Man skottskadad i Stockholm


INVANDRARVÅLD. En person har skottskadats i Akalla i nordvästra Stockholm under natten. Stockholmspolisen fick vid 03-tiden larm om skottlossning, och kunde senare konstatera att den skett vid en gång- och cykelväg.
– Vi har en person som har kommit in till Karolinska sjukhuset, skottskadad. Han är inte livshotande skadad, säger Mats Brännlund, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen. Ingen har gripits. Polisen utreder ärendet som misstänkt mordförsök.

Polisen 

Om Akalla på bloggen…


3 responses to “Man skottskadad i Stockholm

 • Nisse

  Ibland undrar jag har vi ingen regering i Sverige. Mord skjutningar knivskjäringar våldtäkter misshandel kasta hustru från balkong Stefan vad gör du ingenting. Den muslimska invandringen måste stoppas omgående…………..

  Gilla

 • Gus

  Australiens regering är ett föredöme, de tar ansvar för sin befolkning genom att ha tuffa gränskontroller. Ohyran släpps inte in i landet .

  Gilla

 • Gus

  Nästa skjutning eller våldtäckt i vårt Sverige drabbar våra älskade barn. Det är den svenska regeringen som ansvarar för detta …… Satans mördare !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: