En bitter smak


Vi satt några arbetskamrater på lunchrasten och diskuterade skottlossningar, gruppvåldtäkter, landsvägspirater, tiggare, en havererad välfärd och annat som hör dagens Sverige till.

Maten vi åt smakade bra, men det vi talade om gav oss alla en bitter smak i mun.

Sug ett tag på detta.

Det har kommit hundratusentals människor till Sverige bara de senaste fem åren, människor som valt Sverige framför världens drygt 240 länder.

Många av de som kommit skriver i sociala medier att de hatar svenskar, att de hatar vita och att en del t.o.m. vill döda svenskar. Många som valt Sverige begår grova brott redan i asylprocessen. En del av dessa utvisas, andra gör det inte för att svenska myndigheter räds för hur de ska tas emot i hemlandet. Många som valt att komma till Sverige klarar inte av att se vackra och lättklädda flickor och väljer att förstöra deras liv genom våldtäkter, många gånger i grupp. En del som kommer till Sverige är terrorister, extremister, krigsförbrytare och gud vet hur många som är grov kriminella. Många som kommer till Sverige vill inte arbeta, vill inte studera, vill inte lära sig svenska, vill inte integrera sig och faktum är att ingen behöver. Bidragen ramlar ändå in på kontot varje månad. Många som valt att bosätta sig i Sverige har som mål att lura skattebetalarna på pengar genom olika sätt att mygla, fuska och bedra. Många som kommer till Sverige skiter högaktningsfullt i svenska lagar och regler, de grundpelare vår demokrati står på och det samhälle generationer av medborgare byggt upp. Många som kommer till Sverige hånskrattar åt vår kultur, våra traditioner och åt alla som värderar dessa.

Ovanpå allt detta har vi en regering och riksdag som väljer att ta dessa människor i försvar genom att utmåla alla som protesterar för rasister, fascister och andra välkända epitet. Vi har såväl riksdagspartier, myndigheter och organisationer som väljer att prioritera de människor som kommer till Sverige framför sina egna medborgare, oavsett vilka de är, oavsett varför de kommer och oavsett vad de har för egentlig agenda.

Har ni sugit färdigt? Smakade det bra eller fick ni samma smak i mun som jag och mina arbetskamrater?


18 responses to “En bitter smak

 • Fredrik

  Precis samma sak diskuterar vi på jobbet. Konstigt nog kommer vi till precis samma slutsats, som alla andra förnuftiga svenskar…

  Gilla

 • Finnjävel

  Jo

  Gilla

 • Mjölner

  Tysk polis har kapitulerat för gangsterhorderna. När polis rycker ut vid brott omringas piketen av upp till 50-60 muslimer som uppmanar polisen att inte lägga sig i. När polisen begär förstärkning kommer det även förstärkning till muslimerna. Polisen säger det är ”das Ende der Sicherheit”.Medborgarna lämnas utan skydd av liv och egendom. Tyska staten har långsamt dränerat polisens ekonomi vilket allvarligt försvårar verksamheten. Den Svenska staten jobbar efter samma koncept och polisen i Sverige kommer inom kort att helt tappa kontrollen även utanför NGO-områdena. Svensk MSM-media mörkar givetvis i vanlig ordning den tyska poliskollapsen för de Svenska medborgarna. Vi svenskar har inte långt kvar till totalkaos om inte regeringen mot all förmodan snabbt byter ut polisledningen och punkarkungen Dan Eliasson. Enligt uttalande från initierade tyska sagesmän kommer det att fordras pansarfordon, vattenkanoner, tårgas och skjutningar med dödlig utgång för att få bukt med muslimerna.

  Gilla

 • Carl

  Ja nog smakar det förjävla bittert. Nu när så mycket helt uppenbart är käpprätt åt helvete. Så vägrar många att erkänna det. Som jag ser det handlar det bara om ren prestige inget annat.

  Gilla

 • Lena

  Det finns som min mor alltid sade………”många olika djur i vår herres hage”!

  Liked by 1 person

 • Kardanaxel

  Inte undra på att ett ökande antal LO-medlemmar röstar SD…De har insett vad nomenklaturan vägrar inse.

  Gilla

 • Lena

  Sanningen är troligtvis att situationen har har vuxit sig så stor och stark att egoistiska, ynkryggar till politiker inte har en aning om hur de kan de lösa detta. De låter eländet eskalera och hoppas på ett under !
  https://detgodasamhallet.com/2017/07/18/gastskribent-lars-hassler-tysk-polis-kapitulerar-och-snart-aven-svensk-polis/
  Dessutom har de inget kurage, så utgången är ganska given ……eventuellt så kan ett folkligt uppror få en litet stopp i galenskapen !
  Avgå regeringen !!

  Gilla

 • Billy Boy

  Ansträngt för polisen i syd efter skjutningar
  18 juli 2017

  Brott. Sex skottlossningar på sex dagar gör läget ansträngt för polisen i region Syd, rapporterar Kvällsposten. Totalt har ett 30-tal skjutningar inträffat inom gränserna för Malmö stad. Och den senaste veckan har det även varit skjutningar i Värnamo och Hässleholm. Sedan tidigare har polisen upprättat en så kallad särskild händelse för att kunna frigöra mer resurser.

  – Sommar är sommar och semester ska man ha. Skulle jag säga att det inte är ansträngt är jag onödigt positiv. Men eftersom vi har en stab vid den särskilda händelsen kan vi kanalisera via den och flytta resurser utan onödigt bökande, säger Erik Jansåker till tidningen.

  https://unvis.it/aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article25398143.ab

  Gilla

 • Karin

  Bitter smak i mun? Nähä du det får jag inte. Får fruktansvärt ont i magen och en riktigt stor uppstötning i mun. För någon vecka sedan va en vän och jag på stan och fikade och prata om allt möjligt. Jag sa till henne : Tänk om nåt skulle hända här. Tänk om nån skrek SPRING och vi skrattade 😖😖😖😖 Ja va fan händer med dig då, undrade hon!!!! Jag vet inte sa jag (har artros i båda knäna och höfterna antar jag) Nästa gång blir det ingen fika på Torget i allafall. Och förra veckan flögs det ju in påfyllning till Borlänge, som slussades ner till oss i Gävle. Går ut mycket mindre nu jag 😞😞😞😞😞

  Gilla

 • Mary Agnes

  Du glömde K Y L A N….. förbannat jävla kallt land med bara 25 grader på sommaren. Helvetet på jorden.

  Gilla

 • Kalle Anka

  Tiggare vägpirater asfaltläggare stöldligor åldringsrånare gruppvåldtäkter krigsförbrytare kvinnoförtryckare asylbedragare, samt massor av annan skit. Välkommen till det nya Sverige.

  Gilla

 • The proud Swede

  Fan… Nu tappade jag aptiten…

  Gilla

 • Jhonsson

  Men invandrarna blir ju ”lönsamma lite längre fram” påstår ju Löfven med jämna mellanrum.
  Och om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger blir den en sanning enligt Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: