Stäng

16 reaktioner på “Dagens Allahu Akbar

 1. Dessa mördare är hjärtligt välkomna till vårt bidragsland, vi har inga krav på någonting överhuvudtaget, utan bidrag, bostad och övrigt vad önskas ingår, ( OBS gäller inte pursvenskar hälsar ”Feministregeringen”), om Ni mot förmodan inte vill mörda mer så kan MP i Umeå hjälpa Er med framgångsrik avradikalisering, ”det är vi kända för hälsar Alice, grattis PK, backa inte nu när NI har chansen att visa ER kärlek o om tanke till Islam!

 2. Att individer från dessa områden över huvud taget släpps in i Europa är helt befängt. Ännu mer befängt är, att vi, dvs folket, låter oss styras av idioter. Det är ju endast i ett par av länderna inom EU, där politikerna vaknat.
  Är alla politiker barnlösa? Om de händelsevis har barn, vilken framtid tror de dessa kommer att få?
  Vi måste se till att vi får en sverigevänlig regering vid valet 2018.
  Sedan är det försent.

  1. Skulle du tycker samma sak om du stod på knä i sanden? medan du hör mantelrörelse av en kalasjnikov eller pistol bakom dig?
   Jag skulle knappast tro det.

 3. Hvorfor akseptere vi at den race mennesker kommer her op luk for alle grænser i Europa og luk EU det har aldrig gjort noget godt for os

  1. Kulturmarxisterna har fått ett alldeles för stort inflytande. När sedan det politiska etablissemanget nyttjar dem som nyttiga idioter är det svårt att övertyga med sund argument. Att det kanske på sikt går upp för den svenska befolkningen att de är lurade och då kommer det en våldsam motreaktion.
   Den svenska odemokratiska makteliten har gjort sitt när den svenska befolkningen inser att de blivit lutade.
   https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/23/den-tunna-fernissan-over-den-humanitara-stormakten/

 4. Så här kommer det se ut i Sverige om 15 år. Då har välfärden totalt havererat och t.o.m det viktigaste, ”integrationens” pengar (läs bidrag), är slut. Det finns inga pengar kvar att försörja alla ”nya svenskar”. Vad ska de göra när inga bidrag finns att få? Ingen vill anställa islamister, obildade och arbetsskygga. Skulden för allt får ju naturligtvis den infödde svensken som inte klarar tyngre skattebörda och skattemoralen är totalt i botten när vi insett att vi inte ens kommer få pension på ålderns dagar.
  Då kommer ”Allahu akbar”-trenden att blomstra i Sverige. För innan de flyttar vidare så måste det plundras och förstöras och ”svenne-h*ororna” ska få sitt straff för att vi inte klarar av att försöka dem längre.

  1. Vid denna tidpunkt stå svenne med hatten i handen och be att få Job inom ett Muslim ägt företag

 5. Det här är svenska kyrkans kompisar, högsta hönset har valt samma stridsrop, allaha akbar, Gud är större. Korset vill man inte kännas vid längre, det kan man stuva undan om det råkar vara någon muslim som skall in i kyrkan, kors i kedja undanbedes så att inte muslimerna blir kränkta, lägg ner kristendomen så behöver muslim dj-na inte anstränga sig så mycket för att utrota oss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: