”Vi vill ge barnen en upplevelse”

MEDIA. Innehållet är exklusivt för dig som är prenumerant skriver Borås Tidning, men bilden föreställer Harry Johansson, i rosa tröja till vänster och sonson till gårdens ägare som visar fåren på Handbynäs gård i Ljushult, Västergötland för de andra barnen som är Ali Panahi, Kazem Yaqobi, Surat Mohammad Asef, Hadi Mahelawi och Majid Hosseini.

-Pettersson tycker att ni ska teckna en prenumeration om ni vill läsa artikeln, den är säkert intressant…

43 thoughts on “”Vi vill ge barnen en upplevelse”

 1. Den där bilden och rubriken skulle vara passande i en Specsavers-reklam…

  Alltså.. jag tycker inte längre att det är tufft att betala skatt. Förlåt Mona… men jag tycker faktiskt inte det.

 2. Jag tror faktiskt inte att de sk ”barnen” blev särskilt imponerad av denna lilla flock får, som visas upp. På platsen de kommer ifrån, går fårflockar omfattande hundratals djur omkring.
  Det hela enbart ett PK- fjanteri. Det är dags att sluta dalta med dessa lögnare och bedragare. De är inget annat än unga män i sina bästa år. Jag kan inte begripa varför svenska skattebetalare skall tvingas att betala för deras försörjning. Om du som skattebetalare fifflar med skatten blir det rejäla ekonomiska efterräkningar. När det gäller dessa bedragare från främmande land, som lurat åt sig ”vård” för miljontals kronor är bluffandet helt OK.
  Vi har många fattigpensionärer i vårt land. Nog hade det väl varit bättre att ha lyft dessa ur fattigdomen och offrat pengarna på dem i stället.
  Vi behöver en sverigevänlig regering. Låt oss ordna det vid valet 2018!

 3. Barn? Vad är då killen i rosa t-shirt; en tre månaders bebis? Jag skulle kunna kalla de för fårskallar, men det vore inte sjyst mot fåren.

 4. Borås Tidning har journalister, som inte kan se skillnad på barn och vuxna!
  Hur är det med resten av det de rapporterar om? Är det samma PK-fjanteri?
  En tidning som BT är inte läsvärd!

  • Väldigt få av gammelmedia är läsvärda, då de är så PK.

   Heder åt Ölandsbladet som vill och törs berätta när det är utlänningar som är brottslingar.
   Nu senast var det en rumän som gjort sig skyldig till flera stölder på Öland och kommer att utvisas.
   Det skrev Ölandsbladet, men jag anar att de andra lokaltidningarna inte skrev om detta.

   Självklart har Ölandsbladet blivit kallade rasistiskt, men de försvarar sig och skriver att det inte görs någon skillnad mellan vart folk kommer ifrån. Är de från Stockholm och begår brott, så skrivs det och ingen protesterar, varför skulle man då inte också berätta att personen är från Rumänien?

   Exakt. Svårare är så är det inte.

 5. Harry Johansson, må de goda krafterna beskydda dig. Små söta svenska pojkar tillsammans med värsta sk…ten. Det finns kulturer där små pojkar våldtas grovt. Må Harry inte skadas det är inte hans fel att de vuxna i hans närhet inte begriper något eller så struntar de i vetskapen och gläds åt att få synas i lögnmedia som Goda människor.
  Jag står inte ut mycket länge till i Moder Sveas sjuka land.

 6. Dom kanske glömde fota ”barnen” och tog bara på Harry och Hvb personalen? Jag är ironisk men det svaret kanske man får av bt

 7. Jag bor 10 min från den gården, snart kanske man får läsa om får som försvunnit mystiskt.

  Det enda barnet jag ser är den svenske grabben med keps. Herregud är folk blinda?

 8. Skriv ju för en tid sedan om en Berlinare i 82-årsåldern,som inte fick taga sin 26-åriga fru till Tyskland.Hustrun nekades inresevisum.
  I dag berättas om en nästan jämnårig f.d.fackhögskolechef som låtit sig ruineras av en ”syrisk” ung man.Denne passade på att få en garantinamnteckning på ett hyreskontrakt när den gamle,låg svårt sjuk på lasarettet.När åldringen kom hem var såväl ”den unge syriern” som mannens EC-kort försvunnet.Varje dag droppade nya avier om uttag från kortet in i brevlådan.Dessa skedde i Egypten till hela 27.000 Euro. !! Inte nog därmed nu har Akelius som hyrde ut åt den stackars flyktingen,stämt den gamle mannen på obetalda hyror om 7.000. Bild från BZ:
  http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/07/gue_rentner4368_1501435152-1024×576.jpg

 9. Det är nog en fixeringsbild! Om du ser några barn på bilden (förutom grabben i röda tröjan) tillhör du utan tvivel PK-flummarna. Ta en kopia på bilden. Ringa in alla barn du ser på bilden med rödpenna och skicka den till Borås Tidning. Om du hittat några tror jag du får en gratisprenumeration på BT flera år framåt.

 10. Då Länsstyrelsen ansvarar för den lokala djurskyddsinspektionen kan vi på förekommen anledning ställa oss frågan hur pass pliktmedvetna tjänstemännen i själva verket är samt vad ansvarig inspektör å ort och ställe har att säga om detta förnuftsvidriga tilltag.
  En vuxen, ansvarstagande individs främsta plikt är att värna om oskyldiga, försvarslösa människor och djur – något som uppenbarligen förträngs till förmån för värdegrundens vederstyggliga påbud.
  Andreas.

 11. BT borde be om förlåtelse för så korkade kan man bara inte vara, är det sant att journalisten tycker dom är ”baaarn” så borde hen söka psykhjälp.

 12. Muslimen längst ner till höger har helskägg.

  Han är alltså ett skäggbarn.

  Skicka hem skäggbarnen innan dom våldtar det stackars barnet som tvingas ställa upp på detta pedofili-jippo

 13. Barnen ser sugna ut , vänta tills det blir mörkt . Kan undra vilken upplevelse journalisten menar är det månne köttets lustar eller magens .

 14. Jösses! Hur tänkte man där? Barnen?
  Jag ser ett barn och faktum blir då att jag med min syn har statistiskt rätt. Ja, ibland imponerar jag på mig själv med min klarsynthet.
  Problemet är bara att jag har varit klarsynt i åratal och alldeles för få har varit det! Utom ni läsare här då så klart! o Pettersson!

 15. Och var är barnen?
  Kanske dags att istället skaffa sexrobotar i form av får åt dessa avarter istället så de stackars djuren slipper lida.

 16. Finns det ingen korrekturläsare på tidningen?
  Eller är det en kupp från någon journalist som inte vill riskera sitt jobb men ändå vill visa upp barnen utan att skriva något kritiskt om åldern.

Kommentera