Dagens Allahu Akbar


Hör de glada Allahu Akbar ropen då detta gäng utövare av den ”fredliga och humana” mördat sex andra utövare av samma ”fredliga och humana” så kallade religion!

 


16 responses to “Dagens Allahu Akbar

 • Jack

  Är det för starkt att kalla dem muslimdjävlar?

  Gilla

 • Ståfräs

  Dessa mördare är hjärtligt välkomna till vårt bidragsland, vi har inga krav på någonting överhuvudtaget, utan bidrag, bostad och övrigt vad önskas ingår, ( OBS gäller inte pursvenskar hälsar ”Feministregeringen”), om Ni mot förmodan inte vill mörda mer så kan MP i Umeå hjälpa Er med framgångsrik avradikalisering, ”det är vi kända för hälsar Alice, grattis PK, backa inte nu när NI har chansen att visa ER kärlek o om tanke till Islam!

  Gilla

 • Jhonsson

  Att individer från dessa områden över huvud taget släpps in i Europa är helt befängt. Ännu mer befängt är, att vi, dvs folket, låter oss styras av idioter. Det är ju endast i ett par av länderna inom EU, där politikerna vaknat.
  Är alla politiker barnlösa? Om de händelsevis har barn, vilken framtid tror de dessa kommer att få?
  Vi måste se till att vi får en sverigevänlig regering vid valet 2018.
  Sedan är det försent.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Rättegångarna är snabba inte en massa överklaganden som här.

  Gilla

  • Kurt

   Skulle du tycker samma sak om du stod på knä i sanden? medan du hör mantelrörelse av en kalasjnikov eller pistol bakom dig?
   Jag skulle knappast tro det.

   Gilla

 • Leif

  Hvorfor akseptere vi at den race mennesker kommer her op luk for alle grænser i Europa og luk EU det har aldrig gjort noget godt for os

  Liked by 1 person

 • ulsansblogg

  Vi bör distansera oss mycket mer från de här barbarerna. Frågan är om vi i väst som uppnått välstånd och generellt sett en mer sofistikerad kulturell nivå i mångt och mycket kanske borde tänka till när vi ägnar vår tid åt vissa stupida företeelser.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/07/17/ar-vi-ett-sovande-folk/

  Gilla

 • Hen Henssondotter

  Så här kommer det se ut i Sverige om 15 år. Då har välfärden totalt havererat och t.o.m det viktigaste, ”integrationens” pengar (läs bidrag), är slut. Det finns inga pengar kvar att försörja alla ”nya svenskar”. Vad ska de göra när inga bidrag finns att få? Ingen vill anställa islamister, obildade och arbetsskygga. Skulden för allt får ju naturligtvis den infödde svensken som inte klarar tyngre skattebörda och skattemoralen är totalt i botten när vi insett att vi inte ens kommer få pension på ålderns dagar.
  Då kommer ”Allahu akbar”-trenden att blomstra i Sverige. För innan de flyttar vidare så måste det plundras och förstöras och ”svenne-h*ororna” ska få sitt straff för att vi inte klarar av att försöka dem längre.

  Gilla

 • Mm

  Det här är svenska kyrkans kompisar, högsta hönset har valt samma stridsrop, allaha akbar, Gud är större. Korset vill man inte kännas vid längre, det kan man stuva undan om det råkar vara någon muslim som skall in i kyrkan, kors i kedja undanbedes så att inte muslimerna blir kränkta, lägg ner kristendomen så behöver muslim dj-na inte anstränga sig så mycket för att utrota oss

  Gilla

 • graal1

  O alliansen sover sött zzzzzzzzzzz

  Gilla

 • Tanten

  Muslimer mot muslimer.

  Gilla

 • The proud Swede

  Offentliga massavrättningar, snart i en kommun nära dig….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: