”Svenska” IS-krigare fångade i Syrien

ISLAM. För snart två månader sedan inleddes offensiven mot Raqqa i Syrien, terrorgruppen IS fäste. Många av dem som strider för IS kommer från andra länder, också från Sverige. Flera IS-krigare från Norden ska ha gripits av den kurdiska väpnade styrkan YPG, och hålls i Rojavas i norra Syrien. Rojavas är den administration som har bildats i norra Syrien och YPG är dess militära försvarsstyrka. Den kurdiska administrationen säger att det finns svenskar bland dom gripna.

De senaste sex åren ska uppemot 300 personer ha rest från Sverige för att ansluta sig till våldsbejakande islamistiska grupperingar i regionen enligt Säpo. Men hur många som finns kvar i exempelvis Syrien uppger svenska Säkerhetspolisen att de inte har några siffror om.

Utrikesdepartementet kommenterar inte uppgifterna om att svenskar gripits av YPG. Men generellt kan det vara svårt för UD att få kontakt med människor i konfliktområden som Syrien.

Sveriges Radio…

-Pettersson menar att de så kallade ”svenskarna” har brutit sitt samhällskontrakt med Sverige så de kan begära hjälp hos sitt nya land den ”Islamska staten” och aldrig mer visa sig här igen…

Vill inte kurderna ta hand om dem så…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

20 thoughts on “”Svenska” IS-krigare fångade i Syrien

 1. YPG kan avliva kräken fortast möjligt, det är bäst för mänskligheten.
  Dessa IS terrorister ska möta sin ”gud” fortast möjligt !

 2. Nu börjar SNYFTANDET runt dessa folkmördare. Det är sååå . . . synd om dessa oskyldiga lamm, för att de inte längre kan knulla sina slavinnor några gånger per dag eller skära halsen av någon otrogen. Snart kommer åtgärder för mångmiljonbelopp att genomföras för att rädda dessa oskyldiga små lamm. I varje fall så att de kan sättas i lyxfängelser av svensk standard där de döms.

  Väl hemma, så skall ännu mer pengar belöna dem, bostäder, skyddad identitét etc!

  De som inte är medborgare skall stanna där de är. Dra i övrigt in uppehållstillstånd och medborgerskap (pass etc) och hindra deras inresa i EU eller i varje fall Sverige. Skall givetvis även gälla de fruar som följt sina män. För ev barns bästa, så får familjen i Sverige flytta till maken om de har lust.

 3. Araber/ muslimer kan aldrig bli ”Svenskar”, dom har bara blivit tilldelade Svenska pass, förmodligen på falska grunder. Låt IS- krigarna stanna kvar i öknen där dom hör hemma, låt inte dessa skithögar återvända till Sverige.

 4. Finns ingen anledning att överhuvudtaget hjälpa dem tillbaka hit. Låt kurderna ta hand om dem.

 5. muslimen och MP muppen Kaplan för sitt eget krig mot oss skattebetalare för att få ännu mer bidrag efter att ha misskött jobbet. Det går fort för invällarna att lära sig hur man jobbar politiskt, med förebilder som den kriminella Sosse Slöddret Sahlin bl andra

 6. Det enda man hoppas på är att det blir nackskott på plats för dessa IS- krigare och i så fall är några problemet lösta .

 7. Varför inte outsourca kriminalvården liksom allt annat? I det här fallet skulle UD bara behöva skicka ner lite rep och balkar, (som en uppmuntran).
  – En liten kostnad för de svenska skattebetalarna, men en stor vinst för mänskligheten!

  Om de istället återvänder hit kommer de genast få skyddad identitet, bidrag och bostäder samtidigt som de förmodligen ändå kommer fortsätta mörda, våldta och begå terrordåd (med den galna regimens överseende).
  Då blir det inte längre bara 7 av 10 kvinnor som är rädda för att gå ut. Det kommer att spridas en konstant oro och skräck bland hela befolkningen hela tiden…

 8. SV1 rapporterar nu; De jihadister ”IS-krigare” med svenskt pass skall återföras till Sverige för att här ställas inför rätta.
  Welcome home! 😠 😠😠 Mitt hjärta blöder för deras offer. Deras anhöriga är mest lämpande att bestämma straffet.

  • Varför inte dömas av domstolar i de länder där de utfört sina onda gärningar, där det också är betydligt lättare att finna eventuella brottsoffer och vittnen? Varför skall de dömas i Sverige?
   Vad jag vet sitter det svenskar inlåsta med livstidsdomar, ofta för narkotikabrott (=änglar i jämförelse med dessa monster) lite varstans i världen, dömda av ländernas EGNA domstolar, ,

 9. Jaha nu ska väl vår idiotregering satsa massor av våra skattepengar för att få hit dem och vårda dem ömt. Lägenheter i centrum av storstäder och bidrag, bidrag,bidrag livet ut. Mona kan nog få nytt välavlönat jobb att se till att de får allt de vill ha. Spyan kan be om hjälp för is-terroristerna har haft det svårt och har hemska trauman.

 10. Koranens ”tjänstemän”!
  Deras hjärntvätt ger dem styrka och motiv att fullfölja koranens krav.
  Muslim ska bekräfta sin hjärntvätt 5 ggr/dag + fredagen.
  Vi har dem hos oss, vi har dem omkring oss, vi har dem nära oss.

  Jag är rädd!
  Är du trygg?

Kommentera