Turkiet vill förbjuda Kurdistan, men det blir svårt för det ligger i Sverige

ISLAM. Det turkiska regeringspartiet AKP vill förbjuda flera ord och uttryck från att användas i parlamentet. Om förslaget går igenom kan parlamentsledamöter få böter om de nämner Kurdistan eller det armeniska folkmordet, skriver den turkiska tidningen Hürriyet,

-Pettersson tror att ni tycker det är ett idiotiskt förslag, men turkarna är inte först. I vårt land finns det många som vill förbjuda Sverige och svenskarna.

Vi skulle ju till exempel kunna förbjuda Turkiet, och varför inte turkar.

Oanade möjligheter öppnar sig, om turkarna förbjuder Kurdistan så  borde Özz Nujen och Soran Ismail också förbjudas och kanske pizzaekonomen också, men där är jag osäker. Men Erdogan får säkert problem för jag tror att Kurdistan ligger i Sverige och här bestämmer han inte ännu.

Kanske vi skulle slå på stort och förbjuda det som orsakar minst 90 procent av världens problem, inkl. Turkiet. Vi borde förbjuda islam och muslimer. Det gick ju bra att leva i hela området som nu kallas Turkiet, Mellanöstern och Nordafrika när det var kristet, så förbjud skiten islam…

6 thoughts on “Turkiet vill förbjuda Kurdistan, men det blir svårt för det ligger i Sverige

  1. Kurderna håller på skapa sig egna områden i Syrien och Irak.
    Tror inte Erdogan skall bråka för mycket med kurderna.

    Erdogan har rensat flera kurdiska städer, och dessa ligger i ruiner.
    Världssamfundet reagerar inte.

    Erdogan är mycket farlig för kurder och även Europa.

  2. De kanske tror att brödraskaps muslimen fortfarande sitter i svenska regeringen, nu har han bara mera bidrag och överklagar för att få ännu mera bidrag. Bara bråk för allt. Typisk muslim och medlem i stolle/muslim partiet. För övrigt, Muslimerna håller på att växla över till Center.

    • Ackurat!
      Pettersson är fruktansvärt skicklig och välvässad, och det är inte för intet hans blogg bland alltfler nyhetstörstande besökare börjar betraktas som den absolut mest tillförlitliga och läsvärda alternativa bloggen.
      Andreas 🙂

Kommentera