EU – Hamas är fortfarande en terrororganisation


ISLAM. EU:s högsta domstol beslutade idag att Hamas ska vara kvar på EU:s terrorlista. Hamas, ”Islamiska Motståndsrörelsen”, är ett palestinskt politiskt parti som styrt Gazaremsan sedan 2006 utan att utlysa nya regelbundna val. Organisationen grundades i Nablus av personer från Muslimska brödraskapet.

Internationellt sett har Hamas framförallt uppmärksammats i samband med flera självmordsattentat mot civila i Israel, av vilket det första ägde rum i april 1993. Attentaten har fördömts av FN:s kommission för mänskliga rättigheter samt av Human Rights Watch. Hamas klassificeras som en terroristorganisation av EU, Israel, Japan, Kanada, USA, Egypten, Australien och Storbritannien.

Hamas har vid sidan av den politiska organisationen och sin sociala verksamhet en väpnad gren känd som Izz al-Din al-Qassam-brigaderna, eller helt enkelt Qassam-brigaderna.

I Hamas stadgar anges dels att Hamas är en islamistisk organisation och dels att deras slutgiltiga mål är att Palestina inklusive nuvarande Israel ska bli ett muslimskt område.

The Jerusalem Post

-Pettersson vill påpeka att 11.000.000 muslimer har dött en våldsam död sedan 1948, när staten Israel bildades. Av dem har 35.000 (0,3 %) dött i strider med Israel och 10.000.000 (90 %) dött i strider med andra muslimer. Trots dessa siffror påstås ofta, inte bara av extremister, utan även av normalt kloka människor, att Israel är det mest hotfulla landet på jorden och utan en lösning på konflikten mellan Israel och araber blir det ingen fred i Mellanöstern.

Dessa 1o miljoner döda muslimer som dödats av muslimer utgör bara en liten bråkdel av antalet dödade i jihad under de senaste 1 400 åren, där vissa historiker har beräknat antalet som följer:

 • Kristna 60 miljoner
 • Hinduer 80 miljoner
 • Buddhister 10 miljoner
 • Afrikaner 120 miljoner
  TOTALT 270 miljoner

Dessa brukar benämnas “jihads tårar”.

I Bibelns GT finns profetior om detta, som är tillkomna långt innan Muhammed föddes. Där berättas det om patriarken Abraham som hade en egyptisk tjänstekvinna vid namn Hagar. Tillsammans fick de sonen Ismael som är anfader till ismaeliterna (araberna/muslimerna). Förutom Mohammed med dess varianter av namnet är Ismael och dess varianter också vanliga namn bland muslimer. I 1 Mos. 16 kapitel står det skrivet: ”Och Herrens ängel sade till henne: “Jag skall göra din säd mycket talrik, så att man icke skall kunna räkna den för dess myckenhets skull.” Ytterligare sade Herrens ängel till henne: “Se, du är havande och skall föda en son; honom skall du giva namnet Ismael, därför att Herren har hört ditt lidande. Och han skall bliva lik en vildåsna; hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder.”

Muslimernas antal uppgår nu runt 1,6 miljarder och ”hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder” har ju varit en sanning genom hela islams historia, d v s de strider mot allt och alla och till och med inbördes.

Islam och dess självförsvarskrig


4 responses to “EU – Hamas är fortfarande en terrororganisation

 • Terrororganisationen Hamas på gång att starta ett nytt krig? | Petterssons gör skillnad!

  […] I Hamas stadgar står att Israel ska utplånas och att hela området ska bli en muslimsk stat. […]

  Gilla

 • age

  Konstigt!
  Hamas förre ledare fick ju Nobels fredspris!
  Då borde väl Hamas vara en av världens fredligaste organisationer?

  — Eller är det så att alla muslimer är muslimer och att;
  – muslimer har som livets mål att ta över världen?
  – muslimer måste se ickemuslimer som fiender (enligt koranen)?
  – muslimer ska skada, döda eller göra ickemuslimer till slavar?

  Kan vi känna oss trygga?

  Gilla

 • Tussilago

  Stort GRATTIS till 50 000 000 besökare!!!
  🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
  Mvh! Tussilago 🙂

  Gilla

 • Kurtan

  Skulle vilja konstatera att inte bara hamas samt otaliga andra islamistiska organisationer förutom själva kärna islam är terrororganisationer/ideologier!

  Även Europeiska Unionen är i kärnan en terrororganisation som bl.a utövar terror mot befolkningarna i Europa genom denna vansinniga massinvandring från de mest dysfunktionella ”shitholes” i världen samt dessutom tvingar oss att betala kalaset via skattsedeln och blod samt förlorad framtid för våra barn och barnbarn…

  May they burn in Hell!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: