Jag skäms på deras vägnar…….


Hur kan förfallet blivit så här? Varje år blir det värre och värre….PRIDE festivalen. Mer eller mindre provocerande nakna eller halvnakna ”män” går på Stockholms gator. Vart tog ”förargelseväckande beteende” vägen?

Bilden är hämtad från Modesty Blaise twitter. Varför tillåts detta?? När skall det visas hänsyn till oss övriga. Pride skall vara kärlek inte ett spektakel. Jag och många med mig mår dåligt av detta. Man kunde inte ens titta på Allsången på Skansen utan att flaggorna skymde artisterna.  Vågar inte polisen göra något av rädsla för att lynchas?? Skärpning Sverige – ta tag i problemet!!  Vi andra måste också få säga vad vi tycker utan att anklagas för både det ena och andra…………

DGKcCl-XcAEB9i-

Perversa veckan har börjat


51 responses to “Jag skäms på deras vägnar…….

 • Frans Kimsson

  Hur kan någon tro att bilden är från Stockholm? Inte någonstans i Stockholm finns det trottoarer som ser ut som de i bilden. Husfasaden är inte heller den representativ för arkitekturen i Stockholm.

  Gilla

 • Bajen666

  Usch vad mycket troll här var, förstör nu inte en utmärkt blogg med ert skit….försvinn.

  Gilla

 • Charlie

  Bilden är INTE från ett svenskt Pride! (Och jag antar att du av någon anledning inte är lika fördömande mot ”halvnakna” kvinnor…) Men du kör väl din gamla vanliga ”även om det inte är sant så är det ändå för jävligt”. 🙄
  Funderar du aldrig på det där att du har så dåliga argument att du måste ljuga för att stödja dem?

  Gilla

 • Lars Gren

  Jag tar starkt avstånd för de, som han på bilden, visar upp sig. Personen ifråga är starkt kontraproduktiv för Prides kärleksbudskap där kärlek är det viktigaste budskapet men även högt upp på listan ligger hänsyn o respekt.

  Gilla

 • Bror

  Haha, varför upprörs ni just över detta i hans blogg. Ungefär som om det brukar stämma det han skriver?😂

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  På bilden ser vi ingen människa utan en kreatur!

  Gilla

 • sharkyboy50

  Pervers är bara förnamnet.
  Har vi förlorat allt indignitet.
  Hur kan FB polis inte reagera på detta sättet som man förnedrar oss andra, och tillåter detta perversa beteéndet att florera på sociala medier.Vi tolerera hur mycket som helst o acceptera obegränsade det mesta.
  Yttra vi oss och säger vad vi tycker so blir tvi kallat för ett o annat. Med all respekt för kostym bytte till trans / Koksineler o.s.v. så tycker jag att ni kan bevara detta beteéndet hemma hos er hur ofta som hela.Skräm in barnen som har svårt att ta till sig era perversa
  & onödiga beteéndet.

  Gilla

  • Skåningen

   Om du din tönt känner dig förnedrad av ett Pride tåg, då har du verkligen personliga problem. Gå till en psykoterapeut eller kurato. Det tycks du behöva, din stackare.

   Gilla

 • Micke Kuwahara (@TrueMrWalker)

  Bilden är från 2007 och platsen är Folsom Street Fair i San Francisco, en läder, S&M och open air sex festival främst riktad mot gay män… denna festival är inhägnad och alla som är där vet vad de kan vänta sig och den har inget med Pride festivaler att göra
  http://www.zombietime.com/folsom_sf_2007_part_1/index.php

  Liked by 1 person

  • Gunnel Gomér

   Jag har heller aldrig sett läderbögar av såhär naken typ på de fem-sex Pride-parader jag applåderat fram. Så frågan är varför Pettersson inte vill använda äkta bilder från Sverige?

   Gilla

 • Lars Karlsson (@LarsCala02)

  Petterson gör ingen skillnad, fortfarande kvar i garderoben.
  PS. Paraden är på lördag DS

  Gilla

 • Irene.chmiel

  Barn har en betydligt mer naturlig och relaxa hållning än vad du tycks ha….

  Gilla

 • my

  tror inte den bilden är från Pride Sverige men finns ändå en del att tänka på hur vida man klä sig o hur mycket man visa. oavsett vilken typ av festival..

  Gilla

 • Lena

  Bilden är INTE från Pride. Har inte någonsin sett en naken människa där. Det ”värsta” jag sett var en person sim moonade paraden från en balkong. Alla får tycka vad dom vill men använd i så fall bilder som hör ihop med texten. Skärp dig!!

  Liked by 2 people

  • Eva

   Har heller aldrig sett något så motbjudande på Pride där jag gått i flera år som stolt förälder!!! Detta är INTE i Sverige!!!!! Men med alla dumma kommentarer här, ex att alla ”missbildade” skall gå under regnbågsflaggan… så ser vi ju att Pride verkligen behövs!!!!

   Gilla

   • Mr Q

    Kan du ge några exempel på,varför detta jippo behövs ??? 😦

    Gilla

   • Dan

    Hur vet du att bilden inte är från Sverige? Går du in på Modesty Blaise twitter så kan du se en annan bild där man ser en grupp av förvirrade människor som håller upp en duk där det står ”död åt SD och alla andra borgare” tom. värre än den nakne äcklige gubben. Och även du kan väl räkna ut att den duken kommer från en svensk Pride festival? Behövs sånt? Uppmaning till mord? På öppen gata? Framför dina barn??? Du gör inte dina barn någon som helst tjänst genom att låta dom gå på den meningslösa paraden. Hela politiken som först i detta landet är riktigt sjuk, den är extremt bisarr och jag är så chockad över hur många som blint följer den för dom tror att dom följer godheten själv. Men snart är det slut på idiotin för denna vänster politik har skjutit sig själv i foten så många gånger nu att vilken stund som helst så rasar allt. Och förhoppningsvis kan vi efter det sakta men säkert börja bygga upp ett normalt fungerande samhälle igen.

    Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tack för ännu en ofrivillig inblick och påminnelse om dessa förtappade människospillrors årliga förnedringsmanifestation!
  På förekommen anledning anser sig undertecknad i egenskap av den sunda moralens och anständighetens tillskyndare vara förhindrad att vidarebefordra ovan exemplifierade styggelse till mina följare på Twitter.

  Vidare kan man med visst fog ställa sig frågan hur mycket den arma återfallsförbryterskan Mia via sin fördummande retorik tjänar på varje kommentar hon begår, samt vem som avlönar hennes click-bait-verksamhet, där allt som vädjar till människans lägsta instinkter och går stick i stäv med vanligt folkvett lovprisas och försvaras.

  Vi som har förmånen att tillhöra de upplystas skara är naturligtvis bekanta med det faktum att de Prideparaderande promiskuitetsproffsen och skörlevnadsestradörerna fyller en globaliststrategiskt vital funktion inom dessa distraktionsmanövrar, där samtliga samhällssektorer med självaktning deltar i kampen för det nationella sedeförfallet.

  Avslutningsvis kan erinras om Brottsbalkens paragraf 16, vilken inkluderar brottsrubriceringarna förargelseväckande beteende och sexuellt ofredande, där blottning av genitalierna omfattas.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Mia

  Den bilden är inte tagen i Sverige så den har inget med svensk pride att göra, den finns bara där för att ge en skev bild.

  För övrigt verkar detta evinnerliga förfasande påminna om forna tiders syjuntor då kvinnorna ofta kom in på ämnet moral och stötte och blötte någons bristande av denna (oftast kvinna) i omgivningen.
  Skvallerkärringar har alltid funnits, men inte lika vanligt hos det manliga könet.
  Undantaget verkar vara homosexualitet

  Gilla

 • Sven-Erik

  Saxat från Twitter;
  Per Nilsson Retweetade
  Försvarsmakten‏Verifierat konto @Forsvarsmakten 31 juli
  Mer
  Vi är beredda att gå hur långt som helst. Din rätt att leva hur du vill, som den du vill och med vem du vill – är vår uppgift att försvara

  Kan tolkas att Försvarsmakten är redo att ta strid mot de som inte gillar Pride. För mig är tåget ok så länge det inte är blottande och förargelseväckande beteende, men det finns de som tycker det är pervest och DE som bland annat tillämpar kast från höga hus för att Pride strider mot Sharia-

  Gilla

  • Gabriella

   Om du sedan läser Försvarsmaktens egna kommentarer ang. deras Tweet och ställningstagande så kan man enkelt läsa att de helt enkelt är för människors lika värde. Att de gjorde detta ställningstagande för att visa att de finns här i Sverige för att strida för alla Svenskars frihet och även att de inte lägger någon värdering i om deras anställda har en annan sexualitet än heterosexualitet 😊

   Gilla

 • ossie

  Perversa veckan är väl ett ganska milt uttryck när man ser såna typer som på bilden.

  Gilla

 • Albert

  Ja man kan verkligen undra vart gränserna dras för ”förargelseväckande beteende” numera? (vid mord eller terrordåd kanske?)
  Detta är ju som scener hämtade ur en pervers porrfilm av värsta sorten, som därtill utspelas LIVE inför oskyldiga barn och vuxna!

  Det ganska oskyldiga syftet med paraden var väl från början att synliggöra och avkriminalisera dessa grupper. Idag väcker den mest bara vämjelse och äckel! Folk blir ju istället RÄDDA för homosexuella!
  Ännu på 70-talet betraktades väl detta beteende som en mentalsjukdom, vilket ju bilderna därifrån idag tycks kunna bekräfta. De motarbetar snarare sig själva och paradens syfte…

  Den efterblivne S-politikern Veronica Palm ville för ett tag sedan förbjuda porr, men detta vågar hon naturligtvis inte ha någon åsikt om…
  Och sedan alla andra politiker som promt skall deltaga i denna orgie i äckel & snusk, då de tror att det höjer deras status och gör dem populära.
  Själv tror jag snarare att det förhåller sig tvärtom. Jag skulle t.ex. själv genast sluta rösta på Sverigedemokraterna om Jimmie Åkesson sänkte sig till att deltaga i denna snuskparad…

  Sverige har blivit det nya Sodom och Gomorra!

  Gilla

  • Annika Andersson

   Vill fortfarande har belägg på att bilden är från svenska Pride

   Gilla

   • Annika Andersson

    Är bilden överhuvudtaget från Sverige och Pride?
    Håller i övrigt med om att bilden är osmaklig

    Gilla

  • Annika Andersson

   Vill fortfarande har belägg på att bilden är från svenska Pride. Håller i övrigt med om att den är osmaklig

   Gilla

   • Kerstin F

    Bilden är tagen i Australien vad jag förstått. Se skylten i gult och rött till höger i bilden. ”Dreamworld” som lär vara ett nöjesfält i norra Australien.

    Gilla

 • Gorm

  Ensidigt att bara uppmärksamma en grupp av missbildade personer. Alla med missbildningar bör inkluderas under den randiga flaggan, t ex harmynta, de med medfött hjärtfel och personer med Dows syndrom.
  Så har vi mer svårbedömda fall t ex sådana som lider av stenkastning, pyromani och okontrollerbar sexualitet.

  Gilla

 • age

  Felet ligger ju i huvudet redan från början på dessa individet!
  Vi är nog alla beredda att acceptera dessa felprogrammerade individer om de bara kunde hålla problemet för sig själva.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Bilden personifierar hbtq-rörelsens identitetspolitik En pervers individ fastbunden av det egna jaget. Dessutom förmedlas att det manliga könsorganet ska kontrolleras som det forna kyskhetsbältet.

  Gårdagens rapportsändning passerade gränsen för anständighet, med tanke på de stackars barnen, när rörelsens mediepersoner ”rapporterade” att heterosexuella män har fler orgasmer än deras partner. För att öka jämställdheten förevisades lösningen och därmed avlivades G-punkten. Nu gäller C! Se gärna Svt-play. Gränsen för god smak är med råge passerad. Allt för tillfredställa identitetspolitiken.

  Som inte det räckte fortsatt reklamen för rörelsen under Allsång på Skansen. Flaggor och skyltar som var välregisserat. Allt var öppna hjärtan utan hjärna. Allsången ”Leende guldbruna ögon” är ett smakprov på vad flickorna måste lära sig. Föga anar flickorna deras framtid med heltäckande klädsel och hijaben som ett muslimsk kyskhetsbälte. Gärna Zara, kärlek, Sommaren med Monica och Jag vill bada Naken, MEN inte på Sergels Torg

  Gilla

 • selma

  Denna såkallade festival genom syrar skitpolitikerna som styr idag. Det är helt hutlöst. Varför inte en festival för fattig pensionärer och fattig arbetslösa

  Gilla

 • Blåsfirren

  Det är sååå käckt att vandra i Stockholms centrala delar. Varför går inte bögtåget i Rinkeby och Husby? Ni gillar ju mångfald.

  Liked by 1 person

 • Leif

  I en inte allt för avlägsen framtid kommer dessa bli kastade från hustak.. då kan de på nervägen upprepa mantrat ‘allas lika värde’..

  Liked by 1 person

 • Grune

  Om inte annat så borde väl dessa djur tänka på barnen!!!!!

  Gilla

 • Galten

  Svinerierna och den fullkomligt urartade dekadensen bör totalförbjudas. Kan undras vad den här lilla killen får med sig i bagaget för framtiden.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: