Schack matt, Löfven


INRIKES. Nu är det ett race mot tiden med att få ut de handlingar som inte är gallrade än – den journalist som kan bevisa att Löfven ljuger kommer att skriva sig in i historien som den som fällde hans regering.

Det är dock ganska svårt att bli av med precis allt och sopa igen alla spår. Det måste finnas gallringsbeslut kvar, sms-meddelanden osv. osv. Om denna regering hanterade säkerhetsklassad information på detta vårdslösa sätt är det inte alls uteslutet att de helt enkelt är inkapabla till att förstöra alla bevis. I det här fallet förutsätter jag att det fortsätter ett intensivt arbete med att gå igenom handlingarna och ”gallra” dem.

Läs mer hos Egor Putilov…

Katerina Janouch är heller inte nådig: ”Kontentan är schack matt, Löfven. Det finns ingen väg att gå, inga rutor att flytta dig till. Presskonferensen var en sorglig soppa av ingenting. Fram trädde en bild av en statsminister som inte har koll på rikets säkerhet och som mest av allt såg ut att fara med osanning…”


15 responses to “Schack matt, Löfven

 • Bosse le france

  Kapa hela ledningen!!!@👉

  Gilla

 • Mjölner

  Den absolut hetaste punkten på Löfvens agenda är nu att få affären med transportstyrelsen ur världen och glömd. Det gäller därefter att övertala den veliga alliansen att inte starta misstroendeprocess. Det blir nog en lätt match med centerns kuttersmycke Annie som support. Är ju utsedd till nästa statsminister av Bilderbergarna.

  Gilla

 • Kurt

  Att ljuga ingår i tjänstebeskrivning för politiker, att kunna modifiera sanningen via semantik är en merit.

  Gilla

 • graal1

  Pinnocios näsa är liten jämfört med lögnaren löven

  Gilla

 • Albert

  En kort sammanfattning kring Löfvén och den aktuella situationen i Sverige av den klarsynte och mycket kloke Lennart Matikainen…

  Gilla

 • Bosse le france

  Stefan löfven satt i går och ljög det svenska folket rätt upp i ansiktet.naturligtvis har han vetat om..anmärkningsvärt dålig kommunikation emellan ministrar.han ska försöka rädda Hultqvist Ygeman .men sanningen är den att det går inte.jag anser att löfven har det yttersta ansvaret.därför bör han lämna sin post.och det kommer mer ur denna skandal mycket mer.sånt här när rikets säkerhet sätts ur spel.är inte förhandlingbart.löfvens tid är över.

  Gilla

 • Bhoman

  SD har ju gått ut med att de vill sätta dit regeringen .
  Så nu kommer ingen politiker i något annat parti , ingen journalist . ingen myndighet , ingen myndighetsperson , ingen utanför SD kommer göra någonting för att fälla regeringen eller sätta dit någon ansvarig överhuvudtaget .
  INGEN kommer att åka dit , ingen överhuvudtaget , INGEN har ansvar för något .
  Skulle SD säga att jordklotet var som en boll skulle direkt alla andra hävda att den ser ut som en kub .

  Gilla

 • Jhonsson

  Verklighet och sanning, svenska regeringens värsta fiender. Nu liksom alltid förr.

  Gilla

 • Carl edström

  Ljuger det är det ända han kan.Än mycket falsk person vad jag kan se och höra.Tror löngnen kommer i kap han till slut.

  Gilla

 • Lite

  Det är en fantastisk utveckling Sveriges regeringar gått igenom:
  – Från att sträva efter att vara världsbäst till att inbördes försöka överträffa varandra i frågan om vem som vet minst…

  Gilla

 • graal1

  till alla sossar o centerpartister, liberaler, som vill bilda en allians med löven, tror ni på tomten? då tror ni åxå på lövens ljugande på presskonferensen att inte hultqvist eller ynkeman inte sagt ngt på ett år till han, utan felet ligger hos en tjänsteman som slutat, minns skandalen kring eu-kontoret i stockholm då oegentligheter framkom o det slutade med att vaktmästaren fick sparken!

  Gilla

 • Grune

  Jag tror inte att mesarna i de övriga partierna varken vill eller vågar lämna in ett misstroendevotum mot regeringen.
  Dom har haft massor av tillfällen tidigare men inte vågat på grund av rädslan att bli kallade RASISTER. Den s.k. oppositionen i Sverige + SD är ena riktiga mesar:

  Gilla

 • age

  Känns som att min rädsla är befogad!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: