Maskulinitetsnormer är problemet med våldet


TOKERIER. Feministiskt initiativ Stockholmsordförande Lisa Palm skriver på SVT Opinion idag att våldet ska bland annat stoppas med ”antirasism” och att tillgången på vapen måste stoppas.

”Fem dödsskjutningar i Stockholm på två dygn i mars. Men ingen partiledare nämnde vår tids ödesfråga i sina Almedalstal: tillgången till vapen”, skriver Lisa Palm, ordförande för Feministiskt initiativ, Stockholm.

-Pettersson läser och undrar hur det står till i Feministisk Initiativ? Ingenstans nämner hon att Sverige är ett av världens vapentätaste länder.

FI och andra politikerna är ynkliga. Det är inte vapnens fel, det bor för många idioter i landet och det är där vi måste sätt stopp.

Det finns c:a två miljoner lagliga vapen och 700.000 registrerade vapenägare i vårt land. Sverige är ett beväpnat land och ett av världens vapentätaste länder. Det finns mängder med personer som har laglig tillgång till vapen men de eller deras vapen är ytterst sällan inblandade i några våldsdåd.

Så problemen är inte vapnen utan de människor som inte kan uppföra sig. Släpp inte in dem i landet, är de redan är lås in eller släng ut…

De som drabbas av invandrarmännen som använder vapnen kan ta kontakt ta kontakt med Schyffert, Ernman, Betnér, Jerzy och de andra som får förklara för offrens anhöriga att Sverige aldrig varit tryggare…


29 responses to “Maskulinitetsnormer är problemet med våldet

 • age

  När ”livbåten Sverige” är full så sjunker den!

  Gilla

 • Tony

  Och eftersom FI eller feministisk idioti enbart består
  av idioter kan städprocessen börja där med att lägga
  ner skiten . Vapen i sig själv utgör ingen fara, men med
  fåntrattar från vänsterkanten blir dom en fara.

  Gilla

 • Hönsmamman

  När männen till slut använder kvinnorna som vapen för att slå andra med så kommer dessa kvinnor att föreslå att kvinnor förbjuds?

  Gilla

 • Tobbe

  Gäsp…

  Gilla

 • Carl

  Ja precis som om vi vanliga hederliga svenska män skulle rå för allt hemskt som händer nuförtiden i detta land. Alltså dom här Fi ojoj. Dom kommer ju inte ens in i riksdagen.

  Liked by 1 person

 • Galten

  Vet ej om ni tagit del av den här från Fria Tider om inte, läs den förbålt underhållande och bra.
  http://www.friatider.se/h-r-r-hon-sveriges-idealm-nniska-2017

  Gilla

 • Tony

  Allt färre drabbas av våld och hamnar på sjukhus påstår myndigheterna med nya undersökningar? Ja det tror fan, dom blir ju ihjälskjutna direkt, och då brukar dom hamna på bårhuset.? Sådana undersökningar är till enbart för att putsa fasaderna,men det är inte lätt och putsa fasader där merparten av väggen rämnat!

  Gilla

  • Billy Boy

   Stefan Löfven putsar febrilt på den rämnande fasaden så mycket han någonsin orkar …

   … men ingenting tycks hjälpa längre.

   Gilla

 • Billy Boy

  I den här videon från TV4 Nyhetsmorgon 2015-09-09 säger migrations- och justitieminister Morgan Johansson (S) bl a detta om flyktingkrisen 2015. (Inslaget kommer alldeles före slutet på intervjun vid tidskod c:a 7:30).

  ”Jag var nedslagen i somras, men nu känner jag tillförsikt faktiskt, dels att jag vet att vi klarar av det här, men dels också att jag känner ett starkt engagemang från svenska folket”

  Nu 2017-07-20 när vi ser resultatet hur det har gått så frågar man sig. Slog Morgan Johanssons önsketänkandet från sept 2015 in?

  Gilla

 • Hönsmamman

  1 – 1 = 0

  -1 resistent HIV ökar
  1 de flyr hit för sina liv
  0 de våldtar allt vad de ser

  Låt oss bygga en mur av välkomnande batikhäxor som frivilligt bildar stötdämpare åt denna mänskliga tragedi? Bättre är att skicka dem direkt ner till de sjuka så att de slipper dö på Medelhavet?

  Här kunde projektmedel delas ut även fär islamsammanslutningar så att de har möjlighet att visa upp sin fredliga och humana sida?

  Satir

  Gilla

 • kbrel

  Gör ett avslut för EXPO denna DDR kollos antidemokratisk till tusen 😦
  Sätt kommunisterna i finkan Asleberg och &

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Lisa Palm i Fi…………

  ”Vi har organiserat unga för att stärka dem och öka kunskapen om feminism, antirasism och mänskliga rättigheter.”

  Nu blir man verkligen orolig för en ökad våldsutveckling i Sverige…….

  Gilla

 • Jhonsson

  FI tycks endast bestå av fjollor.
  En del andra sådana finns i Löfvens ”feministiska regering”

  Gilla

 • Stenbock

  Här d a g e n s s t o r a n y h e t…:
  Har inte i en kommentar tidigare nämnt det svåra förhållande,som rått sedan ett år tillbaka,mellan Tyskland och Turkiet eftersom jag trodde det skulle ebba ut.
  Som bekant har ju Erdogan en hållhake på Merkel,sedan hon upprättade en överenskommelse kring de arabiska lyckosökarna som skeppades över till Europa.
  I dag har utrikesminister Gabriel(S),öppet proklamerat en brytning med Erdogan sedan Turkiet tillfångatagit 6 personer tillhörande Amnesty, varav en är tysk medborgare.
  Efter ett samtal på diplomatisk nivå idag,beslöt Tyskland att alla resenärer till Turkiet måste anmäla sig på konsulat före färden.”Vi kan som nation inte längre ansvara för personer,som reser in i detta land”,sade Gabriel. Vidare att risken för utlänningar,att utan orsak arresteras,är så stor att vi tvingas till denna åtgärd.
  I sak en mycket allvarlig spricka som nu skett mellan de två NATO-makterna.
  http://www.krone.at/welt/deutscher-todesstoss-fuer-eu-ambitionen-der-tuerkei-neue-reisehinweise-story-579529

  Gilla

  • Stenbock

   De åtgärder som jag nämnde i kommentaren ovan,var bara ett axplock av åtgärder,som Tyskland nu inleder mot Turkiet.
   När det gäller investeringar och garantier till tyska exportföretag,kommer skärpta regler att införas.
   C:a 10.000 arbetsplatser i Erdogans land kan komma att förflyttas till andra länder.Detta kommer helt naturligt,att påverkas även inom EU.
   Skall därför bli intressant att se vad den svenska idiotregeringen,
   vågar taga för steg.Som vanligt böjer sig väl dessa av feghet,för Islamisten och diktatorn i Turkiet som i andra fall,där muslimer är inblandade.

   Gilla

   • Stenbock

    Ni som hittat mina aktuella kommentarer kring det spända läget,kan ju gå in på absurdsk STATS-TV`s textsida,och se vad de har att rapportera om skärpta läget !
    Inte mycket…eller !

    Gilla

  • Stenbock

   Ali:
   Inser att du inte finner dessa nyheter till din fördel.Själv är jag mer än tillfreds att något land,vågar utmana er Islamister innan det är allt för sent.Ju längre vi väntar ju mer blod kommer att flyta.

   Gilla

  • age

   Spricka mellan Turkiet och Europa (Tyskland nu först)!
   Är någon förvånad?
   Turkiet är väl muslimer och Europa är ickemuslimer.

   Muslim ska, enligt koranen, betrakta ickemuslim som fiende.
   Muslim ska, enligt koranen, skada, misshandla eller döda fienden.
   Muslim ska, enligt koranen, bidra till att islam tar över världen.
   ”Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela –
   och om så behövs, med våld.”

   Hur ska vi betrakta muslimer?
   Ska muslim, som har order att se oss som fiende, få bo i vårt land?

   Känner du dig trygg?
   Jag är rädd!

   Gilla

 • Fredrik

  Ok grabben; du får 30.000:-. Sveriges generösa regering har bestämt att jag och alla andra skattebetalare ska betala dig det. Enda villkoret är att du återvänder till ditt egna land där du kan återförenas med din familj. Det kommer behövas mycket arbetskraft där framöver. Förövrigt så är det säkert 80% tjejer i det landet nu, så gillar du tjejer så har du många att välja på. Fast du kanske inte gillar att ta hand om tjejer eftersom du och många andra grabbar lämnade dom i sticket hemma..? Näjustdetja, tjejer är ju inte värda nåt inom religionen Islam… glömde det. Förlåt.

  Gilla

 • Billy Boy

  Lisa Palm (F!) får väl ta kontakt med inrikesminister Anders Ygeman (S) …

  … och tillsammans med honom arbeta fram ett förslag på hur man t ex skulle kunna flytta Malmö kommun tillräckligt långt norrut … d v s bort från närheten till kontinenten varifrån de olagliga vapnen tycks komma.

  Önskar dom båda Lycka Till!

  Gilla

  • ?

   Köpenhamn ligger ännu närmare kontinenten.

   Vad är det med ”kontinenten” som gör att den är så våldsam?

   Är det närheten till negrer och muslimer?

   Gilla

 • Mm

  Hur är det med hushållsknivarna på IKEA och andra affärer, förbjud dem åxå, de som slaktades sörjs fortfarande. Skall kärringen Lisa Palm börja gå, vi har anhöriga som sörjer sina helt i onödan OFFER för att ha vi har mattransportbilar. Skall kärringen Lisa Palm cykla ut på landsbygden och hämta mat eller har FI tänkt att alla skall börja odla på taken. Hur gör vi på vintern?
  Var i f-n kommer alla knäpp djävlar ifrån?

  Liked by 1 person

 • ?

  Åk hem då för helvete om du vill återförenas med dina föräldrar. Varför ska vi betala för att din förståndshandikappade familj och ditt land inte kan bygga fungerande samhällen?

  Jävla parasit!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: