Äntligen en polischef med mål i mun…….

…..och då blir han så klart anklagad för att vara rasist av en viss Liza Lundberg(!) i en debattartikel i Dalademokraten.   Vem är då Liza Lundberg? Kommunalråd för S i Falun om jag inte misstar mig.  Erik Nord, Polischef är en hjälte som ”vågar” tala sanning om vad som händer i Sverige och vad som skulle behöva ske. Han har många poliser som hejar på honom men jag tror inte att så många vågar göra det öppet.  Är det inte typiskt dagens Sverige? Att vi kallas rasister bara för att vi värnar om vår säkerhet och vårt land………..

Liza Nordlund påstår i en debatt i Radions P4 Dalarna  att man är snällare där i Falun än i storstaden….  Jag skulle inte vilja höra eller läsa något av henne oavsett.

Vad är det nu som gör att Erik Nord helt felaktigt kallas rasist?  Han vill hålla oss trygga!! Han vill bland annat att vi skall dra in medborgarskap för terrorister med dubbla medborgarskap. Detta omfattar återvändande IS terrorister bl.a.  Bara detta gör att han har en bruninfluerad rasistisk människosyn, enligt Liza Lundberg?????

Jag måste bara citera ett stycke som Lundberg skrivit som visar på nivån  -”Det enda sättet för dig där ute som håller med Erik Nord att inte bli rasist i samma sekund som du säger att du håller med honom, är om du samtidigt tycker att ALLA som har dubbla medborgarskap och som begår brott när de är utanför Sveriges gränser fråntas sina medborgarskap.”

Behöver jag skriva mer………?????

 

14 thoughts on “Äntligen en polischef med mål i mun…….

  1. Jag har av familjeskäl tvingats ha kontakt med Falu Tingsrätt och jurister från trakten. De är inte snälla där alls, de är nonchalanta och har svårt att sköta jobbet. Klarar inte av enkel administration eller läsa innantill på dokument etc. Som en kompis från Stockholm sa, vad provinsiellt det verkar vara där i Falun. Och det var ingen komplimang!

  2. Nu får ni hjälpa mig, jag får inte ihop det! Jag är rasist och tycker att alla personer med dubbla medborgarskap som begår brott i utlandet skall fråntas sitt svenska medborgarskap!

    För detta fanns ingen svarsruta!

  3. En rättelse, stolpskottet är inte kommunalråd, inte ens ordinarie i kommunfullmäktige. Dok lmledamot i barn- och utbildningsnämnden:

    Uppdrag
    Kommunfullmäktige (ersättare)
    [2015-06-09 – 2018-10-14]
    Barn- och Utbildningsnämnden (ledamot)
    [2014-11-07 – 2018-12-31]

    samt ordförande i S-kvinnorna.

    Kommunalråd och oppositionsråd
    Susanne Norberg (S)
    Kommunalråd
    Telefon: 023-822 06
    E-post: susanne.norberg@falun.se

    Jonny Gahnshag (S)
    Kommunalråd
    telefon: 023-826 75
    E-post: jonny.gahnshag@falun.se

    Joakim Storck (C)
    Kommunalråd
    Telefon: 023-876 97
    E-post: joakim.storck@falun.se

    Mikael Rosén
    Oppositionsråd
    Telefon: 023-838 83
    E-post: mikael.rosen@falun.se

    Rödgrön röra i Falun med andra ord.

  4. Varför har de inga hållbara argument. Tankar saknas. Som tryckt på en knapp spottas ordet och argumentet ut: rasist! Sedan är diskussionen avslutad.

  5. Ja att påstå att kvinnor skulle besitta mer förstånd än män
    avfärdas av denna Liza Lundgren, hon har lärt sig tre
    ord som hon väl tuggar om otaliga gånger per dag,
    allas lika värde , värdegrund och ordet rasist,
    men utöver det är det väl i vanlig Sosse ordning ganska tomt.
    Ahnars kan hon ju roa sig med att gå ut och fråga folket
    vad dom tycker i frågan?

    • Är hon riktigt välutbildad används även utmaningar allt som oftast!

      Vi måste tillsätta utmaningssamordnare för att få rätsida på problemen!

  6. Har aldrig varit mörkrädd, men nu känner jag en rysning efter ryggraden. Inte bara i Falun utan i de flesta av Sveriges kommuner där S har makten bör deras väljare ta sig en funderare på vilka värdegrunder de borde främja.
    Uppenbarligen kan detta kommunalråd inte skilja på rätt och fel.

    • Som om män är bättre! Tråkigt att kvinnoföraktet får flöda här på Petterssons annars utmärkta blogg!

Kommentera