Misshandlades och kallades bögjävel av invandrare

INVANDRARVÅLD. Gabriel Chabo blev misshandlad mitt på ljusa dagen i Geneta. Nu berättar han om händelsen, som polisen kan komma att utreda som hatbrott. Det var strax efter 12 på fredagen som Gabriel Chabo och hans släkting var på en parkering i Geneta i Södertälje.

Flera män kom fram till honom och frågade om han är homosexuell, de betedde sig aggressivt och sa att de ville ha pengar. De kallade honom också bögjävel och tog sedan till våld.

– De dunkade mitt huvud mot bildörren och jag började blöda. Sedan minns jag bara att jag vaknade upp på sjukhuset, säger Gabriel.

Han är aktiv inom hbtq-rörelsen och han säger att han den senaste tiden har blivit hotad på grund av det.

 

-Pettersson ser att SVT ”glömmer” en viktig detalj. Gabriel Chabo nämner nämligen att gärningsmännen var syrianer precis som han själv. Han uppger att de talade svenska, syriska och lite arabiska vid överfallet, men SVT vill väl gärna skjuta skulden på ”högerextrema”…

Kom ihåg att syrianer inte har något med syrier att göra. Syrianer är inte muslimer utan kristna och vi har skrivit en hel del om den på bloggen i Sagan om Södertälje…

5 thoughts on “Misshandlades och kallades bögjävel av invandrare

  1. Jag förstår turkarna som sparkade ut de super multikriminella syriyoyo talande ur bl.a. Midyat Mardi. Turk kan känna igen på håll en etnisk syrian och känner ser råtta och skriker.
    Naiva Sverige behöver s register (gangstrar) liksom zig register . Många pysslar med olika narkotika vid sidan om restaurangerna och assistansersättning.

  2. Syrianer i Slöddertälje är väl ökända sen länge. Kriminellt slödder som det vimlar av.

    • Ja det gör ju det. Ca50% är med syrianska maffian även kallat Södertälje nätverket. Dom bistår varandra med allt från bröd, hårklippning till körkort. Sen han bernard eller berrno som han kallas som sitter på halls säkerhets avdelning fenix för att han är bossen över allt är helt fel han är en hitman och inget mer. Men kolla in syrianska kyrkan där sitter dem riktigt busarna och styr och ställer men ingen vågar göra ett dyft. Sen har vi metin attaseven som är moderat i Södertälje och han är med i samma gäng och ägerför övrigt hela ronna centrum med några landsmän. Ska ta och skicka en insändare till Petterssons ja med en hel del om skit stan då jag är född och uppvuxen där . Hursomhelst tro mig när jag säger att folket i kommun huset och polisen är totalt köpta. Ha en bra dag gött folk.

      • Troligtvis så har Metin Ataseven pippat din fru el tjej el liknande, och du kan inte göra så mycket åt det förutom att baktala honom på nätet din pajas. Men din fru är nog nöjd, ha en trevlig dag ragnar

Kommentera