Döden i Afghanistan


INVANDRING. Krig kommer först på femte plats som vanligaste dödsorsaken i Afghanistan – och då är det en överväldigande majoritet soldater och poliser som dödats. Våld mot civila hamnar först på 19:e plats. Så med den logik som framförs av migrantaktivister att man skulle ”skicka barn in i döden” så skulle ensamkommande från USA inte kunna utvisas tillbaka till USA.

Länk

Det ryktas dock om att det äntligen dykt upp ett riktigt barn i demonstrationen för afghaners rätt att ockupera svensk mark, bryta mot svensk lag och leva på svenskarnas tillgångar. Lägg märke till damen bakom herr Fridolin. Det är Maria Ferm (MP) riksdagsledamot och bekant från bloggen.


5 responses to “Döden i Afghanistan

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Kvalificerat skitsnack och strategisk mytbildning, initierad av det korrupta etablissemangets tjänstvilliga lakejer med psykologisk krigföring som specialitet, och tjänstvilligt distribuerad av den samlade PK-pressens preciösa praktluder – de som bekant sorterar under benämningen agendajournalister, vilkas främsta signum är de för etablissemangets väl och folkets fördärv skräddarsydda rabulistreportagen.

  Den demografiska disproportion vi nu bevittnar är en mycket dyster verklighet makthavarna alltmer desperat söker maskera med hjälp av tankesmedjornas verbala artilleri och den sjuka böjelse för lögn och förbannad dikt som blivit Sveriges absoluta varumärke.
  Andreas.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Skrämmande att se att Tuberkulos är den fjärde vanligaste dödsorsaken!

  Det har vi gjort bra att släppa lös vem som helst i Sverige utan läkarundersökning och vaccineringar!

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   På plasts 13 och 15 ser vi resultatet av att pedofiler lagligt kan tvinga sig på småtjejer!

   Grattis alla svenska småflickor till den framtid som era föräldrar har köpt till er i Sverigeistan!

   Gilla

 • Tony

  Fridolin är en falsk lismande orm, och att han dessutom är skåning gör att jag själv skäms för att vara skåning.

  Gilla

 • Benny

  Jovisst är det så….det finns en lång rad länder dit man med samma logik inte skulle kunna skicka tillbaka folk….Brasilien, Sydafrika, USA, ja nästan alla länder utanför Europa förutom Australien och Japan!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: