Perversa veckan har börjat


INRIKES. Adam Davidsson, ledamot i förbundsstyrelsen i Kristdemokraternas ungdomsförbund, får kritik från flera håll efter en kommentar på Twitter om Prideveckan i Stockholm.

”Ser i sociala medier att perversa veckan dragit i gång i Stockholm. Finns det nåt slags filter för att förskonas från uppdateringar därifrån?”, skrev Adam Davidsson i en tweet i går, som fegisen tyvärr tog bort.

KDU:s styrelse har tagit avstånd från uttalandet. – Jag har förmedlat till honom att jag själv och KDU:s förbundsstyrelse tar avstånd från det uttalandet, säger ordförande Christian Carlsson.

Även Kristdemokraternas partisekreterare Acko Ankarberg tar avstånd från Adam Davidssons tweet:
”Människors lika värde är på riktigt. Att gå i paraden på lördag är ett sätt att visa det. Jag går därför i paraden”, skriver hon på Twitter.

-Pettersson ser är människor som kritiserar Adam Davidsson som aldrig skulle drömma om att kritisera muslimer som tycker att alla bögar ska dödas.

Jag tycker att Adam har rätt. Jag tycker att pridekulturen, bögar, flator, hbtq och andra hen borde visa lite hänsyn till andra. HBTQ-rörelsen borde helt enkelt lära sig uppträda hänsynsfullt…

Kräver vi att muslimerna ska ta av sig hucklen och heltäckande klädsel och uppträda som folk kan vi göra detsamma av bögar och flator och vad man nu skal kalla dem som är något annat. Sex och religion bör vara något privat och jag har inget som helst behov av bögparader, gaygalor och andra företeelser…det innebär inte att jag på något sätt försvarar våld mot andra, men även hbtq-rörelsen borde visa tolerans, allt annat är perverst.

Heja Adam…


45 responses to “Perversa veckan har börjat

 • Pride eller perversa veckan? – Kjell Rindar RFSL – ”Pedofilen skänker ömhet och kärlek” | Vetenskapliga partiet

  […] för att upplysa allmänheten om vad som de facto ingår i Pride-paraden. Så med tanke på Adam Davidssons senaste utspel att han kallat Pride-veckan för ”perversa veckan” kommer saken […]

  Gilla

 • Joråsåatt

  ”Kräver vi att muslimer ska ta av sig hucklen” Vi? Du och alla små små människor som sitter bakom sin dator i samhällen och troligtvis aldrig haft problem med integrationen i Sverige menar du väl? Inget jävla vi över det! Kamma er för fan och inse att erat eget misslyckande inte kan skyllas på invandrarna. Lät väg att ta men ta i lite ska ni se att det går bra.

  Gilla

 • Stenbock

  Hittade ingen annan plats att skriva ner ytterligare en nyhet,
  I veckoslutet eldade islamister upp skolan i Ljungbyhed,som jag kommeterade med bild hos Pettersson. I kväll skedde nästa försök att elda upp en ny skola.
  I Häljarp,söder om Landskrona bröt ikväll nästa eldhärd ut i ett öde klassrum.Denna gång kunde brandkåren släcka innan den spred sig till hela byggnaden.Undrade igår om islamisterna firar någon form av gravskändardag,eller kanske rent av en eldfest i Juli/Augusti ?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Nå, mina rakryggade kamrater, vi bidar nu i andlös spänning dessa lasternas, amoraliteternas och skörlevnadens kandidater, vilka i sitt sedvanliga omedicinerade skick tveklöst kommer att hedra Petterssons med sin deprimerande närvaro.
  Att de lasciva lobbyisterna, dessa liderlighetens och lönskalägets livgardister på förekommen anledning ärnar infinna sig, torde vara lika säkert som ett amen i kyrkan på den tid då det klerikala skrået ännu ej låtit sig förslavas av kulturmarxism, antisemitism och islamism, och där tjänstetillsättningarna utgick från andra kriterier än könskvotering med företräde för lesbiskt lytta lollor.
  O tempora, o mores!
  Andreas 🙂

  Gilla

  • Galten

   @ pettersonaxeagentlemansgentleman

   Mens sana in corpore sano, mon frère. 😉

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ackurat, min gode Galt!
    Det är med djupaste sorg vi tvingas konstatera att en sund själ i en sund kropp blivit en påfallande bristvara i detta av depravation och islamism infekterade tidevarv.
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Mjölner

  Allting är härmed sagt, har inget att tillägga. Godkväll.

  Gilla

 • gamgubben

  Yttrandefrihet och egna tankar borde finnas i en demokrati.
  Vad ni än säger så måste det till en kvinna och en man för att mänskligheten ska leva vidare.
  Prideparader är ett tecken på att vi, om vi låter deras filosofi breda ut sig, så småningom blir en utrotningshotad ras. Muslimer kommer snabbare att ta över vilket gör att även denna avart som paraderar under prideflaggan snart är utdöda. Undrar om de tänkt på det.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Jag förstår inte varför dessa typer måste basuerna ut sin sexualitet… det kastas som ett tjockt klistrigt täckte över oss andra via media…. de får ha vilken sexuell preferens de vill, men KLISTRA DEN INTE PÅ MIG.

  En annan sak:
  Här är ett fittstim som inte törs säga som det är.

  ”Radioprofilen” Emma Knycklare har startat en ”mansfri festival” som svar på våldtäkter och sexuella övergrepp på festivaler, ”tills MÄN lär sig”.

  MÄN ??? Vilka MÄN?
  Svarta kryllhåriga ”män”. Eller blonda hyggliga MÄN.

  Så nu måste alla hyggliga ”män” bestraffas kollektivt för att vissa nyss tillkomna ”män” inte vet hur man förhåller sig till kvinnor i det land som föder dem. Som på dansbanan i Ekebo nyssens. Inga problem.

  Nåväl, det lär väl bara komma batikhäxor och liknande till Knycklarens fest, för riktiga töser vill träffa riktiga män. Och med ”riktiga män” .. inte våldtäktare, tafsare, ”ringdansare” /PK medias benämning på våldtäktsdansare/ etc.

  Gilla

 • Sverige är tryggt säger Stefan Löven!

  Sexuell läggning är en privatsak och anus är till för att bajsa med och munnen att äta!
  Kvinnans könsorgan/vaginan passar perfekt till mannens snopp med ett bestämt syfte, – barnalstring!
  FALMILJEN gagnar hela samhället, dvs mamma/pappa/barn…..! Alternativet är PERVERSION….och vårt arts undergång, istället kommer en underart att ta över s.k. muslimer/araber som jag anser inte hör hemma i norra Europa.
  Inom 1-2 decennier är de fler än vad vi etniska svenskar är och islam blir dominerande och då försvinner bögarna i alla fall men till priset att vi utrotar den vita rasen till förmån för kaos-rasen som förökar sig värre än kloakråttor.

  Gilla

 • Fredrik

  Som vanligt: ”Jag är homosexuell och vill bara bli behandlad som en normal människa – så därför går jag runt på gatorna hårdsminkad med bar rumpa, ett par svarta läderremmar, en rosa mössa och viftar med en flerfärgad flagga”… Det är ju sådana här idiotier som gör att man inte ser dom som vanliga människor, fattar dom inte det..? Bete er som normala människor så kanske man kan se er som vanliga människor. En normal människa behöver ingen jäkla parad för att visa upp sig.

  Gilla

 • Tony

  Om vi har samma rättigheter i samhället borde ju många heterosexuella också få fjanta runt nakna genom stan, men då hade väl alla moralkärringar bland politiker och Media förfasat sig och skrikit på förbud?

  Gilla

 • Jhonsson

  Skulle vara kul att se Löfven i lederhosen utan bak och med en piska i handen i en Pride-parad. Politikerna kan ju bilda en egen trupp, de är ju så glada att visa upp sig i Pride-sammanhanhåg

  Gilla

  • Joy

   Ja, de gillar ju över-och underordning inom queerrörelsen, inklusive Feministiskt Initiativ, så en piska symboliserar ju något läckert i dessa kretsar. Urk!

   Gilla

  • Stenbock

   Nej fy fan… Gäller även Margot !
   Visste ni förresten att DDR`s första dam också hette Margot,och var gift med Eric Honecker.En exakt likadan häxa,som bl.a. var ansvarig för att barnen togs från icke partitrogna och adopterade sedan bort dem till ”lämpligare” !

   Gilla

  • Håkan

   Löfven med bar rump? Nä fy fan jag spyr!

   Gilla

 • Tony

  Har ställt frågan många gånger, varför måste dessa figurer
  bete sig så satans löjligt? Dom som mår illa av att se deras
  beteende blir ju inte vänligare inställd mot perverserier
  som dom tydligen måste demonstrera vid varje tillfälle

  Har lagen om förargelseväckande beteende försvunnit
  från lagboken? Eller sätts den ur spel bara man visar upp en
  Pride flagga? Äcklad!

  Gilla

 • Carl edström

  Fy fan ska dessa individer få gå på våra gator.Än skam.Ska våra barn se detta.För helvete kan ni inte ha era parader i någon källare.

  Gilla

 • Truthfighter

  Klart att det är så! Att han har rätt! För jag fårstår bara inte varför bögarna subjektivt ska prioriteras. Jag ser inte dem som något först priorum. Ska alla sexualiteter va lika så ska de det i det offentliga rummet oavsett läggning, utan värderingar. Inte enbart bögpriorum, som idag. Annars ska ingen sexuell propaganda få förekomma. D v s Putin-modellen.

  Gilla

 • Joy

  Sodom och Gomorra 2017!

  Gilla

 • Stenbock

  Må vår Herre sända dem en rejäl dusch från ovan liksom han gjorde i lördags över Berlin. ESD har urartat till en form av gatans porrföreställning.
  Tror att en avkylning skulle kunna göra verkan även i Absurdistan.

  Gilla

 • Grune

  Jag har inget emot bögar och flator så länge dom håller sig i väl insynsskyddade rum och inte påtvingas mig och mina barn.
  Både dessa perversa människor och deras urfula flagga borde totalförbjudas i det offentliga rummet

  Gilla

 • Argus

  Man väljer inte sin sexuella läggning och bör därför också ha rätt att utöva den med villiga partner så länge det är förenligt med svensk lagstiftning – i det privata. Att sexualisera det offentliga rummet vänder jag mig helt emot. Med de små stegens tyranni har detta fått fortgå för att ingen haft nog cojones att sätta ned foten.

  En hel del i prideparaden bryter dessutom mot lagen. BrB 16 kap. 16 § ”Den som för oljud på allmän plats eller annars offentligen beter sig på ett sätt som är ägnat att väcka förargelse hos allmänheten, döms för förargelseväckande beteende till penningböter.”

  BrB 6 kap. 10 § ”Den som, i annat fall än som avses förut i detta kapitel, sexuellt berör ett barn under femton år eller förmår barnet att företa eller medverka i någon handling med sexuell innebörd, döms för sexuellt ofredande till böter eller fängelse i högst två år.

  Detsamma gäller den som blottar sig för någon annan på ett sätt som är ägnat att väcka obehag eller annars genom ord eller handlande ofredar en person på ett sätt som är ägnat att kränka personens sexuella integritet.”

  Gilla

  • Grune

   Vi skall inte påtvinga barn sådana fula ord som NEGERBOLL eller NEGERHÖVDING. Men att offentligt visa upp sin sexuella läggning är helt legalt. Fy fan!

   Gilla

 • ossie

  Snacka om prinsessan på ärten homolobbyn tål inte det minsta kritik, då är man homofob.

  Gilla

 • bj

  Det är rena porrshower. Jag undrar vad som skulle skrivas om en kvinna visade brösten i en annons och än mer om hon visade sin bara bak

  Gilla

 • Jhonsson

  Utklädda,i läderkläder och andra konstigheter visar de upp sig i en parad.
  Om det inte,är,perverst, vad är det då?

  Gilla

 • Kurt

  Skingra skiten med vattenkanoner från gatorna, efter motto ”Håll Sverige rent”.

  Gilla

 • Galten

  Jävla äckel att bära sig åt. Borde bli åtalade för ”förargelseväckande utseende”.

  Gilla

 • Mm

  Bra namn på nåt som fått bre ut sig ohämmat. Visa sig duktiga ” oh så frigjorda vi är”till skillnad mot majoriteten som älskar och lever sina liv utan att behöva demonstrera i pajaskläder

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: