Sommarprat med Ingrid Carlqvist och Eva-Marie


INRIKES. Vad vore en svensk sommar utan sommarprat, nu lyssnar vi på Ingrid och hennes intressanta, starka och peppande sommarprat, samt nedanför Ingrid, en av förra årets sommarpratare. En av bloggens skribenter Eva-Marie från Malmö.

En av förra årets sommarpratare var vår egen Eva-Marie…


8 responses to “Sommarprat med Ingrid Carlqvist och Eva-Marie

 • Sommarprat nr två, Stenar Sonevang, | Petterssons gör skillnad!

  […] Sommarpratare nummer två hos Ingrid och Conrad är Stenar Sonevang, talesperson för Nordiska Asa-samfundet. Ett intressant program som får oss att tänka till om vad vi har i oss, hur mycket av vår egen kultur har vi i oss, hur mycket av vår kultur för vi vidare till kommande generationer. Tidigare HÄR […]

  Gilla

 • inferno

  Är det inte meningen att justitia skall skydda medborgarna ?
  https://unvis.it/sydsvenskan.se/2017-07-19/forst-valdtar-han-mig-sen-hotar-han-mina-barn-och-nu-slapps-han-fri
  Hur kan det bli så här ?

  Gilla

 • Mary Agnes

  Sverige 2017:

  Å ena sidan, massvis med känslor, resurser och engagemang:
  ———-
  – Vi har i de flesta fall lyckats ordna långsiktiga bostäder till nyanlända berättar kommunens flyktingsamordnare Jenny Carlbom och berömmer socialförvaltningen.

  Vid två tillfällen ifjor lade Hässleholms kommuns exploateringsavdelning högsta budet på bostadsrätter som var till salu. Fler liknande bostadsköp är troligtvis på gång.

  Å andra sidan, inga känslor, inga resurser och inget engagemang:
  —————–

  En man som ska fylla 90 år och bor som medboende med sin hustru på ett särskilt boende kommer att tvingas flytta ut om hustrun dör före honom.

  Det blir följden efter att både omsorgsnämnden och nu förvaltningsrätten sagt nej till hans begäran om en plats på äldreboendet.

  >>>> ”…parti som gör skillnad på människor och människor….” MY ASS.
  – Jävla lögnare och hycklare. <<<<<

  http://www.nsk.se/2017/07/20/90-arig-medboende-far-inte-bo-kvar/

  Gilla

 • Gösta

  Nu går alla sverigevänner snart ihop för att bilda en 51 procentig jättestark näve,som skall ge sverigefienden en nock out på valdagen i september 2018

  Gilla

 • Nadacomprende

  Helt djävla världelöst. Tekniska fel jada jada jada jada jada Conrad rantar och sörplar , blåset el. rör i kopp med het dryck helt utan intresse av att lyssna på svaret fån Ingrid el. gäst. el. kollar in sig själv i kameran om ljuset ligger rätt. Vilket proffs hade gjort innan sändning. Narcissist!!!!! Sedan skall alla som inte pröjsar tydligen skämmas. Utan alla snåla fans skulle I o C ha räddat Sverige och världen redan igår. Kliv för fan ned från de höga hästarna.

  Gilla

 • Suzie

  Underbart att få lyssna på Ingrids sommarprat. Man blir djupt berörd.
  Vill även tipsa om en kanonbra podd radio med Ingrid och Conrad,otroligt intressant och proffsigt och podden blir bara bättre och bättre,stor eloge och mycket ljus och kärlek till fantastiska Ingrid och Conrad.

  Här ett oerhört intressant avsnitt där norrmannen Hans Lysglimt Johansen berättar om sitt rätt så nystartade parti Alliansen som är helt unikt och det första i sitt slag.Det här vore nåt för Sverige tycker jag,kanske nåt för de
  tuffa ,modiga,duktiga,drivna sanningssägarna bröderna Ekeroth att starta upp här? De har verkligen rätt kaliber för ett sånt här parti.

  Hans Lysglimt Johansen intervjuad i proffsiga och superintressanta Redice radio som drivs av den oerhört driftige svensken Henrik Palmgren.

  https://redice.tv/red-ice-radio/the-alliance-nationalism-and-free-speech-in-norway

  Liked by 2 people

 • Lena

  Ingrid vilka kloka tankar du framför, jag blir alldeles lugn av att lyssna på dig är helt övertygad om att vi måste göra som du lär.
  Både kvinnor och män i detta land har nu under decennier farit illa och därmed även deras barn.
  Ändra på det, börja nu !

  Liked by 2 people

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: