Stäng

13 reaktioner på “Åsnebröl till fredagsbönen

 1. Om man ger en utpressare lillfingret, tar han snart hela armen och ställer sedan krav på resten.

 2. Om det finns en Gud måsten han stänga igen öronen när
  denna mistlur kör igång oljuden?

 3. Lyckligtvis fungerade den inte när jag provade. Är det konstigt att de skriker till varandra när de ”samtalar”? Att deras öron kan uppfatta nåt efter tortyren?
  Muhammed hade kanske inte varit så stolt? Han var förmodligen döv? Och önskade att alla skulle få njuta av den slutgiltiga stillheten när allting tystnade? Önskade han dem alla att bli döva?

  Undrar om det finns forskning på hur det ligger till med deras hörsel? De skriker hela tiden?

  Innan de kom pågick det forskning här on nivåer av doftämnen som kan skada omgivningen, t ex astmatiker i bussar. Och ljudnivåer. Vi utvecklar bilar som ska glida smidigt och ljudlöst. Men så kom gapande och alla tankar på en förfining och vetenskaplig forskning kring skadliga ljudnivåer tycks inte vara aktuella? Aldrig hör man om miljöeffekter och skadliga miljöförstöring ar i sambandet de hembränt bilarna?

  Hoppas det blir vanligt med kamerabevakning (högt uppe) vid parkeringar där bilarna utgör alltför stor lockelse på vanebrännarna?

 4. Man får bara hoppas att den lokala kyrkan får lov att ringa i klockorna kl fem på morgonen med,och fem ggr om dagen…danmark är ju trots allt,liksom sverige,ett kristet land. Görs inget kommer minareter vara en vanlig syn i sverige om tio år. GUD BEVARE OSS som krösa maja skulle ha sagt.

 5. På tal om åsnebröl: inom islam tror man visst att självaste Muhammed pratade med en åsna, ett litet sammanträffande bara…

 6. Bodde en tid nära en minaret, när jag jobbade i ett av Mena-länderna.
  En sanitär olägenhet av enorma mått. På den tiden var brölen inspelade på band och kunde hålla på i evigheter.
  Vi får be Gud bevare oss för detta, våra politiker har ju övergett oss!
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.
  Låt oss då förpassa Löfven och hans regering till historieboken.

  1. Skjut när högtalare,vistades i Malaysia , Cameron Highlands. Vårt hotell låg inte långt ifrån en moské. Sen kl.5 am skrämdes skiten ur mig när det brölade ut ur högtalaren cirka 100 meter från mitt fönster.
   Det tog en stund att begripa vad som hände, ha ofta hört min mor berätta om skräcken hon kände när Bomblarmen gick. Nu vet jag hur hon kände sig.

 7. Gör som danskarna. Gå hem till ansvarig politiker som godkänner muslimska bönutropare och spela upp åsnebrölet kl 5 på morgonen.

 8. Har dom en gång i tiden högtidligt lovat alla grannar att det inte skall bli något böneutrop bara de får bygga sin moské, och sedan några år senare ändå fått lov av myndigheterna?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: