrerade också de Internationella organisationerna för att få inflytande där.

Allt detta måste finansieras, och Muslimerna kände till Västländernas generositet mot ”flyktingar”.

Det passade de mest aggressiva islamisternas planer på att även erövra våra länder och samtidigt bli försörjda av oss. De kommer numera både från Mellanöstern och Afrikanska länder.

De drev sina egna landsmän och framförallt Muslimer som hade en annan trosinriktning till att migrera till våra länder som inte var lika tätbefolkade som Asien och Afrika.

Det finns en tanke och en plan för att Saudiarabien och Qatar inte tar emot flyktingar från andra Muslimska länder.

De uppmuntrade andra muslimer att flytta till Europa och Amerika för att där föda många barn och befolka även dessa länder !

Samtidigt så infiltrerade medlemmar från de olika Terroristorganisationerna ”flyktingströmmarna” och de hade order om att ”ligga lågt” under en kortare tid.

Men dagens Islamister är mera otåliga än tidigare generationers och de vill ha allt nu och inte vänta till kommande generationer får makten som de kämpar om.

Extremisterna och terroristerna har order om att ”omvända” och radikalisera alla andra Muslimer så att de blir fler som kämpar mot ”de otrogna”.

Ännu har de inte börjat med direkta krigshandlingar, utan de håller på med ett lågintensivt gerillakrig.

Mord, Bilbränder, husbränder, Gruppvåldtäkter, enstaka ”terrordåd” för att inpränta rädsla, otrygghet  och osäkerhet i de länder de invaderat.

De bildar ”enklaver” (NoGo-zoner)  inne i de länder där de befinner sig och ser till att med våld få den totala kontrollen över dessa områden. Områden som bara blir fler och fler.

*****************************

Nu vet vi inte hur lång tid det dröjer innan Islamisterna tar över Europa om vi inte tar oss samman och stoppar denna invasion av en krigisk religion.

Kommer de att ha tålamod för att vänta till att de är en Majoritet av våra länders befolkningar, eller är det de militanta islamisterna som tappar tålamodet och tar till full vapenmakt ?

Snälla säg att mina misstankar är helt åt skogen !!

För detta är den mörka bild jag ser framför mig……

Karin

-Pettersson tackar för den insändaren och håller med i stort.

Det tredje världskrigets utbredning

Vad är bra med islams expansion?

 

 

 


16 responses to “Ett tredje världskrig?

 • Mjölner

  Välden hotas från två fronter Islam och Pentagon. Jag rekommenderar läsning på Peter Krabbes blog där de amerikanska förberedelserna för det tredje världkriget avslöjas. Konspirationsteorier? Njaae, eller…..

  Gilla

 • Suzie

  Mycket bra insändare och oerhört angeläget ämne,och nej Karin dina misstankar är inte åt skogen,tvärtom det är helt sant det du skriver och värre mycket värre blir det om inte Europa,inklusive Norden slår tillbaka förbjuder islam och sharia och driver ut islam ur våra länder omedelbart,vi är kristna/katolska länder trots sk sekulariserng och Islam är icke kompatibelt med något annat system än sharia som de själva praktiserar,allt enligt koranen och deras profet muhammad.Walid Shoebat fd muslim och Plo terrorist som konverterade till kristendomen säger att islam är ingen religion,det har en fasad av religion men är i verkligheten ett politiskt shariasystem och han uppmanar var och en att själva googla och läsa på vad sharia är.Sharia strävar efter världsherravälde och inget annat.
  Islam betyder underkastelse och varje gång islams anhängare kräver och får särrättigheter enligt sharia i våra västländer så böjer sig/underkastar sig väst för sharia steg för steg tills sharia är 100 % dominerande i våra västländer,så är planen och var och en måste läsa och lära om sharia och sedan välja vilken framtid de vill att deras barn och barnbarn skall ha i våra länder som våra förfäder har kämpat hårt och gett sina liv för att bygga upp,vi får inte skänka bort våra liv,pengar och land till shariapraktiserande islamkulturer.Walid Shebat som studerat både koranen,bibeln och historia säger att koranen är raka motsatsen till bibeln,och det står väldigt mycket i gamla testamentet särskilt om islam,och dess enda mål världsherravälde genom en världsregim som är sharia och ett världsspråk som är arabiskan,begrunda detta .Utan kunskap förgås folket säger bibeln och detta är sant.Det finns bara en kvinnofientlig kultur/politiskt system i världen idag,islam med sharia,varför är det så tror ni? läs och lär! Kvinnors kamp i väst kommer vara förgäves om vi låter sharia styra våra länder,kvinnor här blir precis lika förtryckta som i alla muslimska länder där sharia råder,vill västvärldens män och kvinnor detta?Vi ser dagligen hur sharia flyttar fram sina positioner bara här i Sverige och media och politikerhelvetet är knäpptysta och samtycker,varför? Vill man veta vem som har makten i landet så ska man fråga vem man inte får kritisera, sa en gammal vis man för hundratal år sedan ,svenska folket måste vakna och se sig omkring och ställa sig den frågan och handla därefter.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  ”Är vi redan där utan att ha förstått det?”

  Inget som gäller mig i alla fall! Detta har jag varnat för i åratal, men tyvärr har folk haft fullt upp med att stirra i sina telefoner!

  Gilla

  • eva

   Även jag har varnat men blivit kallad både det ena och det andra. Inte kan väl någon vilja de ”snälla” svenskarna något ont? Vi är ju så generösa och det måste de väl uppskatta?
   Trolla kan vi också, pengarna kommer ur ett hål i väggen, möjligen från FN.
   Enskilda individer kanske inte har den agendan men den ligger latent i hela den religionen, eller snarare DEN POLITISKA IDEOLOGIN SOM FÖRKLÄTTS I RELIGIÖSA FÖRTECKEN. Likt en kvinna i heltäckande muhammedansk klädsel, man vet inte vad som döljer sig bakom, kanske en man.

   Gilla

 • Hans Nilsson

  Dagens barn, deras barn och framtida generationer Pursvenskar får ta tag i problemen eller finna sig i att leva som slavar. Jag är övertygad om att vi som ser problemen tyvärr i nuläget är för få för att kunna göra något åt dessa gigantiska problem som Sverige har och kommer att stå inför.

  Gilla

  • Asa

   Du må ha rätt men jag vill ändå inte hålla med dig.
   Försvinner hoppet så försvinner livslusten.
   Ett litet fel jag tror att det kommer att gå snabbare med andra ord vi kommer att få vara med om det som sker tillsammans med våra barn. Om vi är för få eller inte lämnar jag osagt. De jag känner som fortfarande har huvudet nedgrävt i sanden är inte för dagens utveckling utan starka motståndare.
   Sverige är inte ensamma i denna katastrof. Stora delar av Europa står inför detsamma. Om vi är för få så bör vi gå samman med andra européer och gemensamt befria Europa steg för steg.
   Det kokar i många delar av Europa så att det inte kommer att hända något drastiskt när kollapsen är ett faktum finner jag obefintligt.

   Gilla

 • Torleif

  Detta är politikernas ansvar, inte medborgarnas.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Så du menar att dom som röstar på politiker som öppet går till val med att vi svenskar skall tvingas betala för vår egen utrotning inte har det minsta ansvar för skapandet av Sverigeistan?

   HÄPNADSVÄCKANDE!

   Gilla

 • Asa

  Du har rätt. Svårt att se en trevlig lösning på problemet.
  Såg på Daily Mail att det varit en demonstration i USA och en vit nationalist har kört med bil in bland antifa anhängare som sin vana trogna haft en motdemonstration.
  Både i USA och framförallt i Sverige har antifa fått fria tyglar. I Sverige har vår regim enligt mig öppet visat sitt stöd för våldsvänstern AFA. Polisen tittar i marken och låtsas som det regnar och ser endast vad de fått order om att se i förväg från bossarna.
  Jag har en djup medkänsla med den unga vita mannen och förstår att det brustit. Jag anser att han agerat i självförsvar och ansvarig för det som kommer i USA och Europa är politikerna som styrt våra länder rakt mot helvetet. Ett svek som inte går att förlåta.
  Sverige behöver en ny regering. Denna måste stänga/lägga ned många sk myndigheter och övriga måste rensas på anhängare till dagens regim.
  Statlig media stängas och behövs sådan media nystarta då sådan.
  Våra problem har ännu inte börjat och ska Europa ha en rimlig chans att överleva kommer det att kräva rejäla förändringar. Det räcker inte med kosmetika längre.
  Det finns hopp men det kommer att kräva stora förändringar. Det kan endast ske när folket vaknat.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Dom nyttiga idioterna går islams ärende, för att sedan dingla från lyktstolparna när dom inte längre behövs!

   Gilla

 • ruben

  Det var en bra beskrivning. Jag håller med om misstankarna. Det mest obegripliga är att EU:s regeringar samt flesta vänstersympatisörer tycks samarbeta entusiastiskt med de muslimska långsiktiga planerna. Det kan inte bero på total blindhet från de s.k. otrogna som hjälper Islam att fullfölja de lömska planerna. Jag bryr mej heller inte längre om orsakerna till sveken, som liknar landsförräderi. Huvudsaken att vi får en överlevnadsregering efter nästa val. Dvs. en regering, som prioriterar för Sveriges långsiktiga överlevnad i första hand i stället för att prioritera skatteresurserna på främmande bidragstörstande muslimer.

  Gilla

 • sailor

  Visst är mångkultur helt fantastiskt? Jag kan förstå varför över 80% av svenskarna bara kräver det!

  Gilla

 • PK-assad

  God morgon,

  Ja mina vänner, så var det då åter dags för ett nyanlänt tankeexperiment.
  Syfte: att visa att svenska politiker är överintelligenta.

  Vi antar att vi befinner oss i en liten stad som heter Löfvenköping med 20 invånare bestående av 10 svenskar och 10 nyanlända med annan kvinnosyn i jämförelse med de svenska invånarna.

  Vi ponerar vidare att det finns 10 stycken lediga bostäder i staden Löfvenköping.

  Antagande 1: alla är i behov av bostad, i synnerhet svenskarna som stått i bostadskö i 7 år.

  Antagande 2: bara en invånare kan bo i vardera bostaden (stark förenkling i fallet nyanlända).

  Antagande 3: förtur ges åt de nyanlända (realistiskt antagande).

  Nu fortskrider vårt tankeexperiment med att vi placerar, i enlighet med antagande 2 och 3, en nyanländ per tillgänglig bostad, dvs. 10 stycken nyanlända, men ingen svensk har fått bostad.

  Det nyanlända tankeexperimentet fortsätter med att du som läsare ska nå slutsatsen att den bostadsbrist som uppstod ovan inte har något som helst med de nyanlända att göra.

  Du kommer att finna, efter mycken möda och stort besvär att ditt intellekt, liksom mitt, inte kan knäcka detta nyanlända tankeexperiment.

  För en sådan mental prestation krävs en överintelligent livsform som vår statsminister.

  Gilla

 • malmobon

  Bra upplysning och en tankeställare till politiker och väljare. Vill väljare att deras barn skall hamna i krig? SD- 2018.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: