En helt vanlig butik i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

INSÄNDARE. Bilderna nedan visar hur en spelbutik som ligger i korsningen Lantmannagatan och Jespersgatan i Malmö, alltså i utkanten av det ökända Seved, ser ut in och utvändigt.

Kassan med bl a tobaksvaror finns alltså bakom galler efter att butiken enligt expediten blivit utsatt för rån tre gånger den senaste tiden. Expediten uppgav till mig också att denna begallrade inredning kommer att bli allt mer vanlig i fler liknande butiker i Malmö. Förutom galler finns också kameraövervakning och larm i butiken.

Denna butik ligger ca femtio meter från den afghanska möteslokal där en 34-årig afghan blev ihjälskjuten för drygt en månad sedan. Alltså en genuin mångkulturell miljö med andra ord där mord, sprängningar, rån, bilbränder och misshandel hör till vardagen.

En miljö som varje PK- politiker samt tidningen sydsvenskan gjort allt för att förverkliga här i Malmö och som dom har lyckats med över förväntan.

Så ni kan känna er stolta över att ha förvandlat det som en gång var en normal svensk stad till ett mångkulturellt träsk som numera till stor del bebos av mångkulturella vildar där affärsidkare p g a detta måste barrikadera sig bakom galler.

Detta gäller naturligtvis inte om affärsidkaren själv tillhör gruppen ”svenskar med annan bakgrund” och driver en affär där man till huvuddelen säljer smuggelvaror samt struntar i löjliga svenska lagar som t ex förbjuder försäljning av alkoholdrycker och cigaretter till minderåriga och där momsredovisning är ett okänt begrepp och där eventuellt anställda naturligtvis jobbar svart.

Sandor Herold, Malmö

22 thoughts on “En helt vanlig butik i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

 1. Men om de kommer med en liter bensin och kräver att kassören pressar allt igenom gallret eller brinner inne, vad gör man då?

 2. Detta är ju ganska vanligt i usa, bra tycker jag.
  Synd att kontanter försvinner mer och mer undra vad som sker när kraschen kommer.
  Köp guld är mitt råd.

  • Anna
   Senario:
   Efter kraschen får vi alla ett chip i handen, i stället för kort och kontakter, rån risken ni vet…. Vi har länge haft frivilliga tester på våra husdjur, i förevändning att snabbare hitta ägaren om djuret blivit upphittat.
   Min fråga till er är, tycker ni det är en bra idé?
   Själv ser jag människor ”rånade” på sina händer…..

 3. Det går väl att skjuta ner någon genom gallerverket, men man kanske får problem att komma åt pengar och annat.

 4. Vilket dilemma?
  Cash eller kort.

  Cash öppnar upp för helt andra dimensioner i en värld utan gränser?

 5. Det naturliga / logiska vore att ”burain” orsaken, de kriminella !
  Varför accepterar vi detta, hjärntvätten har varit / är effektiv , så bedrövligt.

 6. Allt fler butiker har slutat med kontanter efter upprepade rån, bland annat Pressbyrån på stationen i Eskilstuna.
  Denna butik ligger som bekant väldigt nära ett område som bebos av folk från icke skidåkande länder…

  • Snart kommer kriminologer komma fram till att det beror på skidåkandet om människor blir våldsamma eller ej?
   Därefter blir skidåkandet obligatoriskt och allt bekostas i stora projekt finansierade genom alla tillgängliga medel.

   Samhället är på glid….

 7. Antalet mångfalds burar kommer att öka drastiskt inte bara i Malmö utan i hela landet.
  Kanske dags att ta fram en standard som passar alla försäljningsställen.

  • Drömma och fantisera går ju alltid, men du vet innerst inne hur dina skyddslingar egentligen tänker och hur de vill ha det, eller hur, Katrin!

 8. Trygghet i en politikers mun, är tydligen inte det som hans politik sedan skapar i verkligheten.

  • Här är en till som varit ”duktig på” att lättvindigt betala ut bidragspengar (skattemedel) för 10-tals miljoner kronor till islamister, extremister och bluffmakare.

   Foto nedan på Lena Nyberg (S) – generaldirektör för MUCF.

   https://images.mmcloud.se/api/v1/images/0d384806-4abf-5045-883c-ee665aec629d/980.jpg

   Vilken värdegrund och människosyn Socialdemokraterna har förstår man av Lena Nybergs (S) agerade inom den hårt kritiserade Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). 10-tals miljoner kr av skattemedel betalades ut till extremistiska islamister som bl a hyllade IS.

   Olika fake- & bluff-föreningar mottog också utbetalningar av bidrag i mångmiljonklassen av statliga skattepengar som MUCF disponerade. Läs mer om bidrags-skandalerna nedan!

   Delcitat

   Sakine Madon: Sluta ge bidrag till extremister
   I dag höll tankesmedjan Timbro ett seminarium i centrala Stockholm med rubriken ”Hur får vi stopp på bidrag till extremister och blufforganisationer?”

   Att Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) har strösslat bidrag över tvivelaktiga föreningar visade den granskning frilansskribenten Sofie Löwenmark och Timbros nättidskrift ”Smedjan” nyligen presenterade.

   På det fullsatta seminariet tog Löwenmark upp fem exempel ur sin granskning. Bland annat har en stor summa gått till Sveriges Förenade muslimer vars inbjudna talare och representanter till och med hyllat Islamiska staten, och hävt ur sig påståenden som att 12-åriga flickor som inte täcker sig hamnar i helvetet. Ett annat exempel är Megafonen, kritiserade för att ha bidragit till upploppen i förorten Husby för några år sedan, som bytte namn till Rådet av enade kreoler och fick bidrag bland annat för att ”chilla organiserat”.

   Slut delcitat

   Läs vidare om skandalerna på länken nedan:

   https://unvis.it/vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-sluta-ge-bidrag-till-extremister

  • Tillägg:

   Tankesmedjan Timbros seminarium sändes live på SVT Forum fredag 19 maj 2017 och kan ses i efterhand på SVT Play på länken nedan.

   Jag kan rekommendera alla att se dessa fullkomligt förskräckande redogörelser där det redovisas hur lätt storsvindlandet med tio-tals miljoner kr av våra skattepengar har gått till.

   Inslaget kommer när klockan till höger i bild visar SVT Forum 11:08.
   På den liggande tidskalan längs ned i bild börjar inslaget vi c:a 2.08.30

   https://www.svtplay.se/video/13669156/svt-forum/svt-forum-19-maj-09-00?start=auto&tab=senaste

   Sannolikt kommer det att upptäckas många fler svindlerier av mycket högre summor när Timbro m fl fått fortsätta sina djupgranskningar och avslöja ännu fler felaktigt utbetalda bidrag, som redan gått rakt in på ännu fler av bedragarnas privata bankkonton.

   Generaldirektör Lena Nyberg är ju kvinna och sosse, så hon kommer säkert att få behålla jobbet + alla förmåner och bli förlåten av regeringen för sin misskötsel av utbetalningar av skattemedel för många 10-tals miljoner kr till islamister samt fake- och bluff-föreningar

  • Lägg ned arvsfonden genast är min spontana reaktion. Den känns typisk kommunistisk till sin natur. Driver hänsynslösa processer mot enskilda människor, i något som liknar konfiskering av privat egendom. Arvspengar skall utomstående hålla sina fingrar borta från. Jag skulle kunna acceptera att ev. arvspengar utan arvingar tillfaller staten, men då skall staten inte bedriva några aktiva processer mot någon släkting. Kusiner bör vara förstavalet ändå innan det går till utomstående. Usch och fy för den lede fienden.

   • När jag läste om miljonarvet som Allmänna Arvsfonden slåss juridiskt för att få, trots testamente, fick jag en chock ärligt sagt. Juridiken används mot svenskar i de mest rubbade sammanhang. Det är obegripligt, smutsigt och oroväckande i högsta grad.

    Har snart inga ord kvar över till hur vi hanteras av våra politiker och myndigheter och journalisterna bara hejar på och trampar ner folk.

   • En tjusig fastighet på Östermalm i Stockholm gick till arvsfonden då ägaren inte hade arvingar eller skrivit testamente. Gissa vilka som bor i tjusiga våningar i den fastigheten nu?

Kommentera