Sverige är inte friskt – illegal invandrare intervjuas i SVT med polisen bredvid men grips inte

INVANDRING. En av ”pojkarna” som stått på Mynttorget och nu flyttat till Medborgarplatsen står i SVT och skryter om att han fått avslag på sin asylansökan tre gånger men är ändå kvar i landet. Trots det ställer SVT inga kritiska frågor.

Polisen är också på plats men de gör inget trots att de har ett gyllene tillfälle att genomföra en id-kontroll och arrestera dem som befinner sig illegalt i landet och låsa in dem tills det är dags för utvisning. Inlåsta är de dessutom skyddade för eventuella ”nazistiska” motdemonstranter.

SVT ägnar sig åt fejkade nyheter, politikerna ljuger och polisen struntar i att sköta sitt jobb och följa lagen.

55 thoughts on “Sverige är inte friskt – illegal invandrare intervjuas i SVT med polisen bredvid men grips inte

 1. Vi behöver en Donald Trump i Sverige, som kan hantera alla djävla vänsterfeminister.

 2. Alltså man har några veckor på sig efter tredje avslag innan man behöver lämna landet. Dessutom finns ytterligare ett förhinder som heter verkställighetshinder som man kan lämna in om. När du säger sätter likhetstecken mellan tre avslag och olagligt är det alltså direkt felaktigt. Om du hade haft belägg för att tiden har gått och han inte lämnat landet eller lämnat in verkställighetshinder hade du varit mer korrekt.

 3. Varför Gäller INTE LAGEN DESSA REDAN UTVISADE
  ”BARN”..
  Så Sverige är ALLTSÅ Numer ett LAGLÖSTLAND…
  Då Ska ja’ nog Passa På att Hämnas Till Alla VåldTagna Flickor/Kvinnor som har ÄRR FÖR LIVET EFTER OFRIVILLIGA PÅSÄTTNINGAR AV PRIMATER.!!!
  Vi Sea😈😈😈💔👊🎩

 4. Det finns knappt några hederliga poliser i Sverige nu. Varken på fältet eller uppåt.
  Svensken kan bara skydda sig själva och snart överta polisens jobb.
  Punkt.

 5. Nej, Sverige är inte friskt… Det är värre än så:
  – DET PÅGÅR ETT SLAGS SMYGANDE INBÖRDESKRIG

  Den systemkollaps Sverige drabbats av ser ut att vara ett angrepp mot Sverige med ”indirekt strategi”. Läs om den militära strategin ”indirekt strategi” i Wikipedia. Målet med indirekt strategi är just systemkollaps!

  Fienden är av den värsta sorten – Den inre fienden-. De är de felrekryterade myndighetspersoner och dito politiker och dito mediafolk m.fl. dito stolpskott som ser till att allt det negativa, väl formulerat av en insändare nedan med 92 (?) tecken (judefeministsocialistbabbeniggeribögsnuskpervoziggearabidotsvartingrasblandarmarxist-helvete) och mycket mer, det bara ökar.

  Det finns en MYCKET bra artikel om DEN SVENSKA SYSTEMKOLLAPSEN som Julia Verne skrivit. Länk: http://avpixlat.info/2016/12/30/systemkollaps/ Artikeln träffar otäckt väl mitt i prick på dagsläget i Sverige. När Du läst både Wikipedias info och Julia´s artikel så kanske Du som jag anser att det faktiskt råder inbördeskrig i Sverige.
  Men det är ett annorlunda krig, det finns bara en engagerad part. Det är ju faktiskt så illa att en stor del av svenskarna inte inser att Sverige är under angrepp! Vem krigsherren är vet jag inte (anar men vet inte). Den inre fienden i Sverige är antagligen bara ”nyttiga idioter” eller egoistiska förrädare som inte tvekar att gå över lik för pengar. Fast helt utan motstånd är vi kanske inte, det verkar vara gott gry i Nordisk Ungdom.

  Så vad behöver göras redan nu, med indirekt strategi / systemkollaps som ett första steg mot något större och värre? Det är långa 13 månader kvar till valet…

 6. Han är inte illegal. Han har lämnat in en ansökan om verkställighetshinder och väntar på svar.

  • Under tiden en person är asylsökande i ett land vistas personen legalt i det landet, även om personen kan sakna id-handlingar. En person som har fått negativt beslut på asylansökan, men på grund av verkställighetshinder inte kan tvångsavvisas, och därmed har rätt att vistas i landet men inte har arbetstillstånd, räknas som illegal invandrare om inte personen får ett tillfälligt uppehållstillstånd. Det är en tillståndslös vistelse i landet som avses när man talar om illegal invandrare.

   Saknar tillstånd att vistas här.

  • Carina Kemi….Dessa från Afghanistan är farliga kriminella, i många fall mördare, hoppas du inte råkar ut för något men du kan ta hem några och försörja dem, det är inte svenska skattebetalares sak! Ni ”vänster”-flummare som hjälper de här är sjuka i huvudet och hoppas ni får ert straff….! Stick och brinn i helvetet med dig och ta med dig dina kompisar!
   Denna grupp unga afghanska vuxna män är farliga människor, övervägande kriminella as, hoppas svenskarna inser detta och börjar beväpna sig de fega, rädda stackarna!
   Befolkningen är seg och frågan är om de någonsin kommer att fatta vad som håller på att hända med Sverige….??
   Nästa 30% röstar på Löven idioten idag om man ska tro att det stämmer, fullständigt hjärndöda människor 87:an!!

   • Du har tyvärr felaktig information dvs är inte korrekt. Önskar även dig en fortsatt trevlig kväll trots detta. Med vänlig hälsning

 7. En gång för alla: Det finns inga grunder längre att ha respekt för svensk polis.
  Ingen alls.
  De sköter inte sitt jobb, låter bli att följa lagen.
  Svensk polis är feminiserad. Blöt och undergiven.
  Landsförrädare, är de.

 8. Eh, alltså man är inte en ”illegal invandrare” för att man fått tre avslag. Så du vet. Du kanske borde läsa på mer om asylpolitik.

  • Malin….Du är sjuk, indoktrinerat av sjuka vänner, säkert vegan, din morsa reser till Gambia osv., ja du förstår….Om dessa rånar och våldtar andra svenskar tycker du och dina vegan-vänster-vänner inom AFA är BRA….Ni skriker ”inga rasister på våra gator” MEN bryr er inte när äldre mördas, rånas eller unga kvinnor våldtas….DU KOMMER ALDRIG ATT FÖRSTÅ, DÅ ÄR DU FÖR GAMMAL, DU ÄR HJÄRNTVÄTTAT – ITS AS SIMPEL AS THAT!

   • Håller med dig till 100%.Dessa hjärndöda vänsterråttor kommer aldrig att förstå hur det kommer att gå för Sverige innan dom har raserat allt.Vi behöver inte läsa på om asylpolitik.Här i Sverige ska det bo svenskar om du inte visste det bästa Malin.

   • Ha ha ha. Gambia? Nej där har hon aldrig varit men det vore en dröm för mig däremot.

    Och vegan? Nej, men jag älskar bönor och linser. Har du testat?

   • Du har tyvärr fått fel information, dina uppgifter är inte korrekt. Önskar dig ändå en fortsatt trevlig kväll. Med vänlig hälsning

  • Antingen har man laglig rätt eller inte att vistas i landet. Det finns inga mellanting.

   Den som invandrat som asylsökande och har fått avslag har därmed ingen laglig rätt att vistas i vårt land.

   Illegal invandrare.

   • Det går några veckor efter tredje avslag innan man behöver lämna landet. Din information är alltså inte korrekt. Ha det bäst! Mvh

  • Malin….Linser och bönor, vad tror du ? Du och dina vegan-”vänster”-vänner är inte torra bakom öronen…..TRAGISKT för Sverige men det är också till stor del SVT och hatmedias fel, de är styrda av det SOCIALDEMOKRATISKA partiet och ni är ett gäng utan arbets-och livserfarenhet som inte vet någonting…..Det är ett dröm att resa till Gambia skriver du, en muslimsk diktatur – stanna där, ta med dig några vegan-vänner….
   Sverige kommer att bi ett extremt fattigt land med enorma konflikter tack vare sådana som dig, ni blir slavar åt muslimerna och kommer knappt att ha mat för dagen, det kan gå snabbare än du tror…

 9. För att vara ung och pigg, glad, utländsk stadsbo som sitter/står/sover/hoppar i 7 -årsåldern så är du ändå rätt så förutsägbar. Alla ska dö. En del dör innan de börjat leva. Hoppas du hinner ha ett liv innan du dör.
  Grisar är svinens avkomma och ett av många intelligenta djur som överträffar en del människor på många områden. Nazister har inte mycket gemensamt med grisar. Det är helt olika raser, eller djurslag rättare sagt.
  Om du är intresserad av att uttrycka din avsky för inavel så är du ju något på spåren. Inavel skapar problem, särskilt för de som drabbas. Störst inavel förekommer bland muslimer, så det blir till dem du får vända dig om du har för avsikt att begränsa den verksamheten i vår värld. Det är mycket vanligt med reproduktion mellan kusiner och det kan ju tyckas vara äckligt, som du påpekar.

  Eftersom du ändå tar upp inflytande så är det väl något du saknar i ditt eget liv. Hjärnan mognar först vid 25 års ålder och innan dess kommer du att vara vilsen och tafatt men en vacker dag kommer även du att kunna styra dig själv. Det krävs tålamod och finess.

  Att du hatar behöver du inte berätta. Du andas hat.

  Att du inte vill ha med sd att göra är glädjande för de som gillar sd, eftersom man slipper dej där.

 10. Kan hålla med honom om att det inte är friskt att dessa lögnhalsar bedragare parasiter inte slängts ut för länge sen.

 11. Hur många 100 är dom? Sverige skulle behöva göra sig av med minst 250 000 bidragsturister för att komma på fötter någon gång. Sverige skall inte hjälpa all världens fattiga, som dessutom inte är mentalt rustade för att leva i ett demokratiskt samhälle, där det även finns plikter. Så utvisa nu alla som är kriminella, som ljugit sig till asyl eller fått asyl och levt på bidrag mer än två år i Sverige. Sluta dessutom betala ut bidrag till alla som flyttat hem till sina hemländer igen, hur många 1000-tal det nu kan vara. Jag tycker det är en nationell social skandal myndigheterna gjort sig skyldiga till med den slappa obegripliga invandringspolitiken.

 12. Morgan Johansson borde ha sett till att dessa asylbedragare ställs inför rätta.

  Magdalena Andersson borde också ha agerat mot detta enorma ekonomiska bedrägeri.

  Det är bedrägeri från början till slut.

  De har en stor skuld till vårt samhälle. Förmåner se tillskansat sig på felaktiga grunder.

  Varför reagerar inte representanter för vad som ska vara en rättsstat?

  De har inte bara våldtagit tjejer utan de har även haft fingrarna djupt i en kakburk som inte är ämnad för dem.

  Häpnadsväckande att inte jurister och advokater agerar. Finansinspektionen? Internationella institutioner ser ju också detta hända.

  De är bedragare.

  Det sitter nå liten kuf fr Afghanistan på nätet som försöker skriva på svenska. Ett av de ord han lärt sig på sitt besök här är rasist som förekommer hela tiden.

  Det är inga ljushuvuden som kommit.

 13. OBS! Sverige är inte sjukt!

  Det är PK-Sverige som är helsjukt!
  Våra sjuka politiker, myndighetspersoner och journalister!

  Vanligt folk gör så gott de kan, va fan skall de göra?

  • Viken utanför Helsingborg behöver ”sosseberikning”, tveka inte skicka horden av muslimer till Viken, se till att de får boenden mycket nära ”supersossen”, M R han ska ju inte behöva att vara ledsen !

  • Från en kriminell till andra kriminella; ”jag har stor respekt för er..”
   När har herr Ribenvik eller alla hans medlöpare i den totalitära politiska sekten massinvandringsideologin offentligt uttalat/skrivit till hela svenska folket och sagt att han respekter dem för deras ofattbara tålamod,genorositet och stillatigande medgivande att bli plundrade på alla skattemedel,behandlade som andra tredje klassens medborgare till förmån för främlingar utan id handlingar varav många är grovt kriminella från tredje världens värsta dysfunktionella länder?

 14. Polisen 😀 😀 😀

  Är det någon som har förtroende för någon svenska myndigheter längre?

  Polisen skulle nog tillrättavisa mig rejält om jag sa detta direkt till dom.

  ”Jag är Polis! Jag ska ta dig…! Jag är Polis, du är svensk, här ska du få…!” (*)

  (*) Uttalas med Eddie Meduza-röst

   • Ja varje sunt friskt tänkande klarsynt människa tänker och känner så.Sveriges poliskår som alla andra myndigheter är genommarinerade i Lenin Marxism sedan decennier.Tyvärr verkar majoriteten av det svenska folket ännu inte insett detta.

 15. Visst fan ser han fattig och undernärd ut? Det är sådana som
  Stefan Löfven prioriterar, om nu livet är så svårt där nere, hur
  står flickor och RIKTIGA BARN ut?

  • Stefan Löfven liksom de andra i socialistjuntan är sanna socialister som lever på att andra jobbar och de tar förtjänsten och som tack till det hårt arbetande tysta och fogliga svenska folket begår de dagligen lagbrott och har ingått förbund med djävulen själv då de skänker bort vårt land,våra pengar,egendomar till en ockupationsmakt de bjudit in hit för att förgöra oss.Islam med sharia som är totalitärt politiskt system med enda mål att dominera och härska över hela världen.

   Lyssna här vad Walid Shoebat har att säga,titta,lyssna och bedöm själva ,ta reda på fakta.Många är de som lyssnat på denne oerhört kunnige karismatiske fd muslim,(fd terrorist som han själv säger)
   som säger att en slöja drogs bort från deras ögon och många frågor får svar och pusselbitar kommer på plats. när Walid Shoebat förkarar och tillrättalägger många saker.
   Han ger också med stöd av bibeln svar på varför de muslimska männen som invanderar Europa kommer med en enorm våg av kvinnohat,förtryck och allehanda övergrepp mot kvinnor.Mycket intressant.Sprid Walid Shoebats budskap och kunskap till alla ni vet kan behöva höra vad han har att förmedla.Kvinnans och familjens ställning är starkt hotad i västvärlden pga massiv antifödabarn ,klimatbluff mm lögnpropaganda samtidigt som islam bjuds in att ta över våra länder och nationsfolken betalar för det.

Kommentera