Misstänkt gruppvåldtäkt i Enköping

INVANDRARVÅLD. För en vecka sedan utsattes en kvinna för en misstänkt våldtäkt i Skolparken i Enköping. I natt anmäldes ännu en överfallsvåldtäkt i Enköping. I Gustav Adolfs-parken, bara några hundra meter därifrån.

I nuläget har polisen inga spår efter gärningsmannen. – Nej, vi har ingen misstänkt. Kvinnan fördes till NCK (Nationellt centrum för Kvinnofrid, reds anm) för rättsmedicinsk undersökning, säger Christer Nordström.

– Kvinnan förhördes under eftermiddagen. Vi efterlyser nu två personer. Hon berättar att det är två gärningsmän. Vi har i nuläget väldigt dåligt signalement men vi är mycket angelägna om alla iakttagelser kring Gustav Adolfsplan strax före klockan 23 och fram till midnatt igår kväll.

För en vecka sedan inträffade en misstänkt våldtäkt i Skolparken i Enköping, bara ett hundratal meter från Gustav Adolfs-parken. – Där greps en gärningsman. Han släpptes dagen efter, men är fortsatt intressant för utredningen.

Två misstänkta våldtäkter i Enköping på en vecka och inget samband?

SVT

-Pettersson säger att man kan misstänka ett samband vid alla överfallsvåldtäkter och definitivt vid gruppvåldtäkter. Har inte polisen upptäckt det sambandet borde de byta jobb och jag vill påstå att det inte har ett dugg med fördomar att göra utan med erfarenhet…

15 thoughts on “Misstänkt gruppvåldtäkt i Enköping

 1. Olycksdrabbade vägavsnitt skyltas med varningsskyltar för att minska riskerna. Om skyltar sattes upp där varje våldtäkt begåtts, så skulle det minska antalet våldtäkter, men också få folk atty inse hur stort problemet är, Men deet går naturligtvis inte för då skulle ju våldtäktsmännen kunna bli kränkta!

 2. När du går ut på kvällen, se till att du har med dig pengar, mobilen, nycklarna, försvarssprej samt fickkniven. Den sistnämnda redo i handen.

 3. Feministerna kniper käft som vanligt.

  Jag undrar bara hur många svenska flickor, tjejer och kvinnor som ska våldtas innan väljarna börjar tänka om. Just nu ser det ut som om åtminstone en tjej om dagen våldtas men det är väl anmälningsbenägenheten som ökat…

 4. Hur i h-e kan detta hända i Löfvens trygga Sverige?
  Eller i Ygemans Sverige, där det enl honom inte finns någon brist poliser?

 5. Alla ansvariga politiker och tjänstemän bör dömas för deras brott mot de som drabbas av dessa kriminella individer. Visserligen är de redan dömda och kommer att få lida i all evighet för deras avsevärda handlingar inom sinom tid, men vi vill se rättvis skipas NU!

 6. Och — ! Är någon förvånad?
  Importen av ”ensamkommande”, stridsutbildade, stridslystna och kåta
  muslimska unga män kan bara leda i en riktning.

  Hur många svenska medborgare är det som inte fattar detta samband?
  (Jo, naturligtvis 87%!)
  Dessa dumskallar borde beordras att sända ut sina döttrar, sent på kvällarna så att de ”ensamkomande” flyktingmännen, som lämnat fru och barn kvar i ”kriget” kan få våldta döttrarna.

  Det är för mig helt obegripligt hur så många svenskar kan vara å dumma!
  De svenskar jag ser på sta’n ger intryck av att ha IQ, som i alla fall överstiger skonumret.
  De flesta har ju gått i skolan och d flesta kan ji t.o.m. läsa och skriva.

  Har vi någon framtid i vårt fosterland?

  • Skulle vi ha haft minsta chans att rädda vårt land från detta helvete skulle detta ha påbörjats för minst 40 år sen. Sverige är bortom all räddning. Det blir upp till var och en av oss att se till att vår ekonomi och säkerhet fungerar tillfredställande. Politikerna står definitivt inte på Svenska folkets sida. Svenska folket betraktas som valboskap och de som skall arbeta ihop skattemiljarderna som eliten sen kan spendera efter eget huvud. Min framtidstro för Sverige började sakta försvinna 1975 när beslutet togs att Sverige skulle vara en mångkulturell nation. Alla mina farhågor har slått in med råge.

 7. Det skiter denna landsförrädare i om så hela Sveriges kvinnor/flickor våldtas. Det är bara käften som går, orkar knappt lyssna på denna hemska människa. Rösta SD

  • Hon verkar leva i samma förljugna verklighet som de flesta politiker.
   Enligt Wikipedia kommer hon ursprungligen från Iran och har varit engagerad i socialdemokraterna sedan 14 års ålder, – En äkta broiler med andra ord! Sedan ”politiskt sakkunnig” hos Margot Wallström. När Juholt lämnade riksdagen förra året fick hon ärva hans plats .

   • Hej Laila hoppas du har kommit underfund om vilken felaktig fakta du försökte lura Douglas med ..
    Gruppvåldtäkter var inte vanliga här i Sverige (och våldtäkt har visst ökat markant).. Det är muslimska länder som har Taharuss
    Taharrush Gamea is not a ”game” as some Muslims claim. In Arabic, Taharrush means ”harassment,” Jinsi means ”seхual,” and Gamea (pronounced and spelled, Jamai by non-Egyptian Muslims) means ”mass” or ”group.” Taharrush Gamea is the coordinated seхual assault of a girl or a woman in public by a mass of Muslim men.
    Girls and women should avoid crowds of Muslim men, crowds with crowds of Muslim men, and being alone with Muslim men in general. Taharrush Gamea is what they do to women in public; think about what they do to women out of the public eye. Almost 100% of the raрes committed by strangers in the Norwegian capital of Oslo in 2016 were committed by Muslim men (see Muslim refugees) against native Norwegian girls and women. Islam condones violence against women, who are considered men’s sexual property (see Quranand Sharia law).

    Do the Muslim men who commit Taharrush Gamea know each other?Not all of them, but they all recognize Taharrush Gamea as it starts to form and consider it masculine to join or help their Muslim brothers gang raрe a girl or woman. Taharrush Gamea is what Lara Logan, a reporter then with CBS News, suffered in Egypt in 2011 and what the German women suffered on the New Years Eve in 2016. Det finns videos på youtube

    Varför kan Finland vara öppna med vad som händer?
    https://www.youtube.com/watch?v=-L2M0sUGz5M

    Sen är det den grova våldtäkt som begås av de ensamkommande ”barn” med skägg på HVB och hos folk som har öppnat deras hem till dessa män..

    Om det inte är mörkläggning så är det otroligt hur du kan vara så okunnig av vad som pågår här i Sverige.

    Hela situationen med att ta in personer som påstår vara krigs flyktingar, fast de ljuger var de kommer ifrån och har medborgarskap i andra länder ,är absurd ,alla vet vad de måste säga för att få så mycket som möjligt för att göra så lite som möjligt .
    Jag har bevis om du behöver om hur det går till med ”korta vägen” .Falska akademiker , som ”har flytt ”kriget naturligtvis utan dokumentation ,går år efter år ,utan att lära sig svenska och utan att vilja integrera sig, de närvarar knappast lektionerna ,kommer och går som de vill ,läraren vågar inte säga ifrån.. De berättar själva hur rika och hur många hus de har hemma,hur mycket pengar de har i banken ,bilar osv,hur de levde bra i t.ex Dubai ,Tyskland men ingen land är så lätt lurad som Sverige…
    Medans andra elever får totalt 7000 kr (fast de jobbar när det är dags och är riktiga akademiker men inte flykting) får ”krigs flykting” 12000 + fri bostad + medicin +läkarvård +tandvård +acesskort , mobiler och har de barn ännu mer…dessutom trakasserar de icke muslimska kvinnor..

    En av eleven,akademiker (med dokumentation) med 10 år erfarenhet befinner sig också i en akutsituation men får en helt annan behandling ,till skillnad från de som ljuger har hon visat alla papper från banken ,letat själv efter jobb som trainee då arbetsförmedling inte ville hjälpa henne ..Vad är då skillnad mellan henne och de andra..hon påstår inte fly från kriget hon är svensk ..hennes pappa är svensk,jobbar åt Sverige, men bor i Argentina där hon är född ,hon kan inte svenska och går på kursen…För henne finns bara några för de andra ett stort antal som de kan bara glida igenom…Rättvis?

    Idag hände något som gjorde mig illa till mods ..En dam sov på trottoaren sittande mot husväggen ,jag ringde polisen för att få någon titta på henne ,medans jag hade polisen i luren väckte försiktigt henne och frågade om allt va bra,om hon behövde åka in till sjukhuset eller hem ,hon svarade .. ”Jag har inte haft ett hem på 21 år” Jag har inte rätt till socialbidrag har ingenstans att vara……De ha tagit allt ….
    Laila är det slut på pengar ….. åt svenskar?
    Vad tänker du göra , vågar du sätta dig in? Måste du vara politiskt korrekt? Blir du kallad för rasist ,islamofob?

    Mvh Ama

 8. Glöm ALDRIG att för varje överfall och våldtäkt som begås står ministären, som ytterst ansvarig för kriminalimporten, medskyldig.
  Andreas.

Kommentera