Protester mot utvisning fick oönskad effekt


INVANDRING. Elva passagerare blev strandsatta av det spanska flygbolaget Vueling efter att de protesterat mot tvångsutvisningen av en man till Senegal.

Vuelings flyg från Barcelona till Dakar blev försenat, efter att en stor del av passagerarna högljutt protesterat mot att en man mot sin vilja fördes med handfängsel tillbaka till Senegal. Planet fick utrymmas och efter att piloten presenterat en anmälan mot elva passagerare nekades dessa att gå ombord igen.

Planet lyfte med den utvisade mannen ombord, men utan de strandsatta passagerarna som enligt vittnen blev slumpvis utvalda bland de betydligt fler som kritiserade utvisningen.

-Pettersson tycker det var fel av flygbolaget. De skulle ha taget med de elva till Senegal och släppt dem där…

Sydkusten


6 responses to “Protester mot utvisning fick oönskad effekt

 • compulsoryunion

  måste stödköpa biljetter av Vueling.com hoppas få se en så kallad afrosvensk i fängsel istället för fikar i Kista galleria på heltid.

  Gilla

 • ossie

  Borde inte negern fraktats i en bur i lastutrymmet.

  Gilla

 • Stenbock

  ”Godmänniskor”…. med hjärtat på fel plats !

  Gilla

 • Hönsmamman

  Miljöpartiet kontrar:
  Ju fler tomma stolar/flyg desto fler antal gånger måste ni flyga. Det betyder mera skatt till staten. Givet att den svenska modellen tillämpas.

  Genom att kombinera skatteuttaget med ett maxantal utvisade per flyg så kommer utvisningarna i slut ändan att betyda vinst för staten? Optimalt är att så fort de utvisas återvände de hit och ju fler gånger varje person måste utvisas, desto mer flygskatt får staten. Statistiken kommer då att bevisa att den införda skatten gett ett mervärde för samhället.

  Satir

  Gilla

 • Lena

  Håller med Pettersson och det är jag övertygad om att de strandsatta också gör, vad ledsna de måtte vara nu !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: