Hundratal asylsökande afghaner kräver…


INVANDRING. Ett hundratal ensamkommande asylsökande ungdomar sittstrejkar på Mynttorget intill riksdagshuset i Stockholm. De kräver att Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik stoppar utvisningar till Afghanistan.

I ett öppet brev till Mikael Ribbenvik skriver de sittstrejkande ungdomarna: ”Är verkligen Sverige ett moraliskt land när man säger åt svenskar att inte åka till Afghanistan för att det är farligt, men man tycker det är säkert för oss unga människor att leva där. Det är inte mänskligt.”

Migrationsverket har tidigare konstaterat att myndigheten hela tiden följer säkerhetsläget i Afghanistan – och att det finns provinser dit det är omöjligt att återvända. Men att helt stoppa alla återsändanden har inte varit aktuellt.

– Det krävs väldigt mycket för ett generellt ställningstagande. Att konflikten skulle nå den nivån att den drabbar envar överallt i landet urskiljningslöst – det är först när man kommer till den nivån som vi har generell inhibition, sade Mikael Ribbenvik till TT under Almedalsveckan i Visby i början av juli.

De sittstrejkande ungdomarna på Mynttorget kräver att Migrationsverket omprövar sitt beslut och vill ha besked personligen från Ribbenvik.

– Om Mikael Ribbenvik kommer hit kommer vi möta honom med kärlek, för vi hatar hat. Vi flydde från hat, men vi ska ge kärlek till honom. Vi är inte dåliga för samhället, säger talespersonen Fatima Khavari till TT.

-Pettersson undrar när de ljugande unga männen från Afghanistan fick rätt att kräva något…klicka gärna på bilden ovan och försök uppskatta åldern på dem som SVT, Sveriges Radio med flera kallar barn…

Kabul 1972 – sedan tog islamister över och de påstår att kvinnorna går i tält frivilligt


27 responses to “Hundratal asylsökande afghaner kräver…

 • jockfall

  Skall vi lugn i landet måste alla muslimer ut ganska fort utan svensk pension från Stefan Rpfven!

  Gilla

 • dave

  Vilket gyllene tillfälle av polisen att samla ihop dessa och deportera dom.

  Gilla

 • stromboli

  Efter att ha varit på en resa till en i princip helt muslimfri plats så möts man av detta i Sverige !

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Migrantammornas knän torde skälva inför detta hot, och fan vet om de inte redan slagit sig ned bland sina potentiella sängvärmare och inkomstgeneratorer för att fullända bilden av det svenska vansinne som dagligen utspelas.
  Anser sig dessa konspirerande kravmaskiner i arbetsför ålder förhindrade att kavla upp ärmarna och göra en insats för sitt eget land, borde de rimligtvis söka sig till ett existensutrymme som är kulturellt och socialt kompatibelt med deras eget ursprung.

  Sverige har ingen definitivt ingen skyldighet att stå för värdskapet avseende världens alla lycksökare, vilka allenast anlänt med intentionen att leva som bidragsförsörjda reproduktionshysteriker – ej sällan med fler identiteter än en.
  Det kan räcka nu!
  Andreas.

  Gilla

 • Gunnar

  Och vilka ligger bakom protesten, jo de svenska invandrarkramarna.
  Det är helt och hållet arrangerat av dem.
  Ingen skall inbilla mig att afghanerna är kapabla att skriva ett brev på perfekt svenska och veta var de skall lämna det.

  Gilla

 • Vuxna män kallas barn och ungdomar av fejkmedia | Petterssons gör skillnad!

  […] I morse skrev vi om en flock afghaner som sittstrejade och krävde saker i ett land där de är icke betalande oinbjudna gäster. De […]

  Gilla

 • jgarn

  Miljoner förbannade riktiga svenskar (ej ”papperssvenskar”) kräver ut med skojarna. Sverige skall vara muslimfritt.

  Gilla

 • Mr Q

  En av dagens nyheter i skitblaskan X-pressen handlar om en 59-årig ”svensk”,som lär vara av kurdisk stam.Denne har under sin
  semesterresa till Barcelona häktats p.g.a. en turkisk utlämningsorder….
  Mycket skall vi tvingas höra/läsa av PK och deras sagoberättare,när man slår upp en sådan skitsak stort,kring en turk !!

  Gilla

 • jgarn

  Sverige skall bli muslimfritt, starta NU!

  Gilla

 • Luntan

  Varför måste kvinnorna svettas i sina svarta sopsäckar? Inför ny kultur:
  Kastrera de kåtbockar som inte kan behärska sig – med kniv!

  Gilla

 • Stenbock

  Samtidigt med att dessa ”afghanska” barn sitter på Mariatorget i Sthlm, rullar som jag skrev för någon vecka sedan,nästa kolonner av lyckosökare mot norr !
  I gårdagens österrikiska Kronen rapporterades om enorma mängder av niggrar på sin färd i Italien.Bilderna som visades i Schweiz TV av kilometerlånga rader för någon vecka sedan.Svarta på sin marsch mot Alperna.
  Nu kommer nästa dystra rapport från bekanta ”Balkanrutten”,även här samlas 10.000-tals för att gemensamt söka storma gränsen till Österrike.
  I dagens Krone rapporteras nu,att den omfrågan som låg i anslutning till reportaget,hade lockat 64.000 läsare att trycka för ”stäng gränsen” !! Det innebar 97 % vill att landet om behov finns,även ställer militär till förfogande för att säkra landet:
  .http://imgl.krone.at/Bilder/2017/08/07/Auftrag-an-Kern-und-Kurz-Sofort-Grenzkontrollen-kroneat-Umfrage-story-582259_630x356px_a54402484c154cca1c55bba17f2f0fbe__userreaktionen_jpg.jpg

  Gilla

   • Stenbock

    I övrigt befinner ni er hos Pettersson i en stor skara,som tagit del av dessa nyheter.Över 180.000 läsare finns registrerade via ”ansiktsboken”….Sedan lär det finnas några hundratusen, som på annat sätt håller sig aktualiserade över läget. 🙂

    Gilla

 • Anna

  Vart är ungdomarna på bilden?

  Gilla

 • ossie

  Skicka hem dessa lögnare och bedragare BUMS NU !!!

  Gilla

 • Tony

  Då log flickorna, idag ler dom inte, ifall nu någon del av ansiktet syns,
  och det förstår man, att gå bakåt i utveckling kan ju inte vara upplyftande?

  Sen Ordet ”vi Kräver” används flitigt av inflyttade,?

  Gilla

  • maar

   De stackars ”asylsökande” baaarn har en egen vokabulär, som t.ex. vi kräver, vi kräver nu, pengar, hora, ni måste osv. Man behöver inte några andra svenska ord, det räcker med dessa få att så småningom förvärva svenskt medborgarskap

   Gilla

 • age

  Varför skulle vi ta hand om desertörer, svikare, lögnare, lata, sjuka och muslimer?

  Vi kan hjälpa dem med en sak:
  Att få en intensiv längtan att lämna Sverige.
  De har ingen uppgift att fylla i vårt fosterland!

  Liked by 1 person

 • Argus

  SD omedvetna valarbetare jobbar idogt på.

  Gilla

 • Mm

  Vi normala svenskar vill inte ha er här. Ni kan ingenting, ni vill ingenting utom att ställa till med helveten för de människor ni attackerar.
  Åk tillbaka dit ni kommer ifrån, ni passar där och ta med er batikhäxorna

  Liked by 1 person

 • Kalle Anka

  Åk hem igen asylsnyltare,Sverige är redan knökfullt med asylbedragare.

  Liked by 1 person

 • Tomas O'Maely

  Vi är ett växande antal svenskar som också kräver, men att dessa afghaner åker hem och bygger ett eget land där de trivs och känner trygghet.

  Gilla

 • Nisse

  Det kan inte vara meningen att Svenska skattebetalare skall försörja unga men som ljugit sig hit. Nej ut med alla omgående observera att dom är muslimer vi ser ju hur dom bär sig åt…………..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: