Slog ihjäl muslimska flygkapare – får miljoner i belöning


BROTTSLIGHET. Att Sverige har en hel del att lära om brottsbekämpning lär oss denna historia. Tianjin Airlines flight GS 7554, med 92 personer ombord, hade just lämnat flygplatsen i Hetian, då en grupp muslimska män ställde sig upp.

Inför skräckslagna passagerare förklarade de att de hade kapat planet och hade sprängmedel ombord.

De sex kaparna övermannades dock av personal och passagere när de försökte bryta sig in i cockpit. De band fast och planet kunde återvända till Hetian och landade 22 minuter efter incidenten.  Två av de muslimska kaparna var då döda, kaparna tillhörde den muslimska befolkningsgruppen uigurer. Att de var muslimer skriver dock inte svenska fejmedier men utländska tycker det är viktigt att berätta.

Nu får besättningen som attackerade kaparna frikostiga belöningar för sitt ingripande. Besättningen ombord på flight GS 7554, som kapades den 29 juni i nordvästra Kina, belönas nu med överdådiga presenter för sitt ”heroiska” beteende.

Två säkerhetsofficerer och pursern ombord fick, under en ceremoni i måndags, kontanter och egendom värt 4 miljoner yuan var. Det motsvarar cirka 4,7 miljoner kronor. Resterande del av besättningen fick 2,5 miljoner yuan, nästan 3 miljoner kronor var.

-Pettersson tycker det verkar effektivt och billigt och något för Sverige att ta efter…


11 responses to “Slog ihjäl muslimska flygkapare – får miljoner i belöning

 • age

  Vissa texter värmer i hjärtat!
  Mer av sådant!
  Vi kan hjälpa sekten att få en intensiv hemlängtan.

  Gilla

 • Korsfarare och otrogen hund

  För en sådan god och viktig gärning ska man ha civilisationens eviga tacksamhet.Tack!Tusenfallt tack!

  Gilla

 • Svensk lösen

  WTG

  Gilla

 • Mr Q

  Tur vi inte har sådana krigiska Uigurer i Absurdistan… Här nöjer man sig med vanliga Sunnitiska islamska terrorister,och dessa är ju ofarliga enl., vår eminenta regering..för alla som inte visar/de sig i Sthlms city !

  Gilla

  • Jan

   Det dräller av uigurer i Sverige. Sverige ger automatiskt asyl till dessa terrorister. Vår ”feministiska” regering hävdar att de stackars terroristerna förtrycks i Kina och övriga asiatiska länder. Margot tycker man ska möta dessa avskum med kaffe och kaka.

   Gilla

 • Jhonsson

  I Sverige hade naturligtvis besättningen blivit åtalad för att de använt ”övervåld” eventuellt för mord.
  Vi bor ju trots allt i flathetens land, Sverige.

  Gilla

 • ?

  Negrer och muslimer orsakar kaos i Göteborg

  ”Flera spårvagnslinjer är inställda i Göteborg efter att flera negrer och muslimer kastat sten mot en spårvagn”

  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/stenkastning-mot-sp%C3%A5rvagnar-inst%C3%A4lld-trafik-1.4515031

  Gilla

 • Kattsand

  I Sverige hade det blivit en manifestation mot islamofobi istället….

  Gilla

 • Mimi N.

  Om, i ett absurt fall – jag säger om – såna hjältar hade funnits med i någon svensk besättning skulle deras hjältemod och ansvar belönats med fängelse och muslimska kaparna hade fått substantiella skadestånd. Polismyndigheten och justitiesystemet är underordnade den korrupta och sjuka statsapparaten. När tänker ni kasta blodsugarna som har nått från vaderna till halsarna på er ? Ser ni inte hur färglösa ni blivit med så lite blod kvar i vener och artärer ? Era dagar är räknade, bara genom ett mirakel lyckas nu leva till 2018-valet …….

  Gilla

 • Ståfräs

  I Feministlandet Sverige hade säkert kaparna fått stora skadestånd, bidrag, bostad, körkort o bil och jobb om dom velat, ( frivilligt förstås), däremot hade låånga fängelsestraff väntat för dom som misshandlade och dödade kaparna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: