Stå upp för jämställdheten och det fria ordet!

Det som gjorde västvärlden till de mest jämlika och fria samhällen som världen någonsin skådat var två principer:

 • Den gyllene regeln (uppträd så mot andra som du själv skulle vilja bli bemött).
 • Yttrandefriheten

Islam står för och kräver det direkt motsatta

 • Bara en muslimsk man som följer koranen och lever som Mohammed åtnjuter fulla rättigheter enligt Sharia
 • Sharia tillåter ingen yttrandefrihet, de enda källorna till sanning är koranen och Mohammed (haditherna och siran)

Att kritisera Islam och vilja stoppa dess utbredning är inte att likaställa med hat:

http://avpixlat.info/2017/07/16/det-vaxande-hatet/

Sharia_Non-Muslim_look_inside

 

9 thoughts on “Stå upp för jämställdheten och det fria ordet!

 1. Jämställdhet funkar dåligt när företrädare för LO (sannolikt också sosse) är inblandade.

  Manlig stiftelseanställd hyr billig stuga avsedd för lågavlönade kvinnor.

  ”Ett undantag”

  Det bekräftas av stiftelsen Anna Johansson Visborgs minnes styrelseordförande Carina Paulsson som även är ombudsman för fackförbundet LO:s Stockholmsavdelning.

  https://arbetet.se/app/uploads/2017/06/stugor-800×485.jpg

  – Man kan väl säga att det är ett undantag, säger hon.
  (Publicerat 14 juli 2017)

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/manlig-stiftelseanstalld-hyr-billig-stuga-for-laginkomstkvinnor

 2. “Every immigrant who comes here should be required within five years to learn English or leave the country.”
  ― Theodore Roosevelt

 3. En Ensamkommande har tagit livet av sig på ett flyktingboende,
  och socialchefen där tycker det är oerhört tragiskt,Javisst,
  men har någon hört någon Socialchef uttala sig om flickan som blev
  gruppvåldtagen, där gärningsmännen blev friade, och efter det
  tog livet av sig när idioterna blev friade. Nej då håller dessa
  socialakrobater käften stängd?

 4. Det var ju bland det mest korkade man läst på ett tag, citerar

  ”å ena sidan har vi islam där många muslimer har valt en radikal inriktning med kvinnoförtryck, hat mot väst och alla “otrogna” – å andra sidan har vi västerlänningar som är hatiska mot islam för att de bara ser det dåliga och tror att alla muslimer är på det sättet. Däremellan står vi som vill mötas halva vägen från båda sidor.”

  Första delen väl känd ock helt korrekt, sen kommer denna svada: ”å andra sidan har vi västerlänningar som är hatiska mot islam för att de bara ser det dåliga”

  Finns ju inget bra med Islam, inte ens för Muslimerna, det är en satanistisk personkult, som tillber Kaaban, som är en symbol för Saturnus, direkt kopplad till satanism, Saturnus har alltid varit förknippad med satans dyrkan, ni kanske minns, Satansverserna, som det vart rabalder om, denna handlar om att Muhammed misstänkte att han hade kontakt med fel sida, och inte Gud, utan Satan själv.

  Sen till den tredje delen detta: ”Däremellan står vi som vill mötas halva vägen från båda sidor.”

  Just det, liberal jävlar, som vill ge bort hälften, till satanister, inga kompromisser, ta islam och stick och brinn, i den gamla öken ni kom från, inget kompromissande, detta handla om Europas överlevnad, vill du kompromissa 50% så är hälften döda.

  Muslimer måste avvika, dom kan ta liberalerna med sig, detta kommer inte ske frivilligt, det kommer ske genom etnisk rensning. Världen kommer gå under, Islam är ”the beast” system, som det talas om i Uppenbarelseboken i Bilbeln. Antikrist/Mahdi kommer vara en Jude som utmålar sig som Messias i Islams, namn, den ultimata lögnen. Jesus kommer inte tillbaka med räddning, han kommer tillbaka med svärdet, han har redan räddat oss, som tror på honom, den andra gången han kommer tillbaka, är för att förinta världen, och hämta de sina, en ny värld väntar sedan, och helvetet för satanisterna.

  Om du kompromissar förlorar du nåt, du vinner inte nåt, krig är det redan, vad som väntar är att det kommer ske öppet, men det har redan börjat, men de flesta, mindre bemedlade, har inte fattat detta eftersom de jobbar på Muslimernas sida, och inte kan ta in, pga av bristande intelligens, vad som sker i verkligheten, ock vad verkligheten kommer leda till.

  Europa måste bli kristet igen, eller kommer gå under, kompromissande leder i detta fall till döden. Den som inte söker Gud, genom Jesus, Guds son, finner bara satan i alla hans varianter, Islam, buddism, etc etc etc, bara tron på Jesus, kommer leda till sanningen vägen och livet.

  Tyvärr ser vi motsatsen, på nationellt plan, i alla europeiska länder ser vi dekadensen tillta, men på ett personligt plan finns det fortfarande räddning, sök sanningen, och du skall finna den, de som inte älskar sanningen, kommer sändas en stark, villfarelse, som vi kan se att dessa sk ”do gooders” liberalerna, med deras dödslängtan, arbetar för att införskaffa.

  http://radicaltruth.net/index.php/learn/muhammad/31-what-are-the-satanic-verses

   • There is no 50% western values and 50% islam. Either we fight islam in all its forms or we will sooner or later end up with 100% islam. Islam is perfect and have only two sources on which it is based, the quran and Mohammed (see hadith and sira) and consequently allows no compromises with anything else.

  • Ja, representerar hon på Avpixlat SDs egentliga politik så är det kört för Sverige. Det bleknar bara mer och mer i partiet. Vet en SD –
   aktiv person som sa till mig, har vi tagit hit dem och lovat dem bidrag, måste vi hålla det.
   Det har blivit för mycket av mesighet, även inom SD.

Kommentera