Vi kan inte blanda oss med andra om vi inte har heltäckande kläder


INVANDRING. Livräddningssällskapet ser stora brister i simkunnighet bland nyanlända. Insatser för att fler ska lära sig att simma finns, men statistik visar att drunkningsolyckorna ökat de senaste åren. När Badria Othman flydde till Sverige från Etiopien för några år sedan kände hon till att hennes nya hemland till stor del gränsade mot hav och var fullt av sjöar. Hon förstod tidigt vikten av att kunna simma och har genom Sörliden-Valla Samverkansförening påbörjat simundervisning.

Men på grund av hennes jobb har hon inte kunnat slutföra den. Dessutom sätter kulturen från hennes hemland käppar i hjulen för en vuxen kvinna.

– Vi kan inte blanda oss med andra om vi inte har heltäckande kläder och det finns inte heltäckande badkläder att köpa här. Vi vill bada bara med kvinnor eller i heltäckande kläder, säger hon.

Enligt statistik från Svenska Livräddningssällskapet har drunkningsolyckorna ökat markant i Sverige. Mellan 2007 – 2011 drunknade 63 personer under juni månad. Mellan 2012 – 2016 drunknade 75 personer vilket är en ökning med 25 %.

SVT

-Pettersson undrar vad dom gör här – Vi kan inte blanda oss med andra…

Etiopien är som andra länder i Afrika i grunden lika rikt som Sverige, det är bara att börja arbeta och för att arbeta måste man blanda sig med andra…och det finns massor med människor i Etiopien som inte bär tält…


17 responses to “Vi kan inte blanda oss med andra om vi inte har heltäckande kläder

 • Jönsson.

  Det är väl inte i vårt intresse att hon simmar.

  Gilla

 • Kurt

  Simundervisning?, sånt lärde vi oss själva med hjälp av de kamrater som kunde men mest på egen hand. Vill dom simma med sopsäck på sig få de väl göra det, men inte i badhus. Om man ska se dom gör det inget om man se dom undervatten och gödsla havsbotten eller som mat för ålerna.

  Gilla

 • salrol

  Det är väl inget hot att de vägrar simma könsseparerat och med tält. Låt dem vara utan simkunnighet. Om de vill dränka sig, är det upp till dem. Varför skall svenska samhället bry sig för deras försök att skynda på islamiseringen? Dessutom sparar samhället pengar på att inte könsseparera.

  Liked by 1 person

 • Carl edström

  Tycker dom ska åka dit dom kommer ifrån.Vad berikar dom oss med inget vad jag kan se.kan inget vet inget förstår inget.

  Gilla

 • The proud Swede

  Hemma finns det ju knappt nåt vatten, så då behöver de varken lära sig simma, eller blanda sig med andra…. Världens enklaste lösning… GE FAN I ATT KOMMA HIT!!

  Gilla

 • Mm

  Vilka fullständigt iq befriade sopsäckar som finns i vårt land och det värsta, vi försörjer idioterna. Rösta SD

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Eftersom de kvinnliga invandrarna verkar bada iklädda full vintermundering är det säkert en god idé att lära dem klädsim.

  Gilla

 • ruben

  Om Etiopier skall simma är det inte Svenskarnas problem. De kan åka hem och ta sitt eget ansvar utan att blanda in andra länder. Bidragsturister är inte välkomna i något demokratiskt land. Skattebetalare i Sverige vill absolut inte importera befolkning, som måste försörjas. Man kan undra vilka som gett 7-klövern fullmakt till det? Det är absolut inte Sveriges skattebetalande befolkning. Majoriteten har fått nog av förfallet. Lagningen måste startas genast och det kommer att ta kanske minst 30 år.

  Liked by 1 person

 • Finnjävel

  Vem bryr sig?

  Gilla

 • Mimi N.

  Jag struntar fullkomligt i om de kan eller inte kan simma. De får drunkna likaväl. Vem vill se deras glansiga nunor som poppar ut mellan svarta tyger hängande längs köttiga kinderna ? Inte ni, inte! Jag har tur som inte sett såna på länge ….

  Gilla

  • Realist

   Inte svenska folkets ansvar om de inte vill lära sig simma enligt de regler som gäller i DERAS NYA HEMLAND SOM DE FLYTT TILL

   Gilla

 • ossie

  Fan låt hucklena drunka ju fler desto bättre !

  Liked by 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Förmodligen har de väldraperade fruntimren rätt i sitt yttrande att de inte kan blanda sig med andra, och då detta konstaterande klargjorts, torde det mest rekommendabla vara att söka sig till ett lämpligare existensutrymme än det Sverige förmår erbjuda.

  Klädsim utövas i simskolans regi och i anslutning till förvärvande av simborgarmärke. Vad därutöver anbelangar håller vi oss till normal badklädsel. Skulle dessa arrangemang icke tilltala bidragsresenärerna, gör de traumatiserade MENA-individerna fortsättningsvis klokast i att avhålla sig från att vistas vid sjöar, hav och badhus, samt för övrigt inrätta sig efter värdlandets regelverk.

  Vi har retirerat tillräckligt länge inför de konstant kverulerande koranslavarnas kravframställningar. Sätter vi inte ned foten och visar att vi är hjärtligt trötta på den sociala och religiösa besatthet som råder bland dessa grupper, har vi snart inte något som ens liknar en nordisk, civiliserad nation kvar. Detta är en mycket rimlig slutsats att dra, mina vänner.

  Avslutningsvis kan framhållas att man inte vet vad som ter sig mest avskyvärt – de klädsimmande nunnorna eller de moralbefriade nudister och halvfnask som invaderar stränderna. Båda dessa extrema yttringar är mig synnerligen avskyvärda och bär vittnesbörd om ett samhälle i förfall.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Lena

  Med eller utan kläder jag vill inte blandas med dem.

  Gilla

 • dave

  Då skall ni inte blanda er med andra, håll er i erat hemland.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det lär väl inte vara så lätt för de kvinnliga invällarna att simma, insnärjda som de är i sina svarta cirkustält.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: