Norges politiska elit hejar på islam

av Fjordman  •  31 juli, 2017

 • Om nulägets invandringsnivå fortsätter kommer inhemska norrmän bli en minoritet i sitt eget land inom några årtionden. I vissa delar av Oslos innerstad är de redan en minoritet.

 • Etniska norrmän som bor i dessa områden kallas för ”hedniska horor”. Många känner sig som främlingar i det som en gång var deras eget land. Ändå är politikerna och massmedierna inte intresserade. Den styrande eliten är mycket mer intresserad av påstådda fall av ”islamofobi” eller ”vit rasism”.
 • En rapport som utfördes på uppdrag av svenska Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) föreslog i början av 2017 att det Muslimska brödraskapet i hemlighet leder islamistiska grupper som bygger ett parallellt samhälle i Sverige genom att infiltrera organisationer och politiska partier i landet.

Ramadan ska vara en islamisk helig månad då man fastar. I verkligheten är det, eftersom man tros bli dubbelt belönad i paradiset för gärningar som ”bekämpar sedefördärv” under ramadan, en månad av ”jihad och triumfer”.

Därför leder högtiden nästan alltid till en ökning av jihadistiskt våld i olika delar av världen.

Breitbart News kunde räkna till minst 1 620 personer som mördades av militanta muslimer under ramadan år 2017. De flesta av dessa mördades i länder med en muslimsk majoritet. Men dödliga islamistiska terrorattacker inträffade också i västerländska städer som London.

Läs vidare

3 thoughts on “Norges politiska elit hejar på islam

 1. Att denna den ultimata ondskans och osedlighetens sinnesfördärvande ideologi genom de globaliststrategiska regimernas försåtliga försorg har tillåtits slå rot inom vårt nordiska livsutrymme, torde icke gått någon vaksam medborgare förbi.
  Den moderna digerdöden grasserar och sprider sina islamistiska irrläror allt vidare kring, medan de förvekligade förgrundsgestalterna för kristenheten ödmjukt retirerar inför de koranförslavade kompanierna, i vanföreställningen att de härmed i god politiserad strävan lyckats etablera ”religionsdialog”.

  Det båtar dock föga att förhandla med djävulen, även för den som i ont uppsåt äntrat den svenska ärkebiskopstronen och i Kristusförnekelsens anda jagat Svenska Kyrkans medlemmar på flykt.
  Skam vidlåder dessa skändliga hondjävlar skrudade i sakral mundering!
  Andreas.

Kommentera