Fotboll kan bygga broar men inte med hjälp av islam


INSÄNDARE/ISLAM. Naiviteten, eller dumheten, bland politiker och tjänstemän i Nyköpings kommun är häpnadsväckande: Rosvalla arena hyrs ut till den muslimska Dawa Sweden-rörelsen. Dawa Sweden är en rekryteringsverksamhet till islam som blivit mer aktiv under senare tid. Bakom verksamheten står personer med dokumenterade kopplingar till Sveriges jihadistiska och våldsbejakande miljö, enligt Magnus Sandelin, expert på politiskt och religiöst extrema rörelser i Sverige.

Blåögda och okunniga beslutsfattare i Nyköpings kommun ger nu också finansiellt stöd till ett så kallat integrationsprojekt och till projektansvariga Islamiskt Kulturcentret i Nyköping, studieförbundet Ibn Rushd, Somaliska Hjälpföreningen och Sveriges Unga Muslimer. Muslimska organisationer som inte alltför sällan sammankopplas med radikal islamism samt i sina led har medlemmar som i det offentliga rummet stödjer IS och skriver hårresande inlägg om kvinnor, homosexuella och judar.

Den befogade frågan till Nyköpings kommun är: Varför får organisationer och personer med sådana åsikter förenings- och projektbidrag? Frågan är retoriskt ställd eftersom beslutsfattarna i kommun med all tydlighet inte förstår eller vill förstå att vi befinner oss i år 2017 och inte i det idylliska 1960-talet när våldsbejakande islamistisk extremism var ett okänt begrepp i Sverige. Det är dags för Nyköpings kommunpolitiker att få den bilden klar för sig och inte aningslöst låta sig luras av muslimska organisationer som i offentligheten gör sken av att vilja verka för ett fritt och öppet samhälle men i moskéer och slutna rum har x antal medlemmar med ett motsatt budskap – islamistisk extremism.

Vem tycker att detta är att hantera våra gemensamma tillgångar på bästa sätt? Till väpnad jihad och religiösa föreställningar från stenåldern.

Och som vanligt, inte ett kritiskt ord från lokaltidningen SN.se

Om Ibn Rushd på bloggen…

-Pettersson har sagt det många gånger. Islam är ingen religion – islam är ett hot. 

Vi har facit, varför ljuger ni för oss?

Var är världens första feministiska regering, kvinnorörelsen och feministerna när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  

 • Varför diskuteras barka, niqab och burkiniförbud och inte helheten?
 • Varför försvarar svenska hatmedia islams kvinnoförtryck? 

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns…

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?


14 responses to “Fotboll kan bygga broar men inte med hjälp av islam

 • Lokaltidningen väcker frågor | Petterssons gör skillnad!

  […] Fotboll kan bygga broar men inte med hjälp av islam […]

  Gilla

 • Södermanlands Nyheter ställer sig utanför samhällsdebatten | Petterssons gör skillnad!

  […] är inget nytt. I måndagens upplaga av SN (17/7) publiceras en artikel under rubriken ”Fotboll ska bygga broar i Stenkulla”. Här får en talesman från Islamska Kulturcentret i Nyköping (vilket mer konkret är detsamma som […]

  Gilla

 • compulsoryunion

  Zlataniseringen av Sverige (extrem ziganism) där världens bästa företag (Astra, Saab Volvo) utsätts för utpressning rovdrift till förmån för att negrer ska spela fotboll över hela Sverige. Borde kriminaliserats i grundlag innan Palme.

  Gilla

 • ruben

  Transportstyrelsens jätteblunder, som orsakat att omfattande sekretessuppgifter kring landets säkerhet har lämnats ut till Öststatsländer.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/oqP9W/gd-lamnade-ut-nycklarna-till-kungariket
  Det får en att undra hur utspridd är okunskapen om Sveriges säkerhetsklassade uppgifter bland myndigheter och politiker? Vad kan t.ex. Migrationsvärken åstadkomma? Hur stor är insynen och kontrollen och registreringen från varje handläggare om vad de tar sig för? Vem granskar deras dagliga bedömningar och beslut? Kan deras klienter komma åt lösenord och inloggningsuppgifter? Finns det stora fientliga styrkor under mobilisering i vårt egna land nu? Om de läckta uppgifterna nu är sant kan Östtyska landet, som har databaserna med de känsliga uppgifterna fått för sig att sälja dom för en mäktigt stor summa pengar, som bara t.ex. ett rikt oljeland har råd med. Det blir dyrt och otryggt för Sverige innan allt bytts ut i material, platser och rutiner. En bedövande hemsk historia, som är svårt ta in alla konsekvenser av tycker jag. Finns det som sagt flera andra exempel?

  Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Löfven som SSU:are

  Stefan Löfven som partiledare och statsminister

  Gilla

  • compulsoryunion

   Stefan har neandertal DNA som hens ansikte uppenbart visar ( hen har även en näsa från näsapa). Hen är avkomma av nationalsocialistiskt fulexperiment på djur, av Dr Mengele som inte hann elda upp fanskapet. Varelsens förståndshandikapp kan mildra påföljd för den grova organiserade brottsligheten med gängmedlemmarna Shekarabi och Bah (förskingring av 11000 miljarder kr till enskamkommande islams intressen plus att 1 miljon IS- gruppvåldtäktsexperter har fått svenska pass o bostad gratis) i framtida Nurnbergrättegångar mot socialister. SSU betyder supa sönder ungdomen.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Från ”lokaltidningen” finns naturligtvis att önska…….igen.

  Detta ska enligt SN ”förbättra” integrationen.

  Frågan blir då integration till fotbollens värld, den religiösa världen eller något annat i Nyköpings samhälle?

  En annan viktig fråga är, hur många tjejer som kommer att ”integreras” i detta fotbollsprojekt, genom skattepengar från kommunen?

  Sedan tycker jag att ”lokaltidningen” även kan ge oss lite fakta, om dessa enskilda religiösa föreningar. Som då ska sköta ”integrationen” i detta projekt, samt hur mycket bidragspengar, kommunen skjuter till.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ytterligare bevis för att det islamismbefrämjande etablissemanget, myndigheterna, institutionerna och kommunledningarna lierat sig med den importerade kriminaliteten och därmed banat en mycket bred väg för den samhällsfientliga verksamhet som går under den fria organisationsbildningens och gränslöshetens generöst subventionerade täckmantel, och där normala erforderliga säkerhets- och bakgrundskontroller definieras som rasism.

  Det vi nu upplever är utan minsta tvekan den mest destruktiva samhällsutveckling Sverige genom historien erfarit – ett allmänfarligt och dystopiskt scenario som visar den feministstyrda och globalistiskt kuvade humanitära stormaktens fasaväckande felnavigering.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Bygg boar med vad ni finner men ni kan aldrig få 2a, 3e,4,e osv generationen att fungera i västvärlden, det är helt kört !
  http://www.bt.dk/politik/chok-tal-om-indvandrere-gaar-stik-imod-det-politikerne-troede-det-er-en-katastrofe

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är inte bara beslutsfattare i Nyköpings kommun, som drabbats av hjärnkollaps. Det har även drabbat många andra beslutsfattare i såväl statlig som kommunal befattning.
  Därför behöver vi en sverigevänlig regering vid valet 2014.
  Då kan kanske Sveriges färd utförsbacken bromsas.
  Men att återställa Sverige till vad det en gång var, är väl omöjligt

  Gilla

 • Mm

  Dessa d-a korkade politiker, vems ärenden går de. Inte etniska svenska tjejer, kvinnor som inte vill klä sig i långbyxor för att kåta muslimska inte kan hålla K-n i styr, utan tror att kvinnor, tjejer är deras villebråd. Ett tips till er politiker. Vi är inte till salu, vänta och se när valet är över. Dessa odjur skall ut, de har kostat oss alltför mycket för att det skall kunna gå under gästfrihet.

  Gilla

 • Lena

  Om det inte försörjs med vatten, mat, elektricitet, avlopp osv på 72 timmar så är folket i storstädernas helt förlorade…tänk !!!!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är härligt med mångkultur,öppna era hjärtan och plånböcker,dom flyr för sina liiiiv. Finns det mer att tilläga.Mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: