Från de ”Fredliga och humana” i Palestian


Den muhamedanska, fredliga och humana, gruppen Hamas i Palestina har släppt denna video från ett ”sommarläger”.  Man visar  upp ett tänkt anfall på en Israelisk postering. De judiska Israelerna kallar man för ”avkommor av apor och grisar”.

Svenska skattebetalare bidrager stort, genom vår utrikesblondin till finansieringen av detta gäng av hatiska muhammedaner.


2 responses to “Från de ”Fredliga och humana” i Palestian

 • malmobon

  Margot Wallström och Regeringen borde ställas inför Haag domstol, därför dem ger bidrag (1,4 miljarder) till Palestina, som i sin tur ger till terroristers familjer och därmed föder dessa.

  Kan inte förstå varför andra partier accepterar detta, och även SÄPO.

  Tog upp en gång med en stenkaster i Malmö (kallar sig själv detta) att Al Aqsa Moskén borde stängas.
  Han blev mycket upprörd, och sa att det då kommer bli krig. Vad är det idag då, sa jag?

  Malmö Kommuns socialdemokraterna i Kommunfullmäktige sa efter att SD, Malmö påtalat uthyrning av en kommunal lokal till palestinier som hotade judarna. ”PLO och palestinier är våra vänner.”

  Gilla

 • SS

  Den okunnige Stefan Löfvén är snäll. Han är inte alls så efterbliven som alla tror. Det är en skillnad mellan att vara sent utvecklad och sinnessvag i jämförelse med att vara helt hjärndöd.
  Alla med ögon i skallen kan ju se att han står upp, alltså är han inte helt hjärndöd. Och han gör inte bort sig 100 % av gångerna han åker utomlands, det borde finnas någon gång han klarade uppgifterna. Kanske något enklare uppdrag. Och så är han inte rasist. Låt vara att han inte bryr sig ett dugg om brottsoffren i det land han säger sig styra, men han är i alla fall inte rasist. Ja, jag vet att han nästa alltid ljuger och är en riktig ynkrygg, men han kanske var bättre som barn. Vem vet?
  Ge honom en chans att återgå till svetsen i alla fall. Låt honom slutföra svetsarutbildningen i fred, den han ljög om att han hade.
  Ni ser, han är inte se dålig som ni trodde.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: