Boende i Staffanstorp centrum vågar inte gå ut


INVANDRARVÅLD. Staffanstorp har runt 15.000 invånare och ligger norr om Malmö i Skåne. Det har tidigare varit en lugn och fin landsortsstad men nu har även Staffanstorp fått ta del av den ökande ”tryggheten” som sprider sig över vårt land. 

Ett gäng av dysfunktionella invandrare har gjort Torget till samlingsplats och de gör staden otrygg och många vågar inte gå ut ensamma efter mörkrets inbrott.

Som vanligt nämner inte medier och politiker saker vid sina rätta namn och de som gör det och försöker lösa problemen kallas rasister och högerextremister. 

 


15 responses to “Boende i Staffanstorp centrum vågar inte gå ut

 • catta fd nattvandrare

  Hoppas nattvandringen återställs igen hjälper lite .

  Gilla

 • jgarn

  I en kommun med 15 000 invånare skall det inte vara omöjligt att få ihop 1% av befolkningen för att handfast visa detta drägg vad som gäller.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den diaboliskt beskaffade globaliststrategin genomsyrar varje kvadratkilometer av våra tätorter, där ordningsmaktens sensationella svek mot medborgarna utgör den främsta förutsättningen för den importerade kriminalitetens maktövertagande.

  Regimen har hela tiden varit mycket medveten om vilka scenarier som skulle bli följden av den ohejdade migranttillströmningen, där de katastrofala verkningar som nu drabbar den traditionellt ödmjuke, politiskt kuvade och obeväpnade genomsnittssvensken samtliga regisserats av den föregående och den nuvarande ministären, dock med anor sedan Olof Palmes tid.

  Staten som stolt sponsor av den eskalerande brottsligheten samt en poliskår som allierat sig med vardagsterroristerna, är vad vi nu till vår rättmätiga fasa och vreda förbannelse tvingas genomlida.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Johan

  15000 invånare är ganska många. Hur många är invasionsstyrkorna?

  Gilla

 • Jhonsson

  Tänk om politikerna i regeringen och Alliansen någon gång lämnade den hermetiskt tillslutna bubbla, de lever i.
  Så förvånade de skulle bli, när de fick uppleva verkligheten.

  Gilla

 • Jon a

  Var är Tiffany Persson när hun behövs!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Har man någon självbevarelsedrift kvar skall man som Svensk noggrant planera tidpunkt på dygnet och plats för att vistas i det offentliga rummet. Den frihet som vi Svenskar en gång hade i detta land är sen länge förbi. Jag tror tyvärr att denna frihet är borta för alltid.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Som min mamma brukar säga…. ”skyll sig själv, jävla 87a. DU har beställt det. Svälj möget och hållt flabben”.

  Gilla

 • Carl

  Ni hade ju röstat för det här Staffanstorp. Som man bäddar får man ligga. mycket nyttig läxa till er och hela Sverige faktiskt!!.

  Gilla

 • Carl edström

  Ring Löfven så kommer han och hjälper er.

  Gilla

 • Nisse

  I Stefans Sverige tillåts babbarna ta över. Efter valet när SD fått egen majoritet då skall vi sätta in militären och rensa upp samt påbörja hem sändandet av all dregg som 7klövern släppt in…………

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Här har vi ytterligare en ”utmaning”………..

  Så med ”mer kärlek och mindre hat”, så är det snart löst.

  Sunt förnuft och fakta , lägger vi åt sidan , när vi ska lösa problem inom svensk migration- och integrations politik.

  Gilla

 • ossie

  Man kan i alla fall konstatera att merparten av innevånarna får vad de röstat för.

  Gilla

  • Ståfräs

   Exakt!! De ca 87% av Staffansborna får ju njuta av mångkulturen dom röstat för varje dag, underbart, det är så man blir avundsjuk, ett riktigt stort grattis!!

   Gilla

   • Bosse

    Ja, nu ser man resultatet av vad dom röstat på.Dom ska inte klaga.Det är så här dom ville ha det.Och när det blir september 2018 kommer dom att rösta likadant som förut.Hjärndöda idioter.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: