Pat Condell: Sweden Becomes the First European Islamic State19 responses to “Pat Condell: Sweden Becomes the First European Islamic State

 • Karin Svensson

  Vi håller på att gå under. Dags att ta sig till ett annat land kanske?

  Gilla

 • Lasse J

  Ingen kommentar av mig idag, inte i sak i alla fall. Har bara en undran varför Pettersson inte länkar till rätt kanal? Pat Condell förtjänar ALLA likes och visningar han kan få!
  https://www.youtube.com/user/patcondell/videos

  Gilla

 • Mm

  Men det har vi redan gjort, alla flickor/kvinnor med förstörda själar och underliv – det är helt ok enl PK och 87% av väljarna. Har de inga pappor, makar som vågar säga ifrån när dessa muslimgrisar ger sig på de mest sårbara samt åldringar som blir rånade

  Gilla

 • Tack så mycket!

  Thank you! I was worried the woman I wrote that in one reply on terror called find a job without Arabic in Malmö would rapport me. I am not afraid of jail but it would look as i must go daily out to clean at my family members.
  At least one problem less- more people see what I wrote about before 12 years.

  Gilla

 • 66mn

  SVERIGE kommer aldrig någonsin att bli en islamistisk stat, den dagen som dom skulle försöka ta makten i Sverige, det är den dagen som inbördeskriget kommer att starta, för jag är helt säker på att alla som är svenska kristna i Sverige kommer under inga omständigheter att står vid sidan och titta på medans islamister ta över vårat ÄLSKADE SVERIGE för att göra det till sitt eget. Och alla dom svenska som kommer att sätta stopp för dom är med all sannolikhet beredda att dö på kuppen.

  Gilla

  • age

   ”66mn”!
   – En liten nyansjustering: Jag är säker på att ingen svensk är ämnad att dö för att försvara oss mot muslimer och islam.
   Däremot är jag helt övertygad att efter allt som hittills har visat vad muslimer/islam står för och gör i vårt fosterland så är varje svensk, såväl kvinna som man beredd att reducera antalet muslimer/islamister genom att på olika effektiva sätt hjälpa dem till sitt paradis så snart som möjligt.

   Av allt lidande och alla uppoffringar vi och vårt fosterland har gjort och gör så närmar vi oss tillfället när vi börjar känna att vi vill hjälpa medlemmarna i denna sekt att få en intensiv hemlängtan.
   => De passar ändå inte i vårt ”klimat”.

   Har du preparerat dig?
   Jag har gjort det.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den av proglobalisterna anammade psykopatipolitiken banar generöst breddade gator för att säkra framkomligheten för islamisterna och därmed förvärra det svenska katastrofläget.
  Enligt den korrupta regimens förmenande löper allt än så läge planenligt och det suicidala självskadebeteende som grasserar bland de för oligarkerna så nyttiga radikalvänsteranhängarna och värdegrundsutopisterna visar ingen tendens att deklinera.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Ja här struttar politikerna runt i fjantiga Pride parader
  istället för att styra landet? Snart får vi väl höra böneutrop
  från riksdagshuset också, inget förvånar längre!

  Gilla

 • malmobon

  Med 80 000 registrerade muslimer i Malmö utav 310 000 invånare, ligger Malmö ”bra” till bli första muslimska staden i Europa.

  Hänger på hur det går för SD, Malmö i valet.

  Nu har vi dock en plan för att skapa ett utökat Återvändarcenter, men blir i början mest syrier som kommer återvända.

  Bara till kämpa på och inte ge upp.

  Gilla

  • Luntan

   Vad menar du med uttrycket Kämpa malmobon?
   Sluta tro på att val kan ändra någonting! Vad som behövs är att undantagstillstånd utlyses varefter alla svenskar som gjorde sin värnplikt och med dem jämställda frivilliga invandrare inkallas och beväpnas varefter saneringen av Sverige kan börja. För så illa är enligt min mening läget i Sverige nu.
   / Frivillig 73-åring

   Gilla

   • RäddSomFan

    Bra Luntan, äntligen en som fattat hur illa ställt det är, inget val i världen kan ställa tillrätta tillståndet i Sverige till vad det en gång var. Inbördeskrig är det vi är på väg mot, och tror du inte på detta så är du en av dom som fortfarande sover och vägrar vakna.

    Gilla

  • Nisse

   Jag skulle inte hoppas så mycket på valet, tror vi passerat punkten där man kan lita på att allt går juste till.

   Gilla

 • Mimi N.

  Historien upprepar sig – det vet alla. Det som Cicero lärt ut till sina landsmän för drygt 2000 år sedan gäller idag också.

  ”A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to be feared. The traitor is the carrier of the plague. You have unbarred the gates of Rome to him”.

  ”Ett land kan överleva sina narrar, även de maktsträvande (the ambitious), men det kan inte överleva förräderiet inifrån. En fiende utifrån är inte lika farlig för man känner till honom, han bär sin flagga öppet. Det riktiga hotet, finns inom gränserna – fienden inifrån, den som fritt rör sig bland oss och duperar oss genom att tala på ett ‘familjärt’ sätt, ljuger, förställer sig och påstår vilja oss gott. Denna sluga fiende använder offrens argument, själv klär sig offerkoftan och lockar fram det lilla kornet av lömskhet som finns inrotat hos människor för att förgifta deras själar, för att hemligt underminera och förstöra samhällets stöttepelare. Dennes perfiditet är oerhört stark, den infekterar själva politiken och politikerna tills ingen kan göra något motstånd. Förräddaren inifrån är pestbäraren, farligare än en mördare”.
  I slutet av talet säger Cicero: ”Ni har öppnat Roms portar för honom (=fienden)”.

  Gilla

 • age

  —–=> Och vi är bara några få som fattar det!
  87% av sveriges befolkning fattar inte att vår regering är
  beroende av de rika islamstaterna!
  Sänder representanter som klär sig i sopsäckar för att fjäska
  för muslimerna.

  Det börjar närma sig ett nödvändigt folkuppror!
  – Men visst ja, vi är ju bara 13% som förstår katastrofen!

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?
  Pratar du med någon ”87%:are?

  Gilla

 • Jhonsson

  Ja, inte är det väl någon, som är förvånad.
  Regeringen sliter ju hårt för att åstadkomma just detta.
  Politikerna brukar ju alltid påstå att Sverige måste visa vägen.
  Herre Gud bevara oss för denna dårskap, våra ledare har övergivit oss.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: