Fem invandrare jagas för våldtäktsförsök

INVANDRARVÅLD. I går kväll larmades polisen om ett våldtäktsförsök i Bålsta som ligger mellan Stockholm och Uppsala. Fem gärningsmän av utländskt ursprung överföll en kvinna i 50-årsåldern på en cykelväg.

Polisen larmades till Bålsta några minuter före klockan 22 på fredagskvällen. En kvinna i 50-årsåldern ska ha blivit oprovocerat överfallen av fem ungdomar på en cykelväg vid ett bostadsområde. De ska ha brottat ned henne och dragit in henne i en dunge intill vägen. – De ska ha slitit ner henne där och hon upplever att de försökte våldta henne, säger Johan Sohlberg, vakthavande befäl vid Uppsalapolisen.

– Därefter kommer ett vittne som har en stor rottweiler-hund, som lyckats avbryta detta. När han fick fart på hunden ska de ha sprungit från platsen.

Ett större sökpådrag pågick i Bålstaområdet. Polisen skickade ut hundpatruller och flera bilar. Dessutom fick de hjälp av en helikopter. De fem gärningsmännen uppges vara mycket yngre än kvinnan de angrep.

Om Bålsta på bloggen…

-Pettersson undrar om statsministern är stolt över dem som “flydde” för sina liv…

10 thoughts on “Fem invandrare jagas för våldtäktsförsök

 1. Av vilka jagas egentligen de fem kulturberikande ynglingarna? Av feminazistkalkonerna, migrantammorna och de kärleksbombande blomsterhattstanterna, månne? Fan vet om det inte förhåller sig så inom den humanitära stormaktens skövlade hank och stör.
  Ty inte tusan kan det väl vara den svenska ordningsmakten dessa vardagsterrorister har i hälarna, i vart fall icke av andra syften än att föra dialog och bjussa på förfriskningar!

  Sverige våldtas kontinuerligt såväl bildligt som bokstavligt, medan den importerade kriminaliteten hånskrattar och trappar upp sina attacker mot ett samhälle som strategiskt retirerat inför våldsbrottslingarnas härjningar.
  Andreas.

 2. Beklämmande att höra vår statsminister ständigt och jämt svamla om att han tar ansvar och att folk skall känna sig trygga.
  Varför agerar han då på ett sådant sätt att det blir tvärt om mot det han säger?

  • Juntaledare Löfven är bara en nyttig idiot åt ockupationsmakten som han och tidigare juntaledare bjudit in att ta över vårt land och utplåna vårt folk då de sålt ut Sveriges land och folk till djävulen själv.Det är bara att ta reda på fakta och sanning för den som verkligen vill veta sanningen.leta tex upp dokumentet där S ingått förbund med MB bakom svenska folkets rygg och gett dem särrättigheter till att besätta viktiga poster i hela vårt samhälle,och det är bara början .

   Svensk polis måste välja att stå på offrens sida / kvinnorna och barnens sida och inte de importerade / illegala förövarnas som nu då polisen mörkar,förtiger,ljuger och förhindrar att utomeuropeiska gärningsmän lättare grips och straffas.

 3. 24 September är det val i Tyskland.Det enda parti som för en saklig och restriktiv politik mot Merkel & Co,är AfD…De andra påminner mest om våra efterblivna inom 7-klövern.
  Nu har ju två av deras partier (kommunister/gröna) uppmanat sitt kommunistiska pack och orosstiftare,att ställa till med kaos var än AfD har möten,eller valsammankomster. Som ni säkert märker är förhållandet söder om Östersjön,lika absurt som norr om ! I dagens Nya Tider hittade jag en aktuell bild med tyska pöbeln:
  https://www.nyatider.nu/wp-content/uploads/2017/08/Aufstehen-gegen-Rassismus-Facebook.jpg

 4. Men hans agenda och mål är ju att Sverige ska bli en islamstat!
  Annars hade han/regeringen stoppat invasionen och ockupationen!
  Försök få någon mer att fatta hotet!
  Vi kan prata med grannar, vänner, närstående och någon du träffar!
  Vi kan och vi måste rädda vårt fosterland!
  SD är vårt verktyg!

  • Sant! men få verkar ha förstått/ velat förstå detta.
   Walid Shoebat fd muslim och Plo terrorist har enorm kunskap och erfarenhet och har studerat både koranen och bibeln och jämfört dessa och det är otrotligt vad viktig kunskap som han förmedlar,en oerhört lärd,begåvad och rakryggad modig man.Allt han säger kan han verifiera genom källor som historia,bibeln och koranen mfl.Bra om så många som möjlighet får ta del av hans viktiga kunskaper,erfarenheter och insikter.Sprängfylld information minst sagt.Det finns många videos med Walid för den som vill lära mer.

   • Både koranen och bibeln är ju mycket välskrivna texter.
    De innehåller många visdomsord.
    De har många motsägande budskap.
    Fanatismen runt båda dessa skrifter är dock, till stor del,
    destruktiv.
    Det yttersta budskapet, att det finns någon övernaturlig kraft,
    en kraft som styr och ställer med oss och allt annat är destruktivt.
    Destruktivt på det viset att det skapar konflikter.
    Konflikter som aldrig kan lösas, då konflikterna inte har någon faktisk grund.
    Denna skapelse i fantasin ger möjlighet till en oändlig massa ytterligare fantasier.
    Ett icke existerande faktum kan aldrig bevisas icke existera.
    => D.v.s. Religioner lever vidare på denna grund.

    = Att tro är att inte veta.
    = Att inte veta är att vara okunnig.
    – Att tro på är att förlita sig till ett faktum.
    – Ett faktum ska vara bevisbart.

    Jag tror att jorden är rund.
    Jag tror på att världen är rund.

Kommentera