Nytt utbrott av PMM


Ytterligare ett  utbrott av PMM, den Plötsliga muhammedanska Mordlystnaden inträffade i går kväll i Jerusalem. Det var en utövare av den så kallade ”fredliga och humana” som med kniv attackerade 2 Israeliska soldater. Ingen av soldaterna skadades och den mordlystne muslimen skickades med hjälp av blykulor upp till det muhammedanska paradiset.

Jpost


3 responses to “Nytt utbrott av PMM

 • ruben

  Palestinierna spär på hatet mot Israel. Nu hamnar en till i den statistiken, där Israeler dödar Palestinier. Den statistiken tar inte hänsyn till om den dödade attackerat med terrordåd och blivit dödad i självförsvar av Israelerna, om jag inte fattat fel. Dessutom en till familj för Palestinska staten att belöna med generösa livräntor för släktingens hjältemodiga försök till dödsattack? Svenska staten kan dra in allt bistånd till Palestina. Palestinier tycks aldrig bli självförsörjande om de hela sina liv kan räkna med att andra stater försörjer dom.

  Gilla

 • finnjävel

  Jag tror att vi borde anlita Israel för att utbilda svenska poliser. De verkar kunna sköta om säkerheten i landet på ett övertygande sätt.
  Jag skulle vara intresserad av att betala lite extra skatt om pengarna skulle användas uteslutande till det ändamål.
  Rent av mycket intresserad!

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  kan vi inte skicka alla muslimer till paradiset

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: