24 thoughts on “Arnstad och Sjöstedt vilket radarpar och vilken skam för Sverige

  1. Den lustige figuren arnstad är ju svetsarns ”man” !! De säger väl allt om landsfadern löven !!

  2. Hela regering och partier måste läsa vad Islam betyder innan de öppnar famnen och ta in folk som absolut inte vill integrera sig,tvärtom vill de att vi skall anpassa vårt samhälle till de..Alltså vi måste vara toleranta med deras sätt och acceptera deras intolerans att inte acceptera våran..
    Vad är det för demokrati han pratar om ?
    Vilken av de immigranter som invaderar Sverige kommer från en demokratiskt land?
    Var har Sverige för skyldighet att ta emot muslimer som krigar mot andra muslimer, ingen annan bombar och våldtar välkomnande ländernas kvinnor för deras religion uppmanar till det..
    De är de som är rasister , kristna judar är enligt deras tro och det lägsta av varelsen ,avskum , atheist är näst värst.. de kanske man kan konvertera.

  3. Synsättet på begreppet demokrati verkar skilja sig rejält mellan DK och SE,

  4. Att skälla på Danmark och prata om WW2 då Sverige stod utanför medan Danmark var ockuperat är oförskämt. Han svarar inte på raka frågor utan upprepar sitt mantra. Om du frågar vad klockan är kommer han att svara rasism. En sorglig figur som de faktiskt skrattade åt som en narr. Att ligga i underläge och Sjökvisten står inte långt efter. Det verkar som en freakshow

  5. Det var så hemskt att lyssna på den bedrövliga varelsen och som tur är en vän påminde mig om detta fina klipp.
    Lyssna och njut en ung och klok kvinna, så fantastiskt underbar, missa inte ni måste lyssna, hon är så klok !!!

      • Jag har meilat Matildas klipp till min dotter och hennes svensktalande väninnor där ute i världen, tack Matilda !

        Jag kan inte mycket om sveriges politik förutom de etablerade riksdagspartierna men jag börjar att förstå att Sverige som land närmar sig något som kan skrivas totalt förfall !

        Inte minst efter ett besök på skattemyndigheten som var i samma lokal som arbetsförmedlingen, 32 personer från afrika och arabländerna tre från Sverige, tre feta sossar som ”arbetade”, alla ickesvenskar ville bara veta när och hur mycket som de skulle få i olika bidrag !
        Förakt !

  6. Får en känsla av att Arnstad och Sjöstedt är välcurlade människor utan verklighetsförankring. De är destruktiva i sin ”goda” tro. Jag hoppas SD håller sig till praktiska tankesätt som kan realiseras och säkra upp de allmänna funktionerna i samhället 2018.

  7. Man kan fundera över Löfvens val av rådgivare. Arnstad är en ju av dem han valt. Kan kanske två stollar ihop vara bättre än en?

  8. Herr A skall enbart hålla sin stora trut. Han tillhör ju den skara i Sverige som är de största rasisterna i landet, nämligen dom som likt sossarna hatar allt vad Svenskt är. IS ledare i Sverige S. Löven föregår ju med gott exempel.

  9. Jag är nyfiken: vad har narren Arnstad för bekantskapskrets, vem han umgås med, finns det någon överhuvudtaget som tolererar hans närvaro – förutom tölpen Löfvén som försörjer ’historikern’?

  10. Där fick man faktiskt skämmas för att vara svensk. Att ställa upp ett antal vidriga stolpskott med kanske den värste i spetsen. Fy fasen.

Kommentera