31 thoughts on “Misslyckad assimilation

 1. Hur är det möjligt att man kan se en syn som det i Sverige 2017?
  Och då menar jag kolsäckarna.
  Sverige backar in i framtiden

 2. 2 på bilden har aldrig hjälp till ens ett handtag i Europa, och är parasiter.

 3. Men det på bilden visar ju den ”idealbild” våra politiker målar upp av svensk invandringspolitik, och man pratar gärna om ”mångfald” och ”mångkultur”.
  Så några ambitioner till assimilering tror jag inte våra politiker har, tvärtom så skrev man in ”mångkultur” i grundlagen.

 4. Karin på AB skriver att Löfven är den enda som är vuxen på ett barnkalas.

  Funderingar:
  Vad gör en vuxen på barnkalas? Är inte barnkalas för barn? Ruskiga associationer?

  Hon kallar vuxna människor i riksdagen som utkräva ansvar för att vara barn. Samtidigt som de aggressivt driver fram att de bland de ensamkommande bara är barn.

  Vet denna tidning skillnad på barn och vuxna och är det bra att vara en vuxen bland vuxba som påstås vara barn eller är det bra att vara ett barn som påstås vara vuxen bland barn.

  Herrey skriver om att Löfven inte lurar honom. Tillbaka till det regeringen försummat och den skada de orsakat.

 5. Finns bara en sak att gör förbjud detta plack i det offentliga rummet, som fler och fler Europeiska länder gör, senast Österrike

  • På tal om Fi igår samlades ” sju starka kvinnor” på slottet christinehof i skåne för att samtala om ”makt och maktlöshet – då och nu”.
   Medvarkade gjorde bland andra gudrun schyman, janna davidsson polisinspektör, birgitta piper ekonomijournalist, catharina piper advokat, charlotta sparre ambassadör, alexandra von schwerin årets bästa skåning fredrika gullfot grundare av ett företag moderator var ceclia uddén sveriges radios korrespondent i kairo.
   Vänster partiet kommunisternas ledare gudrun, befann sig ”mitt i smeten” undrar om hon var inbjuden som ”katten bland hermelinerna” !

   • M.a.o. befann sig en katt bland hermelinerna !
    På tal om detta har jag ett lustigt personligt minne,från en galoppens Derbydag på Jägersro.Detta skedde på den gamla goda tiden.Som dåtida hippolog fanns övertecknad på plats,och kom bl.a. i samtal med en person som tillhörde ”högre skiktet”.
    Detta observerade en äldre man som frågade mig om jag verkligen fick dua ”greven” ? Förundrad frågade jag honom om det verkligen var en sådan ? Då kom svaret på ren malmöitiska
    ” Ja minsjäl om han inte rent av är baron,eller friharre” !
    Sådant kunde ske under 60-talet….

 6. Det märkliga är att förmodligen hade samma människor som säger att ”vi ska respektera att de får klä sig som de vill” även sagt att det hade varit respektlöst av bikinitjejerna om bilden var tagen i Saudiarabien och att de får skylla sig själva om de blivit fängslade..

  • Inte nog med kläd-coden…I S-Arabien får inte kvinnor gå ut på offentliga platser,utan ledsagare.Helst en man men även en annan kvinna godkännes.Det sista gäller även om de skall göra inköp,besöka cafè eller restaurang,alltid måste de vara minimum två !
   Sedlighetspolisen -klädd i vit pyjamas- finns lite överallt med sina långa käppar och övervakar dem !

  • Enligt nya bestämmelser så måste sopsäckar vara transparenta.

   Hur går det då?

  • I de striktaste sekterna så anses t.om glada färger vara haram. De skall synas och märkas så lite som möjligt. Ser många flickor klä sig pp detta vis i Eskilstuna – helt ”frivilligt” tydligen enligt vissa… (valet är att få stryk och bli mordhotat – så de väljer frivilligt detta istället)

 7. Det luktar nog inte gott under den särken i sommarvärmen ,stackars fruntimmer eller vad det nu är som gömmer sig under sjöfset .

 8. Nu är de inte enbart de tältbeklädda,som känner sig bortkomna i vår civiliserade värld.Några med arabisk snopp mellan benen,tog polisen i dag i Berlin,sedan de försökt med gamla telefontricket,att lura en äldre kvinna.
  De två araberna sitter nu häktade,och deras bil (mercedes) beslagtogs !
  Samtidigt i en annan stadsdel dömdes två andra araber till livstids fängelse,för att ha kört ihjäl en annan bilist.Med upp till 160 km/h for de fram förra året på paradgatan Kudam.Därvid körde de ihjäl en annan bilist,sedan de struntat i röd signal i en korsning.Förutom livstid dömdes de,att aldrig mer få tillbaka sina körkort !
  Nog hade det varit bättre,de stannat i sina hemländer och vallat getter….

 9. Ser väl ut på ett sådant sätt, att de väljer att trä en kolsäck över huvudet hellre än att visa sig.
  Ett sådant behov har verkligen inte de mera lättklädda damerna på bilden! Det är så man uppfattar svensk sommar! Ännu så länge.
  Men när Annie Lööf uppfyllt sin och centerpartiets dröm om ett 30 miljoners Sverige, uppnått genom import från Mena-länder, kommer det säkert att se annorlunda ut på stranden.
  För att inte tala om gator och torg!

 10. Tänk: Under deras svartdammiga yttre slår det ett hjärta svart som en kackerlacka och lika modigt. Jag blir nästan inspirerad att skriva en dikt: ”Kackerlackornas hemliga liv i kyskhet”.

Kommentera