Sverige är inte friskt – illegal invandrare intervjuas i SVT med polisen bredvid men grips inte


INVANDRING. En av ”pojkarna” som stått på Mynttorget och nu flyttat till Medborgarplatsen står i SVT och skryter om att han fått avslag på sin asylansökan tre gånger men är ändå kvar i landet. Trots det ställer SVT inga kritiska frågor.

Polisen är också på plats men de gör inget trots att de har ett gyllene tillfälle att genomföra en id-kontroll och arrestera dem som befinner sig illegalt i landet och låsa in dem tills det är dags för utvisning. Inlåsta är de dessutom skyddade för eventuella ”nazistiska” motdemonstranter.

SVT ägnar sig åt fejkade nyheter, politikerna ljuger och polisen struntar i att sköta sitt jobb och följa lagen.


57 responses to “Sverige är inte friskt – illegal invandrare intervjuas i SVT med polisen bredvid men grips inte

 • fullofmind

  Alltså man har några veckor på sig efter tredje avslag innan man behöver lämna landet. Dessutom finns ytterligare ett förhinder som heter verkställighetshinder som man kan lämna in om. När du säger sätter likhetstecken mellan tre avslag och olagligt är det alltså direkt felaktigt. Om du hade haft belägg för att tiden har gått och han inte lämnat landet eller lämnat in verkställighetshinder hade du varit mer korrekt.

  Gilla

 • Krister Storm

  Varför Gäller INTE LAGEN DESSA REDAN UTVISADE
  ”BARN”..
  Så Sverige är ALLTSÅ Numer ett LAGLÖSTLAND…
  Då Ska ja’ nog Passa På att Hämnas Till Alla VåldTagna Flickor/Kvinnor som har ÄRR FÖR LIVET EFTER OFRIVILLIGA PÅSÄTTNINGAR AV PRIMATER.!!!
  Vi Sea😈😈😈💔👊🎩

  Gilla

 • SvenskMan77

  Det finns knappt några hederliga poliser i Sverige nu. Varken på fältet eller uppåt.
  Svensken kan bara skydda sig själva och snart överta polisens jobb.
  Punkt.

  Gilla

 • Lite

  Nej, Sverige är inte friskt… Det är värre än så:
  – DET PÅGÅR ETT SLAGS SMYGANDE INBÖRDESKRIG

  Den systemkollaps Sverige drabbats av ser ut att vara ett angrepp mot Sverige med ”indirekt strategi”. Läs om den militära strategin ”indirekt strategi” i Wikipedia. Målet med indirekt strategi är just systemkollaps!

  Fienden är av den värsta sorten – Den inre fienden-. De är de felrekryterade myndighetspersoner och dito politiker och dito mediafolk m.fl. dito stolpskott som ser till att allt det negativa, väl formulerat av en insändare nedan med 92 (?) tecken (judefeministsocialistbabbeniggeribögsnuskpervoziggearabidotsvartingrasblandarmarxist-helvete) och mycket mer, det bara ökar.

  Det finns en MYCKET bra artikel om DEN SVENSKA SYSTEMKOLLAPSEN som Julia Verne skrivit. Länk: http://avpixlat.info/2016/12/30/systemkollaps/ Artikeln träffar otäckt väl mitt i prick på dagsläget i Sverige. När Du läst både Wikipedias info och Julia´s artikel så kanske Du som jag anser att det faktiskt råder inbördeskrig i Sverige.
  Men det är ett annorlunda krig, det finns bara en engagerad part. Det är ju faktiskt så illa att en stor del av svenskarna inte inser att Sverige är under angrepp! Vem krigsherren är vet jag inte (anar men vet inte). Den inre fienden i Sverige är antagligen bara ”nyttiga idioter” eller egoistiska förrädare som inte tvekar att gå över lik för pengar. Fast helt utan motstånd är vi kanske inte, det verkar vara gott gry i Nordisk Ungdom.

  Så vad behöver göras redan nu, med indirekt strategi / systemkollaps som ett första steg mot något större och värre? Det är långa 13 månader kvar till valet…

  Gilla

 • Carina Kemi

  Han är inte illegal. Han har lämnat in en ansökan om verkställighetshinder och väntar på svar.

  Liked by 1 person

  • Hönsmamman

   Under tiden en person är asylsökande i ett land vistas personen legalt i det landet, även om personen kan sakna id-handlingar. En person som har fått negativt beslut på asylansökan, men på grund av verkställighetshinder inte kan tvångsavvisas, och därmed har rätt att vistas i landet men inte har arbetstillstånd, räknas som illegal invandrare om inte personen får ett tillfälligt uppehållstillstånd. Det är en tillståndslös vistelse i landet som avses när man talar om illegal invandrare.

   Saknar tillstånd att vistas här.

   Gilla

  • Det går bra säger Stefan Löven!

   Carina Kemi….Dessa från Afghanistan är farliga kriminella, i många fall mördare, hoppas du inte råkar ut för något men du kan ta hem några och försörja dem, det är inte svenska skattebetalares sak! Ni ”vänster”-flummare som hjälper de här är sjuka i huvudet och hoppas ni får ert straff….! Stick och brinn i helvetet med dig och ta med dig dina kompisar!
   Denna grupp unga afghanska vuxna män är farliga människor, övervägande kriminella as, hoppas svenskarna inser detta och börjar beväpna sig de fega, rädda stackarna!
   Befolkningen är seg och frågan är om de någonsin kommer att fatta vad som håller på att hända med Sverige….??
   Nästa 30% röstar på Löven idioten idag om man ska tro att det stämmer, fullständigt hjärndöda människor 87:an!!

   Gilla

   • fullofmind

    Du har tyvärr felaktig information dvs är inte korrekt. Önskar även dig en fortsatt trevlig kväll trots detta. Med vänlig hälsning

    Gilla

 • Observator X

  En gång för alla: Det finns inga grunder längre att ha respekt för svensk polis.
  Ingen alls.
  De sköter inte sitt jobb, låter bli att följa lagen.
  Svensk polis är feminiserad. Blöt och undergiven.
  Landsförrädare, är de.

  Gilla

 • Malin

  Eh, alltså man är inte en ”illegal invandrare” för att man fått tre avslag. Så du vet. Du kanske borde läsa på mer om asylpolitik.

  Liked by 1 person

  • Det går bäst nu säger Stefan!

   Malin….Du är sjuk, indoktrinerat av sjuka vänner, säkert vegan, din morsa reser till Gambia osv., ja du förstår….Om dessa rånar och våldtar andra svenskar tycker du och dina vegan-vänster-vänner inom AFA är BRA….Ni skriker ”inga rasister på våra gator” MEN bryr er inte när äldre mördas, rånas eller unga kvinnor våldtas….DU KOMMER ALDRIG ATT FÖRSTÅ, DÅ ÄR DU FÖR GAMMAL, DU ÄR HJÄRNTVÄTTAT – ITS AS SIMPEL AS THAT!

   Gilla

   • Bosse

    Håller med dig till 100%.Dessa hjärndöda vänsterråttor kommer aldrig att förstå hur det kommer att gå för Sverige innan dom har raserat allt.Vi behöver inte läsa på om asylpolitik.Här i Sverige ska det bo svenskar om du inte visste det bästa Malin.

    Gilla

   • Malin J

    Ha ha ha. Gambia? Nej där har hon aldrig varit men det vore en dröm för mig däremot.

    Och vegan? Nej, men jag älskar bönor och linser. Har du testat?

    Gilla

   • fullofmind

    Du har tyvärr fått fel information, dina uppgifter är inte korrekt. Önskar dig ändå en fortsatt trevlig kväll. Med vänlig hälsning

    Gilla

  • Hönsmamman

   Antingen har man laglig rätt eller inte att vistas i landet. Det finns inga mellanting.

   Den som invandrat som asylsökande och har fått avslag har därmed ingen laglig rätt att vistas i vårt land.

   Illegal invandrare.

   Gilla

   • fullofmind

    Det går några veckor efter tredje avslag innan man behöver lämna landet. Din information är alltså inte korrekt. Ha det bäst! Mvh

    Gilla

  • Hönsmamman

   https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/asylum_en
   Procedures must at the same time be fair and effective throughout the EU and impervious to abuse.

   Asylrätten skall inte missbrukas.

   Unaccompanied minors do not Include majors!!!!!!!

   Gilla

  • Det går bäst nu säger Stefan Löven!

   Malin….Linser och bönor, vad tror du ? Du och dina vegan-”vänster”-vänner är inte torra bakom öronen…..TRAGISKT för Sverige men det är också till stor del SVT och hatmedias fel, de är styrda av det SOCIALDEMOKRATISKA partiet och ni är ett gäng utan arbets-och livserfarenhet som inte vet någonting…..Det är ett dröm att resa till Gambia skriver du, en muslimsk diktatur – stanna där, ta med dig några vegan-vänner….
   Sverige kommer att bi ett extremt fattigt land med enorma konflikter tack vare sådana som dig, ni blir slavar åt muslimerna och kommer knappt att ha mat för dagen, det kan gå snabbare än du tror…

   Gilla

 • Hans Nilsson

  Så går det när man gör stora delar av poliskåren till henar.

  Gilla

 • Dumstruten

  För att vara ung och pigg, glad, utländsk stadsbo som sitter/står/sover/hoppar i 7 -årsåldern så är du ändå rätt så förutsägbar. Alla ska dö. En del dör innan de börjat leva. Hoppas du hinner ha ett liv innan du dör.
  Grisar är svinens avkomma och ett av många intelligenta djur som överträffar en del människor på många områden. Nazister har inte mycket gemensamt med grisar. Det är helt olika raser, eller djurslag rättare sagt.
  Om du är intresserad av att uttrycka din avsky för inavel så är du ju något på spåren. Inavel skapar problem, särskilt för de som drabbas. Störst inavel förekommer bland muslimer, så det blir till dem du får vända dig om du har för avsikt att begränsa den verksamheten i vår värld. Det är mycket vanligt med reproduktion mellan kusiner och det kan ju tyckas vara äckligt, som du påpekar.

  Eftersom du ändå tar upp inflytande så är det väl något du saknar i ditt eget liv. Hjärnan mognar först vid 25 års ålder och innan dess kommer du att vara vilsen och tafatt men en vacker dag kommer även du att kunna styra dig själv. Det krävs tålamod och finess.

  Att du hatar behöver du inte berätta. Du andas hat.

  Att du inte vill ha med sd att göra är glädjande för de som gillar sd, eftersom man slipper dej där.

  Gilla

 • ossie

  Kan hålla med honom om att det inte är friskt att dessa lögnhalsar bedragare parasiter inte slängts ut för länge sen.

  Liked by 1 person

 • ruben

  Hur många 100 är dom? Sverige skulle behöva göra sig av med minst 250 000 bidragsturister för att komma på fötter någon gång. Sverige skall inte hjälpa all världens fattiga, som dessutom inte är mentalt rustade för att leva i ett demokratiskt samhälle, där det även finns plikter. Så utvisa nu alla som är kriminella, som ljugit sig till asyl eller fått asyl och levt på bidrag mer än två år i Sverige. Sluta dessutom betala ut bidrag till alla som flyttat hem till sina hemländer igen, hur många 1000-tal det nu kan vara. Jag tycker det är en nationell social skandal myndigheterna gjort sig skyldiga till med den slappa obegripliga invandringspolitiken.

  Liked by 1 person

 • Hönsmamman

  Morgan Johansson borde ha sett till att dessa asylbedragare ställs inför rätta.

  Magdalena Andersson borde också ha agerat mot detta enorma ekonomiska bedrägeri.

  Det är bedrägeri från början till slut.

  De har en stor skuld till vårt samhälle. Förmåner se tillskansat sig på felaktiga grunder.

  Varför reagerar inte representanter för vad som ska vara en rättsstat?

  De har inte bara våldtagit tjejer utan de har även haft fingrarna djupt i en kakburk som inte är ämnad för dem.

  Häpnadsväckande att inte jurister och advokater agerar. Finansinspektionen? Internationella institutioner ser ju också detta hända.

  De är bedragare.

  Det sitter nå liten kuf fr Afghanistan på nätet som försöker skriva på svenska. Ett av de ord han lärt sig på sitt besök här är rasist som förekommer hela tiden.

  Det är inga ljushuvuden som kommit.

  Liked by 1 person

 • Håkan

  OBS! Sverige är inte sjukt!

  Det är PK-Sverige som är helsjukt!
  Våra sjuka politiker, myndighetspersoner och journalister!

  Vanligt folk gör så gott de kan, va fan skall de göra?

  Gilla

  • Ronin

   Nej, vanligt folk gör inte ett skit. Vanligt folk bryr sig om att behålla sitt jobb, inte bli anmäld, klaga i detta forum och svälja allt. Jag är 100% invandrad och är inte imponerad alls att tuffingar som finns på nätet sitter hemma och gör: inget.

   Liked by 2 people

 • Peter Skoglund

  GD Mikael Ribbenvik på migrationsverket, skickade på onsdagen ett mejlsvar till de protesterande asylsökande ungdomar, som från början samlats på Mynttorget i Stockholm.

  Läs brevet och svaret på denna länk………..

  https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc614d370/1502378341324/Svar%2Btill%2BUng%2Bi%2BSverig

  Gilla

  • inferno

   Viken utanför Helsingborg behöver ”sosseberikning”, tveka inte skicka horden av muslimer till Viken, se till att de får boenden mycket nära ”supersossen”, M R han ska ju inte behöva att vara ledsen !

   Gilla

  • Suzie

   Från en kriminell till andra kriminella; ”jag har stor respekt för er..”
   När har herr Ribenvik eller alla hans medlöpare i den totalitära politiska sekten massinvandringsideologin offentligt uttalat/skrivit till hela svenska folket och sagt att han respekter dem för deras ofattbara tålamod,genorositet och stillatigande medgivande att bli plundrade på alla skattemedel,behandlade som andra tredje klassens medborgare till förmån för främlingar utan id handlingar varav många är grovt kriminella från tredje världens värsta dysfunktionella länder?

   Gilla

 • PK-assad

  Polisen 😀 😀 😀

  Är det någon som har förtroende för någon svenska myndigheter längre?

  Polisen skulle nog tillrättavisa mig rejält om jag sa detta direkt till dom.

  ”Jag är Polis! Jag ska ta dig…! Jag är Polis, du är svensk, här ska du få…!” (*)

  (*) Uttalas med Eddie Meduza-röst

  Gilla

 • Shinkman

  Om inte polisen gör sitt jobb och skyddar urbefolkningen kommer det att bildas medborgargarden i dom flesta svenska städer. Troligast med ett gäng skjutglada amatörer. Det är scenariot som Eliasson tvingar befolkningen till. Nästa steg är inbördeskrig, men då har regeringen redan lämnat landet med svansen mellan benen.

  Liked by 1 person

 • Kattsand

  Är det polisen som sittstrejkar?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det är förfärligt att se svenskt polisväsende mingla runt bland illegala.

  Liked by 2 people

  • larslindblog

   Ja! Jag blir GALEN på polisen som jagar nationalister men springer kommunisters ärenden. FY FAN !!!

   Gilla

   • Suzie

    Ja varje sunt friskt tänkande klarsynt människa tänker och känner så.Sveriges poliskår som alla andra myndigheter är genommarinerade i Lenin Marxism sedan decennier.Tyvärr verkar majoriteten av det svenska folket ännu inte insett detta.

    Gilla

 • Tony

  Visst fan ser han fattig och undernärd ut? Det är sådana som
  Stefan Löfven prioriterar, om nu livet är så svårt där nere, hur
  står flickor och RIKTIGA BARN ut?

  Gilla

  • Suzie

   Stefan Löfven liksom de andra i socialistjuntan är sanna socialister som lever på att andra jobbar och de tar förtjänsten och som tack till det hårt arbetande tysta och fogliga svenska folket begår de dagligen lagbrott och har ingått förbund med djävulen själv då de skänker bort vårt land,våra pengar,egendomar till en ockupationsmakt de bjudit in hit för att förgöra oss.Islam med sharia som är totalitärt politiskt system med enda mål att dominera och härska över hela världen.

   Lyssna här vad Walid Shoebat har att säga,titta,lyssna och bedöm själva ,ta reda på fakta.Många är de som lyssnat på denne oerhört kunnige karismatiske fd muslim,(fd terrorist som han själv säger)
   som säger att en slöja drogs bort från deras ögon och många frågor får svar och pusselbitar kommer på plats. när Walid Shoebat förkarar och tillrättalägger många saker.
   Han ger också med stöd av bibeln svar på varför de muslimska männen som invanderar Europa kommer med en enorm våg av kvinnohat,förtryck och allehanda övergrepp mot kvinnor.Mycket intressant.Sprid Walid Shoebats budskap och kunskap till alla ni vet kan behöva höra vad han har att förmedla.Kvinnans och familjens ställning är starkt hotad i västvärlden pga massiv antifödabarn ,klimatbluff mm lögnpropaganda samtidigt som islam bjuds in att ta över våra länder och nationsfolken betalar för det.

   Gilla

 • Kurt Ahmedsson

  Jag tycker det vore skönt om det blev inbördeskrig å det snaraste. Att vakna varje morgon till detta mardrömslika judefeministsocialistbabbeniggeribögsnuskpervoziggearabidotsvartingrasblandarmarxist-helvete och se allting som vi kreativa, hög-iq vita civilisationsbyggare byggt och skapat tas ifrån oss, förstöras och förfulas, våra kvinnor och döttrar våldtas, skändas och förnedras är ovärdigt och plågsamt.

  Gilla

 • asatemplet

  Rättsstaten har upplösts!

  Gilla

 • Carl edström

  Sverige är sjukt.
  Tack Nordisk Ungdom för att ni vill försvara detta sjuka land.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: