Var är alla $miljoner från Obamas tid vid makten??

Debatten är i full gång i USA, i skuggan av hetsjakten på Trump. Minst $ 850 miljoner fattas från Obamas tid vid makten. Det finns inga dokumentationer, inga spår efter pengarna. Frågan har väckts – har Obama lagt dem i egen ficka? Alla vet att Obama administrationen inte hade några problem med att spendera pengar utan samvete men det skrivs inget om detta i Sverige. Här är det bara Trump-jakt.

New Debt

Från början har det rapporterats om att man inte kan se vart alla pengar använts till när man gett bidrag till köp av mark. Hur mycket pengar som Obama gett ut i ”bidrag” till olika ändamål är omöjligt att se på de redovisningar som finns. Nu är jag definitivt inte en expert på detta område men tipsades av en syster om olika förehavanden som Obama ägnat sig åt.  Han är definitivt inte den ”ängel” som svensk media försöker att få honom att framstå som.

Misstankar börjar växa fram att Barack Obama stoppat pengar i egen ficka. Han har otroligt mycket pengar och frågan är var han fått dem ifrån?? Vi kanske aldrig får veta men det skadar inte att sådana här uppgifter kommer fram.

Hoppas att någon av mina skrivande kollegor är mer insatta och kan komplettera. Kanske en av er läsare?

USA inrikesdep.

Conservative Tribune

Tidigare om spenderbyxor

27 thoughts on “Var är alla $miljoner från Obamas tid vid makten??

 1. Världsdelen de svarta kommer ifrån är diktatorn och staten ett. Statens pengar är diktatorns pengar.

 2. Jag skiter i det som är jänkarnas problem, vi ha nog med skit vi måste städa upp i Sverige, bara att se på dessa muppar i riksdagen. jag skiter fullständig i Trump, Obama eller Merkel. Vi måste hålla rent för egen dörr innan vi ska blanda in oss i skit som inte angår oss. Utrikes blondinen som spendera våra skattepengar på Palestinska mördare mm. är ett större problem för mig än Obama.

 3. O.T Min kunskap om USA är begränsad och valsystemet sisådär. Vad gäller rättssystemet, nja. Eminent krönika av Björn Norström, Avpixlat. Grand jury, vad är det? SVT visste inte och inte jag heller. Tack, Björn!

  • Carter har gjort en del nytta efter sin presidenttid. Han har medlat och åkt runt. Obama lever lyxliv med kändisarna. Hillary umgås med samma gäng som skulle flytta från USA om Trump vann. Obama har en yacht där de roar sig med bad och lyx. Hillary satte in 100 milj dollar på ett Qatarkonto. Korrupt är bara förnamnet.
   Börsen slår rekord i USA och arbetslösheten minskar. Trump är en man ovan vid politik och därför är han inte korrupt. Pinsamt är det. att världens mäktigaste nation ser ut sålunda.
   Carter kallas väl för något med jordnöt?

 4. Donald Tump tillträdde som president 2017-01-20.

  På länkarna här nedan kan vi se uppgångarna på USA:s tre största börser sedan tillträdet. När du klickat på resp. länk nedan så klickar du vidare på
  YTD (Year To Date) på resp. sida och får då upp grafiken för börsutvecklingarna från 2017-01-03 fram till dagens datum:

  S&P 500 (^GSPC)

  https://finance.yahoo.com/quote/%5EGSPC?p=^GSPC

  Dow Jones Industrial Average (^DJI)

  https://finance.yahoo.com/quote/%5EDJI?p=^DJI

  Forts. nedan med en tilläggskommentar:

  • Tillägg:

   När du klickat på länken nedan så klickar du vidare på
   YTD (Year To Date) på resp. sida och får då upp grafiken för börsutvecklingen från 2017-01-03 fram till dagens datum:

   NASDAQ Composite (^IXIC)

   https://finance.yahoo.com/quote/%5EIXIC?p=^IXIC

   Sammantaget imponerande uppgångar på börserna under Donald Trumps första tid som president i USA.

   • Detta vet amerikanerna men media mörkar och bara jagar Trump. Tänk om de låtit honom genomföra sina ideer????

 5. Skulle tro att dom så kallade moderata muslimerna fick en hel del i sin kamp mot ”diktatorn” Assad.

 6. USA:s statsskuld från 1966-01-01 till 2017-01-01 finns här:
  https://fred.stlouisfed.org/series/GFDEGDQ188S

  Presidenter bakom skulden: Reagan 1981-1989. George H W Bush 1989-1993. Bill Clinton 1993-2001. George W Bush 2001-2009. (”9/11 attacks” 2001, av Bin Laden). Barack Obama 2009-2017. Donald Trump 2017 f.

  Obama:
  2009 var statsskulden 11,898 biljoner dollar, 82,5% av BNP (bruttonationalprodukten).
  2016 var den 19,428 biljoner dollar, 106% av BNP.
  https://en.wikipedia.org/wiki/National_debt_of_the_United_States [”Appendix”]

 7. Delade ut någon miljard till Palestina, men denna hann Trump stoppa. Högst troligt har Muslimska Brödraskapet (CAIR) fått några miljarder.

  SVT koncentrerar sig på en massa skitsnack om Trump, medans Hillary Clinton och Obama inte granskas. Är de verkliga bovarna.

  Hade Clinton vunnit, så hade muslimerna haft en närmaste kvinna i Vita huset. Tror hon heter Abelin. Suderade i Saudiarabien och hennes föräldrar var med i Muslimska Brödraskapet. USCH.

 8. Det är jag igen,SVT nyheter tjatar man om att dollarn har fallit,men man talar inte om att kronan fallit gentemot alla valutor mycket kraftigt.Mvh Adolf

 9. Vem bryr sig om Obama Trump och alt vad dom heter.Jag är intresserad av vårt land vad är det som händer här.Försök få lite ordning i vårt land sen kann man kolla vad andra gör.Mvh Adolf

  • Som ”Amerikas 51:a delstat” är vi starkt influerade av det som händer i ”Landet i väster”. Det som händer där kommer troligen att hända här med en viss fördröjning. Om Trump, som jag hoppas, bryter ”The Deep Statens” skadliga inflytande kan det skada NWO vilket gynnar oss.

Kommentera