De är Sveriges framtid: läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän, poliser osv

Nedanstående är skrivet av Oscar Leon Pettersson i en Facebookgrupp som heter ”Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar!” Det bästa man kan säga om den gruppen är att de inte kallar de ljugande unga männen för barn utan för ungdomar. – Pettersson var tvungen att läsa två gånger innan jag förstod att det var allvar och inget skämt.

Intressant är att polisen som har brist på resurser bevakar en demonstration (folk som sitter) som inte är tillståndsgiven och består av folk som inte ska vara i Sverige.

Oscar Leon Petterssons text nedan, inte ett kommatecken är ändrat. 

Oscar Leon Pettersson. Bilden från öppen Facebooksida.

”Anledningen till att jag lägger ut denna kommentar är att jag har läst och sett att det finns en del idioter och osympatiska människor som skriver rasistiska inlägg samt försöker att anklaga Afghaner för saker som inte stämmer. De har inga fakta och kunskaper om detta.

För det första vill jag säga att de ungdomar och de människor som demonsterar gör ett fantastiskt och grymt bra jobb. De är modiga , kärleksfulla , snälla , starka och med andra ord de är änglar . De är Sveriges framtid : läkare , lärare , sjuksköterskor , brandmän , poliser osv . De är modiga och starka eftersom de kämpar för sina liv utan sina familjer och någon vuxen person. De är modiga för att efter endast 2 år i Sverige de kan våga gå ut på gatorna bland folk och försvara sina rättigheter och de vågar stå framför kameror och prata svenska med journalister, tv , politiker osv . Vilka är Ni då ? En del fega och lågutbildade och psykiskt sjuka människor som kan skriva skit bara på Facebook och som ej vågar gå till Medborgarplatsen och prata med dem ansikte mot ansikte. Ni är fega och rädda för att ni lever på socialbidrag och anledningen till att Ni är upprörda över deras prestation är att ni är oroliga att Era socialbidrag ska försvinna . Ni behöver inte vara oroliga och snacka skit bakom deras ryggar eftersom de är otroligt ambitiösa och kommer att skaffa jobb inom kort och inte kommer att behöva nyttja socialbidrag . De kommer istället genom sitt arbete vara med och finansiera era socialbidrag. Svaret på frågan vem som organiserar allting ? Det är afghanska ungdomar och barn och snälla och generösa svenskar som organiserar allting tillsammans . Jag skäms att det finns sådana fega och osympatiska och sjuka människor som Ni i Sverige .

Vi kämpar för amnesti och mänsklighet. Vi besvarar hat med kärlek och vi tycker att alla människor har rätt att leva i fred .

Tillsammans vi är stark”

Oscar Leon Pettersson

-Pettersson som inte är släkt med den ovan menar efter att ha läst ovanstående att det är ännu viktigare att de ljugande unga männen utvisas. De är Afghanistans framtid, de behövs hemma.Afghanistan behöver läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän, poliser osv.mer än vad Sverige behöver dem…

39 thoughts on “De är Sveriges framtid: läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän, poliser osv

  1. Jaha, ska dom där komma hit och gå före våra ungdomar i alla sammanhang..?? Inte då, de (svenska ungdomar) ska inte behöva bo hemma tills de är 35 år gamla eftersom negrer och araber alltid går före i kön, ut och konkurrera på en arbetsmarknad där man tvingas att slåss mot sådana med lönebidrag m.m. Se bara på alla negrer, mest somalier, som numera kör linjebussar i lokaltrafiken, typ SL i Stockholm. Där har arbetsgivarna (Keolis, Arriva, Nobina m fl) fått arbetskraften med åttioprocentig rabatt. Att de många gånger inte hittar så bra, knappt kan svenska eller mest pratar i mobiltelefon hela tiden på långlinjer spelar tydligen ingen roll för uppdragsgivaren, typ SL.

  2. Undrar vem som lever på soc tror det är Oscar kan ju inte ens stava eller så jobbar han med skäggbarnen dom är rädda om sina jobb. Han låter sig bli utnyttjad av dom, sorglig figur.

  3. Ja, vi kan klara vår egen tillvaro! Det är våra politiker och journalister som hatar sitt eget folk och som inbillat alla muslimer att vi måste räddas av dem. Och det rullar på i decennier och nu är det kört. De biter sig fast i Sverige och svenskar lallar med och tror att vi kommer att vår framtid finns hos dessa. Jag blir utmattad så här på morgonkvisten.

  4. Har under 30 års tid gjort mitt bästa i de länder som jag har gästat och arbetat i , det som sker nu i Sverige med dessa desertörer är inget annat än en stor skandal och skam !
    Frågar mig ……hur upplever svenska yngre människor dessa lycksökare som kommer att belasta de svenskar som stannar kvar i sitt land ?

  5. Jag läser på facebooksidan att de ska övernatta fastän de inte har tillstånd till det. Samt att gruppen vuxit. Nu väntar jag med spänning på att få höra hur många anala våldtäkter som genomförts under natten! Det här är ju män som inte kan kontrollera sig och nu ska de sova packade som makriller. Det säger ju sig självt att de kommer att våldta varandra. Gott om kvinnor är där också när de är klara med de yngre männen.

  6. Skulle han stå framför mig och kalla mig för feg, lågutbildad och psykiskt sjuk, så hade förmodligen en del tänder lossnat…

    • Han är oförskämd det jävla svinet.Han ska vara tacksam att han har kommit till ett land där han kan uttrycka sig fritt och ändå bli försörjd på bidrag.Han ska bara hålla käften denna psykopat.

  7. Han skäms för att det finns sjuka människor i Sverige. Det är ju en jobbig inställning att ha om man aspirerar på läkaryrket?

    Han är nog en typisk osv?

  8. Det finns ingen ”Oscar Leon Pettersson” i Sverige, bara på Facebook. Kanske Batikhäxan Berit som återuppstått och trollar?

    • Jag kan inte heller hitta honom. Månne han vara en sån med 3 avslag från Migrationsverket som nu lever ”gömd”?

      Vilken vidrig liten äcklig varelse som ger sig på psykiskt sjuka svenskar och höjer upp sig själv och sina landsmän till några slags hjältar.

      • Kanske samma person som genomfört senaste väljarundersökningen för X-pressen ! 🙂

      • Ja så lågt att ge sig på psykiskt sjuka svenskar. Då är man verkligen inte värd någonting, en sån birde ut härifrån NU!

  9. Efter att ha läst om alla de akademiskt utbildade,förblir min första tanke..
    Måtte det inte vara brandmän som nu utvisas.Dessa behövs ju när det brinner rekordmånga skolor,bilar,och lagerhallar över hela Absurdistan.
    Och detta dagligen ! ;(

  10. I själva verket visualiserar ovan exemplifierade psykopatipropagandist vilket gigantiskt övergrepp svenska folkets utsatts för i och med det mycket sinistra faktum att vem som helst, utan avseende på verklig identitet, nu äger möjlighet att bemäktiga sig de svenska son-namnen.
    En styggelse då dessa ursvenska efternamn kapats av allsköns lycksökare från världens alla dysfunktionella hörn.

    Inläggets pyjamasekiperade babbelmakare och hobbyfilosof stärker denna teori, icke minst med hänseende till det tragikomiskt ambitiösa textinnehåll vi nu haft det tvivelaktiga nöjet att ta del av.
    Sveriges framtid och hjärntrust, var det!
    Andreas – en ÄKTA Petterson 🙂

  11. En aggressiv bakterie iklädd vita kalsonger, en mycket farlig sådan p g a dess korta inkubationstid. Ju tidigare bakterierna avlägsnas från svenska miljöer, desto bättre. Se till att avsluta processen innan de hinner nästla sig in i samhällslivet.
    Ärligt talat: jag mäktar inte titta länge på den där korta otympliga figuren med ett rovdjurs illmariga flin – det vänder magen på mig.

  12. Jag funderar på vad Oscar Leon tycker om denna goda nyhet?
    (SVT text)

    ”SD säger nej till moské i Karlstad

    Sverigedemokraterna i Karlstad vill ha
    en kommunal folkomröstning om bygget
    av en moské i stadsdelen Rud. Detalj-
    planen som tillåter en moské godkändes
    av kommunfullmäktige i juni, trots
    motstånd som bland annat gick ut på
    att man ville bygga bostäder istället.

    -Vi är generellt emot placeringen av
    en moské oavsett var i Karlstad den
    skulle ligga, säger Runar Filper,
    distriktsordförande för SD.

    Han anser att resonemanget inte bryter
    mot religionsfriheten. SD gör nu en
    namninsamling för att få en
    folkomröstning om mosképlanen på Rud. ”

  13. Är dessa detta, så behövs dem i sina hemländer. Här behövs dem inte. får vi ut d som inte hör hemma här, så behöver vi inte ler poliser, brandmän o.s.v. Är oftast dessa som orsakar problem i Sverige.

    Drygt ett år kvar till eländet kan ta slut. Gäller för M och SD förberedda sig för ett maktövertagande. Hitta bra politiker som kan reda upp skiten.

  14. Ni afghaner kan börja med att följa vår lagstiftning. Att ljuga om sin ålder ger inte mig någon bättre uppfattning om ert folk. Att våldta våra kvinnor och flickor ger mig bara en avsky för ert folk. Vanan och traditionen att våldta yngre pojkar ger mig ingen önskan att ni finns i dessa yrken som har att göra med utsatta människor. Knarkande afghaner i vissa områden ger mig inte heller någon önskan att vilja ha er i mitt land Sverige.
    Instämmer helt i att ni behövs mer hemma i ert hemland än i Sverige där ni inte behövs. Jag har varken socialbidrag, eller ljuger eller är psykiskt sjuk, tvärtom redan från början när ni kom invällande i stora horder insåg jag faran med att ni som grupp tilltvingade er in i landet utan identitets handlingar men med senast modellen av mobiltelefoner och ljugandet om att ni är barn och söker asyl. Ni som har fått besked om att ni inte är önskvärda, Adjö och kom inte tillbaka.

  15. Herregud !! Sverige är så sjukt så man inte tror de sant ! SD måste få 50% -18 annars är de kört för gamla svedala !!

      • Han är nog manikeist och ser en evig kamp mellan de goda (afganska läkare-brandmäm-lärare osv) och de onda (svenska dissidenter)

  16. Han framhåller sånt som ingen sett något bevis på och som därför endast är en berättelse om hur han önskar att det var. Vad önskar han? Att de vore lärare osv i stället för det som de idag visar upp.

    Det är unikt att någon svensk under sin livstid kostat så mycket i bidrag från samhället så som dessa personer har gjort och det på 2 års tid och i jämförelse med antingen sjuka eller skadade människor som är den vanligaste grupp av svenskar som söker ekonomisk hjälp. Det är mycket låg arbetslöshet bland svenskar och ofta handlar det om människor som på ett eller annat sätt har skada eller sjukdom. Dessa har vi aldrig någonsin tidigare haft svårigheter att ge ekonomisk hjälp. Neddragningarna började under 90-talet då sjukskrivningar ökade markant.

    Att de som är friska och starka lyckas kosta samhället lika mycket under 2 år som en sjuk/skadad svensk kostar samhället i bidrag under sin livstid är ju värt att observera.

    Om de hade varit så duktiga som de påstår så har de haft God tid på sig att räkna ut att om de åkt hem hade deras landsmän kunnat använda pengarna långt effektivare i sitt hemland till hjälp för att utbilda långt många fler i yrkeskategorier som de har behov av. Om de hade varit studiebegåvade hade det märkts i studieresultat. De har tvärtom mest utmärkt sig på andra områden som inte gör dem särskilt lämpliga inom områden där omsorg om andra är en förutsättning.

    Jag tycker att de kan sätta sig på Ygemans kontor och ta tag i de resor han utlovat dem.

    • Ett utmärkt urval av unga damer,som behjärtansvärt bekymrar sig om dessa stackars barn. Ser tydligt hur lyckliga de tycks vara,av att kunna erbjuda de små sina tjänster !

  17. Det syns på de flesta nyanlända att dom är läkare, lärare, sjuksköterskor, brandmän, poliser osv.

    I synnerhet ser man att de är osv.

    • Ja det syns på den intelligenta blicken att det finns några hjärnceller kvar i deras russinhjärna.Undra hur Sverige hade sett ut om detta intelligenta gäng hade kommit hit på 20-30 talet och hjälpt oss?
      Salgrenska,Karolinska,SKF,Volvo,Astra,Atlas Copco,Ericsson,IKEA,
      SAAB,Elektolux,hade säkert varit tekniska underverk.Att dom inte har tagit med sig sitt enorma kunnande hit så den där fullblods idioten och tokstollen Oscar Leon Pettersson hade något mer att skryta om. Jag hade gärna sett att man gjorde något annat med dessa demonstranter som kanske inte är lämpligt att visa i skrift.

Kommentera