Vad har asylinvandringen från Mellanöstern och Afrika gett oss?


INVANDRING. Vi har alla i många år hört om hur bra och berikande invandringen är och hur fint det är med mångkultur. Även om det den sista tiden svängd en liten aning så är den övervägande bilden från media och politiker positiv över asylinvandring.

-Pettersson undrar vad det är som är positivt?

 • Vad har invandrare från Mellanöstern och Afrika skänkt oss?
 • På vilket sätt har dom gjort ursprungsbefolkningens liv bättre i Sverige?
 • Vad har araber och negrer skänkt oss svenskar som vi inte redan hade?
 • Hur har vårat samhälle förbättrats?

Jag har sedan 2003 varit aktiv debattör och frågat många om positiva exempel men jag får aldrig några riktiga svar. Bara att jag är främlingsfientlig, rasistisk, islamofobisk och en nazist, men det gör ju inte svenska folkets liv bättre.

Vi har aldrig fått någon konsekvensutredning om de totala kostnaderna och de eventuella vinsterna. Varför?

Varför blir de fasta kostnaderna för el, vatten och infrastruktur högre år från år? Borde det inte bli billigare när fler delar på kostnaden?

Det uppenbart negativa vet vi så det behöver ni inte nämna: bostadsbrist, arbetslöshet, högre skatter, arbetslöshet, bidragsutnyttjande, assistansbedrägerier, arbetskraftsbedrägerier, gruppvåldtäkter, våldtäkter, skottlossningar, bilbränder, jihadism, terrorism, gängkriminalitet, klansamhällen, gängkriminalitet, stenkastning på blåljuspersonal, bilar, bussar och tåg, överansträngd polis och domstolsväsende, längre köer i sjukvården och rasism mot svenskar samt kvinnoförtryck.

Vad kan uppväga detta och det jag glömt? Kom inte med några maträtter nu för dem hade vi säkert fått utan import av miljontals människor.

Mina vänner. Var är de positiva exemplen på det fina med invandringen från Mellanöstern och Afrika som politiker och journalister pratar om?

Vad tjänar den vita minoriteten på detta?


42 responses to “Vad har asylinvandringen från Mellanöstern och Afrika gett oss?

 • ragge

  Inte har jag märkt nått bra jag inte. Satt på soc av en anledning ej kopplat till mig här för några veckor sedan när jag ser en virrpanna till handläggare som pratar i telefonen med en tolk tror jag. mohammed undrade om han var tvungen att gå sfi för att få bidrag och det var tydligen inget tvång inte . Nog föratt sfi inte är mycket att ha men vafan! ?. Nu ska en annan dricka kaffe och jobba vidare hoppas alla nattugglor här inne har en bra natt. Håll huvudet högt och vik inte en tum brothers from another Mother!

  Gilla

 • Observator X

  ”Vad har asylinvandringen från Mellanöstern och Afrika gett oss?”

  Svar: Överbefolkning.
  Följdproblem = Överutnyttjad vård, skola, omsorg. Brist på bostäder. Ohållbar belastning på infrastruktur, rent allmänt.
  Våld, våld, våld, åter våld.

  Å det jävliga i allt är vi kastrerade svenska tamkaniner som inte ens kan säga mer än ”fy skäms!” och ”nu får du väl ändå ta och ge dig, achmet!”

  Det var en kvinna, en skribent här på nätet vilken efterlyste att svenska män skulle skydda svenska kvinnor…det kändes rätt tungt att med ens konstatera att hon missat att många svenska män(mest de yngre) har förvandlas till fjollor, transvestiter, ski_packare och pissbögar.
  Hårda ord, visst, men sanna.
  Vänta er inte någon hjälp från det hållet.
  Och polisen? Alltså, kan man inte ens sätta ett skott i knäskålen på en upploppsneger eller -arab, då är man inte att räkna med, alls.
  Fullt med fruntimmer, dessutom. Illa.

  Ja, Farewell and adieu unto you Swedish ladies. Farwell and goodbye…
  Jävligt, men sant.

  Gilla

  • ragge

   Ja du har rätt i det du säger observator x men vi som är födda på 80talet är inte helt tappade. När kravallerna i Husby drog i gång för några år sedan så blev det samtidigt mycket oroligt i Södertälje och i samband med det så mobiliserade nästan 200 tappra folk mot stöket under loppet av några få timmar och på många andra platser med. Men polisen brydde sig inte om dem som kastade brandbomber och slog ner folk utan körde bort dom som gjorde polisens jobb istället. Så ser det ut idag tråkigt nog.

   Gilla

   • Jenny

    En del som bor i Sverige är så jag-fixerade om jag har jobb, bor i bra område, mina barn går i bra skola eller mina barn har jobb – då är allt bra. En del verkar helt sakna grepp om vad som sker i samhället.

    Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den trolöshet mot huvudman, det vill säga svenska folket, samt alla övriga grova förseelser och brott våra så kallade folkvalda gjort sig skyldiga till, har inte bara renderat kännbara konsekvenser för oss, våra barn och barnbarn, utan kommer att utöva en katastrofal inverkan på kommande generationer – ett faktum som gör de medvetna kriminella handlingarna mot nationen och dess folk så mycket värre.
  Andreas.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Läsvärt från Birro…………

  I dagarna var det årsdagen av Nice, när en man med berått mod utförde ett välplanerat och sadistiskt våldsbrott i sin religions namn.

  Ändå är många journalister oerhört engagerade i att försöka hitta andra anledningar till terrordådet, skriver Marcus Birro, författare.

  http://www.gp.se/nyheter/debatt/s%C3%A5-krattar-vi-manegen-f%C3%B6r-terrorn-1.4452694

  Gilla

 • Nils Dacke

  En jävla massa problem, förlåt jag menar utmaningar.

  Gilla

 • Tussilago

  ————–

  Gilla

 • Grune

  Det är mycket som invandrarna bidragit med.
  Höjda försäkringar, Arbeten för brandförsvar och polis samt att vi får våra Svenska ungdomar ( främst tjejer ) att hålla sig inne om kvällarna.
  Dom har även bidragit till att försäljningen av pepparspray och larm skjutit i höjden och att utrotade sjukdomar åter florerar i Sverige.
  Ökningen av löss och kackerlackor är också något dom bidragit med, så nog har dom tillfört alltid.

  Gilla

 • Jhonsson

  Invandringen från Mena-länderna har givit oss en stor ökning av skattetrycket för oss och många framtida svenska generationer.
  Vi måste se till att vi får en sverigevänlig regering vid valet 2018!

  Gilla

 • Billy Boy

  Sosse-ministrarna Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Ylva Johansson m fl har ganska länge trumpetat ut att det går så bra för Sverige men …

  … och idag vid c:a kl 11 störtdök värdet på Stockholmsbörsen OMX30 när utfallet för 2:a kvartalet 2017 rapporterades …

  https://www.avanza.se/index/om-indexet.html/19002/omx-stockholm-30

  Storföretagen säljer för lite till för låga vinstmarginaler p g a stentuff konkurrens ute på världsmarknaden.

  Då blir det aktuellt med rationaliseringar / effektiviseringar och sannolikt uppsägningar av personal kanske t o m utflyttning av produktion till politiskt stabilare länder som kan erbjuda högre kompetens till lägre arbetskostnader, betydligt lägre kriminalitet och även mindre oroligheter i sina samhällen jämfört med Sverige.

  Det ser inte så bra ut just nu för gamla Svedala!

  Gilla

 • Karin

  OT
  Borde jag väl skrivit i mitt inlägg men anser det viktigt för att förstå historiern

  Gilla

 • Mary Agnes

  Kravaller och sexuella övergrepp av AFGHANSKA OCH IRAKISKA ASYLANTER på folkfest i Tyskland

  Laut Polizei soll am Samstag eine 17-Jährige von drei Asylbewerbern aus Afghanistan festgehalten und am Po begrapscht worden sein. Bereits am Vorabend waren drei Fälle sexueller Belästigung gemeldet worden.

  http://www.bild.de/regional/stuttgart/schorndorf/volksfest-randale-nahe-stuttgart-52571768.bild.html

  Gilla

 • Karin

  Se detta. Jag tror inte mina ögon och öron. Eller…….https://www.youtube.com/watch?v=w4W1ph9j_7c
  Europa – the last battle 1

  Gilla

 • dave

  Kriminalitet är väl det mest utmärkande dessa har bidragit med.

  Gilla

 • Carl

  Dom har bidragit noll till det svenska samhället och till världen i stort. Här har jag 100% rätt. Bara krig och elände.

  Gilla

 • Anna

  Den har gjort mig orolig för mina tre barns uppväxt, två är flickor och hur kommer dom behandlas?
  Invandringen har också fått mig att fundera på emmigrering fån mitt älskade Sverige. Trygga, vackra och helt underbara Sverige. Numera ett minne blott, det enda man hör är arabiska, somaliska och andra skrikiga språk. Dukfabriker som vaggar omkring med stora magar och pratar högt i iphones.

  Jag är 33 och har tre barn under 8 år det är inte sådant här jag ska behöva oroa mig för utan helt vanliga vardagliga saker.
  Jag mår rent ut sagt illa när jag ser mena på vårdcentralen, hos tandläkaren och framför allt inne på Ica. Där de med glädje handlar upp våra slatte. Hvb hem som handlar vad ”barnen” vill ha, kostar ju 6000 kr varje handling. Sen när får våra pensionärer välja mat?

  Gilla

 • Billy Boy

  Råttorna ökar i Skåne

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/rattorna-okar-i-skane

  Många av dom är äckliga brunråttor, som Anne Ramberg och Cecilia Hagen vill döda med gas eller gift på välbeprövat nazistiskt vis.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Invandringen har gett oss Pursvenskar ett land i förfall. Min uppfattning är att Sverige är bortom all räddning.

  Gilla

 • Fredde

  Som jämförelse kan nämnas vad polisen koncentrerar sig på just nu.

  På Öland roots, som funnits i över 20 år men aldrig haft någon våldtäkt, övergrepp eller misshandel!

  Där jagar poliserna dem som ”röker på”. De har till och med upprättat ett provisoriskt kontor i närheten dit personerna medtages för kroppsbesiktning och provtagning.

  Detta medan ”trygga, Sverige” brinner och våldtas….

  Eliasson, HALLÅ!!! Är det nån hemma??

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  – Jag tycker synd om Sverige, säger Nazmul från Bangladeshs regeringsparti Awami League.

  http://www.expressen.se/nyheter/qs/fiender-i-bangladesh–nu-har-konflikten-kommit-till-sverige/

  Gilla

 • Parken

  För er som inte har läst om Kalergi planen bör göra detta omgående!
  Där finner Pettersson med flera anledningen!

  https://www.nyatider.nu/forintelsen-av-europa-om-greve-kalergis-paneuropeiska-vision/

  och gärna denna:

  http://friasidor.is/planen-att-utrota-den-vita-befolkningen/

  Gilla

 • eva

  Inte ett skit!!!!!(Om jag skall uttrycka mig på en svenska jag i princip aldrig använder). När jag ser de somaliska äggkläckningsfabrikerna vagga fram med sina produkter omkring sig insvepta i tält och tyg högljutt tjattrandes blir jag bara förbannad, förbannad, förbannad. Jag vill knappt röra på i de tätbebyggda samhällen jag brukade röra mig i, bara svart, svart, svart, hucklen, skägg, somalier, tygpaket, negrer, araber, ensamkommande överallt. Kul och trevlig gatubild. Nej! Biblioteken besöker jag knappast längre, ett har jag helt lagt av med men delvis av andra skäl. Pengar, bostadsbrist och försämrad service kostar det också.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Egoistiska, brottsligt naiva politiker, som på skattebetalarnas bekostnad tävlar i VM i godhet, tittar bakåt och säger att invandring VAR bra, alltså kommer det att bli bra.

  Som en som säger, alkohol var trevligt och socialt, alltså måste Heroin också vara trevligt och socialt.

  Gilla

 • Jenny

  Sverige har gått sönder när det gäller polis, skola, socialkontor och mycket annat. Det finns många fattiga pensionärer, arbetslösa som har fruktansvärt situation på grund av att de saknar pengar. Det finns sjuka som får gå och vänta på bård, det finns arbetslösa som tvingas vara på förnedrande arbetsmarknadsåtgärder. Listan kan göras lång. Då såg jag DNs chefredaktör Peter sitta i soffan och prata om eventuell rasism i böcker på biblioteket. Jag stängde av tv – det känns så verklighetsfrånvänt. Jag funderar på att sluta med tv-jag vill inte betala tv-skatt för sån skit.

  En del invandrare säger att alla svenskar är rasister om de inte får jobb i Sverige. En del invandrare säger att alla svenskar är rasister om någon eller några svenskar är otrevliga mot dem. Jag är så trött på det.

  Om jag flyttar till England och inte får jobb är då alla engelsmän rasister????????På åttiotalet var det två italienare som inte gillade mitt utseende och behandlade mig negativt. Är alla italienare rasister bara för det??????????????

  Gilla

  • Tussilago

   Du kan än så länge se Svensk-vänster-Television gratis via ”play-TV” på datorn 😉
   Mvh! Jill

   Gilla

 • Tony

  Lyssna sen till vad ynglen hos liberalerna önskar sig för
  framtidsvisioner så borde varje Svensk bli mörkrädd, det
  är inte tal om det finns stollar bland Liberalerna, frågan
  är finns det någon som är normal? När man går
  tillbaks och tänker vilka som kommit från det lilla
  partiet, Bengt Westerberg, Ullenfjant, Birgitta Olsson,
  Major Björklund, med flera, och nu Ungstollarna, då
  kan man fråga sig vad det partiet kan tillföra landet
  mer än elände?

  Gilla

  • Jenny

   Jag hörde att Birgitta Olsson vill att kapital och människor ska röra sig fritt över gränserna. Men människor är människor har eventuellt sjuka släktingar att ta hand om, sambos som har jobb i Sverige. Det är inte bara att flytta om man blir arbetslös, förutom att man ska jobb utomlands så har man åtagande i Sverige.

   Invandring till Sverige är inget som drabbar Birgitta Olsson, hon bor i ett svenskt område – hon blir inte arbetslös för det kommer invandrare.

   Gilla

 • Mm

  Fråga personen i västra Götaland som efter en stroke, åkte runt i 3,5 TIMMAR i ambulansen eftersom det inte fanns plats på sjukhus. (Undrar vem som tar upp de platserna, utan att ha bidragit med en krona, kan det vara kravfolket!)
  Eftersom personen inte fick SNABB vård hann det uppstå en förlamning på ena sidan. Hoppas det var en 7 klöver politiker eller närstående. Uppfattningar brukar snabbt ändras när man själv blir drabbad o förhoppningsvis regel/lag ändringar. Samt en roddare till!

  Gilla

 • age

  Det har inneburit att jag är rädd!

  Gilla

 • Jenny

  Glöm inte bort att många från Afrika och Mellanöstern kommer som arbetskraftsinvandring. Till exempel privata hemtjänst tar hit arbetskraftsinvandring från Mellanöstern och Afrika. De får jobba hårt, låg lön. När pensionärer klagar på att de inte kan svenska blir de kallade rasister. Företaget som äger tunnelbanan och busstrafiken tar hit arbetskraftsinvandring från Mellanöstern och Afrika. All arbetskraftsinvandring ska ha lägenhet, barnbidrag, bostadsbidrag, skolgång till barnen, Sfi, tolkhjälp, läkare, tandläkare. Samtidigt blir folk som redan bor här arbetslösa.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Alla borde läsa Tino Sanandajis bok ” Massutmaning”.

  Så köp den gärna.

  Gilla

  • Lite

   Instämmer!

   Glöm sommardeckaren och sommarromanen! Det är bara påhittade känslor av skräck och romantik. Vill Du ha riktiga känslor så är Tino Sanandajis bok ” Massutmaning” den rätta boken att läsa!
   – Innan jag ens kommit till sidan 70 så var jag så dj…a förb….d att jag var tvungen att göra en paus i läsandet!!!

   Voltaire: ”De sanningar vi inte vill höra är oftast nyttigast för oss.”

   Gilla

  • Roger

   Hoppas siste Svensk slukker lyset, eller er det branner?

   Gilla

   • Argus

    När sista svensken flyttar finns inget lyse längre att släcka. Ingenting kommer längre att fungera. Ingen produktion överhuvudtaget förutom nya ockupanter. Det är de världsledande på.

    Gilla

 • Torleif

  Fördelar med migratinon till Sverige: Är att man inser att svenskar är så mycket bättre och trevligare än alla andra folkgrupper.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Inte ett djävla piss om man skall vara lite grov i mun. Bara problem och älende MVH Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: