Invandrarkriget om Hörby i Sverige

INVANDRARVÅLD. Hörby är, eller snarare var en idyll i centrala Skåne med knappt 8.000 invånare. Nu är orten som så många andra förstörd av våra politiker, journalister och i slutändan dem som röstat för att förstöra vårt land med massinvandring av dysfunktionella kulturer.

I Hörby råder något som närmast kan liknas vid inbördeskrig mellan invandrargrupperna, muslimska albaner och muslimska afghaner. Afghanerna verkar för närvarande ligga i underläge och törs knappt gå ut.

Emellan dem står polisen, påstår media. Jag tvivlar. Polisen kommer från annan ort, Kristianstad eller Lund om de har tid och inte är upptagna av bråkande invandrare på dessa orter, eller i Malmö.

Kommunen i Hörby har haft problem med flera HVB-hem. Bland annat ett hem där personal försökt radikalisera muslimska ungdomar. Kommunen bröt samarbetet med företaget, men hyr fortfarande en villa som företaget äger.

Det har också varit stora spänningar mellan ensamkommande afghaner och en grupp andra generationens ”svenskar”, med albanskt ursprung. Våld och kriminalitet som enligt polisen härleds till knarkförsäljning, svartsjukedraman och våldsbrott grupperna emellan. Det har bland annat lett till afghaner portats från ett kommundrivet aktivitetshus, av albaner.

På torget säljs knark, vilket polisen känner till – men otryggheten är stor. När en albansk kille blir knivskuren anklagas en afghansk ensamkommande – och flera personer stormar ett HVB-hem där afghaner bor och mycket mer.

Kvällsposten

Tidigare från Hörby:

Tumult på asylboende

Ungdomsgäng slogs med järnrör

Stökigt i Hörby centrum

Nedsågad gran väckte känslor

Ungdomar anhållna för gruppvåldtäkt

Kvinna utsatt för våldtäktsförsök

Två araber misshandlar svart man med järnrör

Ungdomsgäng misshandlar 16-åring med järnrör

Fyra ungdomar misshandlar två personer i centrala Hörby

Medelålders man misshandlad av flera gärningsmän

Elev misshandlar flicka på skola

Tumult på 18-årsfest

Petterssons har nämnt Hörby vid flera tillfällen

29 thoughts on “Invandrarkriget om Hörby i Sverige

 1. Att rensa upp i sådana kommuner som Hörby, kommer nästan att bli som inbördeskrig.
  Men det var väl så våra politiker ville ha det.
  Om man inte velat det, så hade man väl inte importerat detta slödder från Mena-länderna.
  De flesta vet, hur det ser ut i dessa länder. Inget annat än kaos. Varför tror våra politiker, att det blir annorlunda om folket därifrån flyttas hit?
  Jo det kan jag tala om. Det är därför att landets politiker är så otroligt naiva. Korkade med andra ord.

 2. Hörby måste rensas, står klart. De som bråkar har förverkat sin rätt att stanna i Sverige. Således är det bara för polisen att systematiskt en efter en infånga och lagföra de som begår brott. F ö är afghanerna i regel släktingar till knarkbaroner och krigsherrar i Afghanistan och de är tillsammans med underordnade barn (gräsrötter) utsända för att öppna nya knarkmarknader i Norden.
  Tar man våldsmännen för att skydda den etniskt svenska befolkningen och sedan utvisar bråkmakarna, så löser sig problemet med tiden. Nu kan förståss bråken samtidigt ha en aspekt där sunni ger sig på shia. Oavsett – UUUTTT!

 3. På tal om importerat våld. På svenska sjukhus är det numera låst på vissa avdelningar, på grund av släktfejder o klanstrider, så var det aldrig förr. Vad kan det bero på ?

 4. Per Albin Hansson sa så här på sin tid;

  Per Albin Hanssons tal första maj 1933

  ”Låt oss lova varandra att göra Sverige till en demokratins högborg och aldrig tillåta att resultatet av generationers gångna kamp och offer och våra egna mödor lämnas ut som byte åt våldsverkare och vettvillingar”

  Tage Erlander sa så här i tv 1965; från Vår stund i Sverige 2010

  ”Men jag kommer så väl ihåg, det sista året, hur Tage Erlander, flög upp ur TV-soffan, som skjuten ur en kanon, då den korrekte och vänstervridne TV-reporten, föreslog, att Sverige, kunde väl ta in arbetskraft, från Mellanöstern?
  ”Oh Nej Nej, för tusan.” ”Ta för Guds skull”, inte in något folk därifrån, ty då skulle de ju ta med sig sin, islamiska religion hit också, där vi har fri kristen religion. Det skulle ju då bliva rena katastrofen, för det svenska folket. 
  ( Enda gången då jag sett att det blev fart i Tage Erlander )”

  • Ja, Tage Erlander hade säkert tyckt detta hade varit för djävligt som sker runt om i Sverige idag, på ren svenska. Men detta är precis vad händer när INGEN politiker absolut INGEN vågar stå upp och ta ansvar för Sverige. Alla ser bara till SITT bästa, bra villkor, bra betalt, fantastiska pensioner, kliar varandra på ryggen ja listan kan göras bra mycket längre. VAD GÖR DE EGENTLIGEN……avsätt alla och plocka in KOMPETENTA människor som kan sin sak och vågar ta ansvar.

 5. Vi får inte glömma alla dessa PK folk som ordnat
  till detta Helvete, helst ska alla som förodat denna samhällsordning
  få schavottera inför kommande generationer med namn och
  befattning, och att det fanns många som varnade för utvecklingen
  men blev hånade för detta av luspudlarna.

 6. Hmm. 2 Araber misshandlar svart man med järnrör?
  konstigt, räknas inte det som järnrörs skandal, det är
  ju Media annars väldigt noga med att beskriva händelsen
  där ett par från SD var inblandad med lite tjafs med dom alltid
  lika hyggliga och trevliga importer, trots att detta hände för väl
  snart 10 år sen , och inga slag utdelades så beskrivs den än
  idag som järnrörs skandalen !??

 7. Jag förstår inte varför Hörby eller någon annan ort skall ha problem med hvb hem överhuvudtaget. De skulle aldrig ha öppnats. Bidragsturisterna skulle ha tvingats köpa returbiljett direkt. Ut med dom, de har aldrig varit välkomna, det är andras pengar ett antal landsförrädare ger bort. Det ingår inte i mänskliga rättigheterna att bli Svensk medborgare och få allehanda Svenska bidrag.

 8. Grattis Ni som röstade 7 klöver Ni får vad Ni röstade för. Tänk till lite vid nästa val.

 9. Kvällspostens kampanj och propagandaskribent Federico Moreno, anser i vanlig ordning att det är sverigedemokraternas fel. Hans namn tyder på ytterligare en avundsjuk och otacksam person härstammandes från en kommunistfamilj i Sydamerika,som fick skydd här efter det att de ägnat sig åt samhällsomstörtsnde verksamhet och i många fall ren grov kriminalitet där. Det tackar vi socialdemokraterna för.

  • Ja för att få valboskap till ett döende parti får man ta
   vad skit som helst som knackar på dörren?

 10. Varför får babbar, negrer och muslimer akutsjukvård i Malmö? Varför accepterar skattebetalarna detta vansinne?

  Låt skiten förblöda på gatan! Låt skiten ruttna!

 11. Regeringen har inte tid att bry sig. Ministrarna ska gå Prideparad. Statssekreterarna har fullt upp med att lägga ut falska nyheter för att dölja skandalen med den hemliga outsourcingen.

 12. Bakom denna import står bl a f d finansminister Anders Borg. Han har sett till att det funnits ekonomiska medel tillgängliga för att locka hit dem. Vad har denne man mer för absurda synsätt på sina medmänniskor?

  Frontfigur för Kinnevik? Vem vill ha denne man som trofé i sin varumärkesimage. Har han varit för frikostig med att demonstrera sina böjelser för att vara eftertraktad på en konkurrensutsatt marknad? Bilden av Anders Borg har nu fått ytterligare en nyans som det inte är helt säkert att Kinnevik önskar kommunicera i fortsättningen.

  Han påstår sig visa ånger för könsanknutna uttalanden han gjort under en ”blackout”. Med detta visar han att han kan visa ånger. Men han väljer att inte ångra de ekonomiska fördärv han skapat?
  Skillnaden är att som offentligt arvoderade satt han säkert medan näringslivet kan vara tuffare med kraven på vad man gör mot sina medmänniskor?

  Anders Borg. Är han rökt i svenskt näringsliv nu?

  • När alkoholen går in…går vettet ut !
   Nåja,nu visade f.d. finansministern sitt rätta jag.Måste kännas befriande,att få ha figurera på förstasidorna i slaskpressen.

   • Läste just att Borg nu skall taga professionell hjälp,för att undvika en upprepning.Lär bli ett svårt fall,för dem som utses hjälpa honom.Har man som gammal man,med ministerpost på meritlistan sådana böjningar,och beter sig som en ung tonårig,är fallet om hjälp nog helt utsiktslöst !

 13. I Hörby röstade ca 79% för att få det samhälle som dom fått, ett stort grattis och gnäll för fan inte, utan njuta av mångkulturen Ni älskar mer än Era egna nära o kära, ha, ha, ha!

  • Per-Albin hade nog sagt ” Kom nu Tage så går vi och spyr”.
   Något så här djävulusisk skulle aldrig kunna förekomma på deras tid. Sossarna har gått från att vara ett folkets parti till att vara ett nazistiskt parti som arbetar mot folket och lägger ner 100% av sin kraft på att förinta Sverige.

Kommentera