Örebroare häktad för våldtäktsförsök på 9-årig flicka


BROTTSLIGHET. En man har häktats för det misstänkta våldtäktsförsöket på en nioårig flicka på Oskarstorget i Örebro, rapporterar SVT Örebro. Den 27-årige mannen, som är hemmahörande i staden, greps i torsdags.

-Pettersson konstaterar att mannen är en Örebroare och inte en ”Örebroare”. Vi håller dock på namnet tills han är dömd, mest för att det finns en man till i ungefär samma ålder med samma namn i Örebro så inte han råkar illa ut…

TIDIGARE 2017-07-26. Nioårig flicka utsatt för våldtäktsförsök i Örebro

BROTTSLIGHET. En nioårig flicka har utsatts för ett våldtäktsförsök i Örebro under onsdagsmorgonen, rapporterar flera medier. I nuläget är det oklart exakt vad som hänt och polisen är på plats för att höra vittnen.

Flickan har förts till Universitetssjukhuset i Örebro och polisen ska prata med henne för att få mer information. Ingen är i nuläget gripen för händelsen och inget signalement lämnas till allmänheten.

– Pettersson noterar att ett av vittnena som avbröt våldtäktsmannen såg honom i ögonen. Varför hennes iakttagelser och signalement inte delges allmänheten kan man ju undra…

NA.se


10 responses to “Örebroare häktad för våldtäktsförsök på 9-årig flicka

 • Carl edström

  Muslim ingen eller.

  Gilla

 • Stenbock

  Naturligtvis kan sådana saker ske,med svenskar inblandade även om det är ovanligt.Orsaken är ju som mestadels,att vi befinner oss i ett anarkistiskt land där dårarna får gå fria,ute bland befolkningen.Dårhusen som finns kvar,användes ju numera till bostäder åt allsköns lyckosökare !

  Gilla

 • Ulli Vollmer

  Sex med barn är helt OK för mohammedaner:

  http://www.nairaland.com/1086492/ayatollah-khomeinis-book-sex-shias

  ”A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However, he should not penetrate vaginally, but sodomising the child is acceptable. If a man does penetrate and damage the child then, he should be responsible for her subsistence all her life. This girl will not count as one of his four permanent wives and the man will not be eligible to marry the girl’s sister… It is better for a girl to marry at such a time when she would begin menstruation at her husband’s house, rather than her father’s home. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven. [”Tahrirolvasyleh”, fourth edition, Qom, Iran, 1990]”

  ”It is not illegal for an adult male to ‘thigh’ or enjoy a young girl who is still in the age of weaning; meaning to place his joystick between her thighs, and to kiss her. [”The Little Green Book”]”

  P.S.
  weaning – blir ammad

  Gilla

 • Argus

  Vi ska inte sticka under stolen att det finns ett antal svenskar som inte är som de ska. Att av den anledningen, som många i vänsterdiket verkar att tycka, importera fler som inte är som de ska är ren och skär idioti. Jag sa verkar tycka då vissa när en importerad begår lagbrott säger det fanns här innan också. IDIOTER!

  Gilla

 • angelicaplacet

  Den häktade är kanske adopterad?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: