Socialtjänsten släpper seriekriminella våldsmän på löpande band


INVANDRARBROTT. Sociaaltjänsten har två kvällar i rad släppt samma våldsverkare som sedan får jagas av polisen kväll efter kväll. Detta är säkert helt enligt reglerna men man undrar hur reglerna är när en yngling som är kriminell, våldsam och farligt för allmänheten samt inte har rätt att vara i landet tillåts gå lös i landet. 

Sveriges poliskår sammanfattar läget i landet…


12 responses to “Socialtjänsten släpper seriekriminella våldsmän på löpande band

 • Mimi N.

  Mitt hemland tog emot cirka 20.000 på senare tid – inte råd med fler, och ingen vilja heller. Men dessa några tiotusentals ‘gäster’ är hållna kort i tyglarna. De har vissa tider då de åker till stan, dock inte senare än kl.10 på kvällen. Det har varit några som kommit sent på natten och släpptes inte in, fick sova utanför grinden – som tur är ligger de flesta mottagningscentra utanför städerna. Värre är att, i väntan på uppehållstillståndet, bor de i obeskrivligt skitiga bostäder. Det var rent och bekvämt i början och de fick höra att inga städare kommer dit och ‘gästerna’ får städa rummen och skrubba toaletterna och badrummen själva. Man anställer bara kockar och övrig personal i köket. Kan ni föreställa er stanken och smutsen där ? De vägrar städa och riskerar att sparkas ut och de som kommer sent på kvällen tre gånger i rad kan köras till gränsen och ‘adjö’ ! De som får stanna blir först ‘alfabetiserade’ och får lära sig ett yrke. Sen ansöker de jobb och under skoltiden får de ta ett lån som alla rumänska studenter. Lånet betalas tillbaka månadsvis när de får jobb och får egen bostad. Folk blir indignerade för de har vuxna söner och döttrar som bor hemma utan ingen annan möjlighet än att köpa lägenheter eller bo dyrt i andra hand – det finns bostäder att köpa/hyra.
  Ohyran vill inte till öststaterna, de älskar Sverige, för att inte nämna zigenarna som är kära i er.

  Gilla

  • Mr Q

   Då har Rumänien bytt ut de 20.000 zigenare som sitter i Sverige och säger ”hej,hej” ,mot lika antal araber !!!! Skit som skit…

   Gilla

   • Mimi N.

    Skit som skit som skit som skit som skit som behandlas som skit. Ingen chans att adlas.

    Gilla

 • Lena

  De släpps för att plåga oss andra dag och natt. T
  Eldade upp hemtjänstens bil och band kvinnorna,
  https://www.sydsvenskan.se/2017-07-28/maskerade-ranare-brot-sig-in-och-tejpade-fast-tva-kvinnor
  Vad tycker sydsvenskan, fortsätter tidningen med att tycka synd om gärningsmännen ?

  Gilla

 • Truthfighter

  Va????? Spelar socialtjänsten och polisen dataspel live med varann, och oss medborgare och bovdesperados som oförutsedda avatars?????

  Gilla

 • Argus

  Socialtjänsten? Kriminalvårdens transporttjänst!

  Gilla

 • Carl edström

  Fy fan lämna mitt land ,har ni provison på det dom själ.Ni är fan i mig kriminella.

  Gilla

 • ossie

  Otroligt vilket naivt dalt med dessa kriminella ”barn”. Dom hör hemma bakom galler för snarast export hem till Afrika där dom hör hemma.

  Gilla

 • jr

  Använd tjänstevapnet för bövelen..

  Gilla

 • Falköga

  Den svenska modellen…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: