Janne Josefsson anklagar SVT för lögn

MEDIA. Janne Josefsson ägnade en stor del av sitt ”Sommar”-program åt livet på SVT. ”Uppdrag granskning”-profilen berättade bland annat om en SVT-chef som ifrågasatte varför han granskade kommunister. Det skulle SVT inte göra.

Men det finns en historia om arbetsgivaren Sveriges Television som Josefsson inte tog med i radioprogrammet.
– Det var när jag fick Kristallen för ”Josefsson”, en serie jag gjorde 2006, säger han. Då får min redaktör en order från en hög tv-chef som lyder: ”Om Janne säger något som kan uppfattas som kritik mot SVT, försök bara få ned honom från scen och säg att ni är glada för tittare och publik och så”. 

Josefsson konfronterade chefen som lovade att det inte var sant och sa: ”Du tror väl inte på allvar att jag skulle ha gjort något sådant!”
– Då tänker jag: ”Min redaktör kan ju inte ljuga om en sådan sak!” så jag ringer upp den person som var tillsänd från chefen för att ge ordern och då säger den personen: ”Det är sant” och sedan började den personen gråta. Då ringer jag upp chefen igen och säger: ”Nu har jag pratat med den du skickade så du har ju gjort detta!” Chefen svarade ”Ok, det är väl så. Men jag fick väl en hjärnblödning! Så enkelt är det”.

– Och det värsta av allt, sedan sa chefen att det var viktigt för ”Uppdrag granskning” att det här inte kommer ut. Jag tänker inte namnge chefen, men det är så det går till, säger Josefsson.

Läs mer på Expressen…

10 thoughts on “Janne Josefsson anklagar SVT för lögn

 1. Fasadmänniskor finns det gott om på SVT.

  Den partiska falskheten finns inbakad inom företaget.

 2. fint att Janne Josefsson sparar på krutet, de han
  påpekar hitintill är ingenting mot va han kan redovisa,
  om vad som försiggår i de allt tommare korridorerna
  på SVT…vi skall värna och vara rädda om Janne J,
  han är en *pärla* bland löss

 3. OT-off topic
  se videon som blivit bortplockad flertal gr på YouTube (ca 6 min)

  –We Are Against European Replacement —

 4. Oj oj oj vad det roddas, i alla läger. Det skall bli intressant när hela SVT börjar rodda, en riktig rysare att följa på parkett, vi som inte supportar med licenser eller köper blaskorna. Tyvärr får vi ta av våra surt förvärvade pengar och betala press stöd och andra bidrag till de som inte klarar av att försörja sig med arbete som folk vill ha och är beredda att betala för utan BIDRAG. Rösta SD

 5. Ni som inte gjort det än säg upp Er finansiering av denna kommunistiska propaganda kanal.

 6. SVT styrs idag av kulturmarxist-zionister där nya VDn (((Hannah Stjärne))) är ett tydligt bevis för det. Flera chefer inom koncernen är av samma ”stam” vilket är olycklig för svenskarna då denna kabal är ”antivit” och bedriver allsköns propaganda mot Europeisk/svensk kultur som de vill förstöra. Viktigt att få bort dessa personer så fort som möjligt,detta gäller för övrigt i hela Europa.
  https://billmuehlenberg.com/res/uploads/2017/05/cultural-marxism-2.jpeg

 7. Man får hoppas att han har samlat på sig rejält med deg för han kan snabbt hamna i skottgluggen hos SVT bossarna. Deras tår tror jag är väldigt ömma.

Kommentera