Vad händer när våldet tar över?


INSÄNDARE. Malmö 15-7-2017

Till sydsvenskans hycklande journalister och till dom ”ansvariga” politikerna i Malmö stad

Vad är ert problem, sydsvenskan, när ni beklagar er över skjutningarna i Malmö?
Ni har ju fått det mångkulturella Malmö som ni i årtionden har vurmat för och där ni gjort allt för att dölja dom negativa följderna genom att i princip aldrig nämna vilka det är som ligger bakom det eskalerande våldet i staden. Och naturligtvis så nämner ni inte med ett enda ord i er huvudledare att den s k gängkriminaliteten i huvudsak, om inte till hundra procent, består av ”svenskar med annan bakgrund” eller deras avkommor

Den liberala invandringspolitik som ni stödjer har nu fört med sig nästan dagliga skjutningar på Malmös gator och nu verkar det som att dom mångkulturella vildarna inte ens drar sig för att utföra sin våldskultur på dagtid mitt bland folk eller att peppra en husfasad med maskingevär utan att bry sig om var kulorna träffar.

På mindre än en vecka så har det inträffat minst fyra skjutningar i Malmö så ni borde vara mycket stolta, sydsvenskan, över att troligtvis alla era förväntningar vad det gäller våldskulturers representation i den malmöitiska vardagen har infriats med råge.

Hur hanteras en miljö där våldsdåd har blivit vardag? Så lyder en fråga i er hycklande huvudledare. Jo, man skickar helt enkelt tillbaka dom skjutande vildarna tillsammans med hela familjen och släkten dit därifrån påstår sig ha ”flytt” och det oavsett om dom har blivit svenska medborgare. Dom här kräken har med all önskvärd tydlighet visat att dom endast har kommit hit för att tillföra landet och dess skattebetalare kostnader och sociala problem. Därför bör dom sändas tillbaka till den grottmiljö där dom hör hemma och där återgå till det dom är skapta till och klarar av, nämligen ett liv som består av att vakta får, getter och kameler i något asiatiskt bergs eller ökenlandskap. Där kan dom också ägna sig åt sina huvudsakliga fritidsintressen som tydligen består av att starta krig och konflikter med jämna mellanrum som bl a innehåller huvudavskärningar och som åtföljs av den populära sporten fotbollsmatch med det avskurna huvudet. Troligtvis bara en tidsfråga innan man kan beskåda denna sport även i Malmö.

I ett europeiskt civiliserat land och samhälle har dom här vildarna inte något existensberättigande och att döma dessa till fängelsestraff som skall avtjänas i ett svenskt samhälle är inget straff för dessa primitiva varelser. Det värsta som kan hända dom är att bli tillbaka skickade till en tillvaro dit därifrån dom har kommit. Och det är också det billigaste sättet att bli av med dom för Sverige.

Så, sydsvenskan, var stolta för ni har lyckats med ert tydliga uppsåt att förvandla staden Malmö till ett mångkulturellt träsk där mord, skjutningar, sprängningar, rån, misshandel, våldtäkter,, knivskärningar mm numera hör vardagen till.

Att ni sedan skriver en ledarsida som enbart dryper av hycklande floskler visar bara hur lågt ni står. Ni har en mycket stor skuld till att Malmö har blivit som det är idag och det tillsammans med dom politiker som idag sitter i maktens korridorer på sjunde våningen i Malmö stadshus.

Det man kan hoppas på är ju att det blir någon av er journalister eller politiker som är skuld till detta som blir den första som får en förlupen kula i sig vid nästa mångkulturella gatuskjutning. Men troligtvis så blir det en helt oskyldig malmöbo som blir offret och då kommer vi lika säkert som amen i kyrkan att få beskåda nästa manifestation mot rasism och precis lika säkert att få läsa ännu en hycklande huvudledare i sydsvenskan.

Till våra s k ”ansvariga” politiker i staden vill jag rikta följande frågor : är det numera så att vi som bor i staden Malmö skall ta dessa gatuskjutningar som ett normalt tillstånd i vår vardag och kallt behöva räkna med att man var som helst när som helst kan få en mångkulturell kula i sig?

Är det också numera ett normaltillstånd i Malmö att man skall räkna med att man kan bli rånad, misshandlad, våldtagen, knivskuren var som helst när som helst?

Är det ett normaltillstånd att man kan få sin bil uppbränd var som helst när som helst i Malmö?
Skall vi helt kallt räkna med att det råder krigstillstånd i Malmö?

Om det är på det sättet, vilket allt tyder på, så tycker jag att ni skall gå ut och upplysa innevånarna i staden att så är fallet och uppmana till försiktighet när man ger sig ut på stadens gator.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i Malmö


31 responses to “Vad händer när våldet tar över?

 • Möller

  Nej ingen risk att råka ut för nått i Malmö.
  Om man jobbar i kommunhuset eller Sydsvenskanhuset vid Triangeln. Man kör ju upp bilen ur det underjordiska garaget, och sen ut på motorvägen söderut direkt hem.

  Gilla

 • Tony

  Kan inte låta bli att återigen ställa frågan, VARFÖR KÖPER
  NÅGON SYDSVENSKAN ÖVERHUVUDTAGET????
  En blaska med en journalist som beskrivit större delen av
  Malmös befolkning som ” Lågpannade as” duger enligt

  min mening inte ens till att torka sig med på ett icke
  nämnbart ställe? Ni som ändå köper, låt bli, det är den
  bästa medicinen mot storsvulna ägare som ser på sina
  läsare från sin Von Oben mentalitet. Gynna dem icke!

  Gilla

 • Truthfighter

  Orsak och verkan! För att propagera att politiker behövs för att lösa problem. Vad ingen talar om av dessa potentater är, att utan dessa skulle det vara näst intill problemfritt för oss att leva här, och skattebehovet obefintligt. Så varför ska vi betala för politikeretablissemangets skapade vidriga skit?????? DET KAN DE SJÄLVA BEKOSTA UR EGEN FICKA, DET VÄNSTERPACKET!!!

  Gilla

  • Truthfighter

   HÄRLIG GOTTI-GOTT-PÅSE! 🙂 Men inget man vill köpa, för det ger en sur och besk, ja mycket sur och besk eftersmak, i hela ens återstående liv!!!

   Gilla

 • Billy Boy

  Chefredaktör och ansvarig utgivare Pia Rehnqvist, Sydsvenskan och VD Hanna Stjärne SVT i mediedebatt i Almedalen 2017 bl a om den hårdnande konkurrens mellan Public Service och de kommersiella mediaföretagen och tecken finns på försämrad lönsamhet eftersom de har det fruktansvärt tufft ekonomiskt bl a beroende på lägre reklamintäkter.

  Länk till SVTPlay-video (Publicerad 5 juli 2017):

  https://www.svtplay.se/video/14360200/svt-scenen-almedalen/svt-scenen-almedalen-sasong-2-mediedebatt-mellan-hanna-stjarne-och-pia-rehnqvist?accessService=liveCaptioning&info=visa&start=auto

  Det låter bra tycker jag. Hoppas att konkursen för Sydsvenskan och även många andra blåljugande PK-medier kommer mycket snart.

  Liked by 1 person

 • Carl

  Klockren insändare. Svårt att nästla sig undan faktum på faktum på faktum.

  Gilla

 • Mjölner

  Det är hög tid att Bonnierblaskorna annonserar att det behövs en skjutledare (sheriff) i Malmö. Denne kunde då sammankalla de skjutglada gossarna till saloonen för genomgång av dygnets aktiviteter och där påvisa olämpligheten att skjuta utan att sikta ordentligt. Man kunde också anordna revolverdueller man mot man som man gjorde förr i vilda västern. Skattebetalarna skall givetvis bekosta ammunitionen, tillika med sheriffens lön det har ju inte Bonnier råd med . När sedan gangstermanskapet efter någon tid börjar tryta törs nog polisen visa sig igen. Beträffande Malmö stadshus ledning kunde dessa användas att markera skjutresultaten vid eventuella in- och övningsskjutningar. Är det någon som tror att det här är satir?

  Gilla

 • Mjölner

  Det är hög tid att Bonnierblaskorna annonserar att det behövs en skjutledare (sheriff) i Malmö. Denne kunde då sammankalla de skjutglada gossarna till saloonen för genomgång av dygnets aktiviteter och där påvisa olämpligheten att skjuta utan att sikta ordentligt. Man kunde också anordna revolverdueller man mot man som man gjorde förr i vilda västern. Skattebetalarna skall givetvis bekosta ammunitionen, tillika med sheriffens lön det har ju inte Bonnier råd med . När sedan gangstermanskapet efter någon tid börjar tryta törs nog polisen visa sig igen. Beträffande Malmö stadshus ledning kunde dessa användas att markera skjutresultaten vid eventuella in- och övningsskjutningar. År det någon som tror att det här är satir?

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Ett exceptionellt konstruktivt förslag, bäste Mjölner!
   Så skall en slipsten dragas, såframt man traktar efter konkreta resultat som står i proportion till själva problemet.
   Förbålt tilltalande koncept, vilket förhoppningsvis inkluderar den notoriska återfallsförbryterskan Jammeh Stiernfeldt, vilken i egenskap av rörlig övningsatrapp finge smaka på konsekvenserna av att konfronteras med de skjutglada gangsters och kriminalgalningar hon tagit till sin livsuppgift att beskydda.
   Somliga är av ödet dömda att lära sig den hårda vägen.
   Andreas 🙂

   Gilla

   • Mjölner

    Tack för rosen Andreas!
    Tragiskt att Malmö, Sveriges port till kontinenten, fallit offer för politikens ”starke män” och feminister. Bor ej i Malmö men har besökt staden många gånger p g a arbetet.

    Liked by 1 person

 • NIsse

  Nu är det dags att sätta in militären i Malmö med skarpa skott vi kommer att bli tvungna i slutändan och visa dregget vem som bestämmer i Sverige..

  Gilla

 • Billy Boy

  Här är nyheten för dagen om en våldsverkare här i Sverige som utdelat ett döds-straff till sig själv (sannolikt av misstag).

  Mordmisstänkt död: ”Dog till följd av skador”

  https://unvis.it/svd.se/misstankt-mordare-dod-dog-till-foljd-av-skador

  Vore bra om aningslösa Sydsvenskan kunde berätta för invånarna i Sverige att våldsverkarna har infört dödsstraff utanför den demokratiska processen, trots att dödsstraff är förbjudet enligt Svensk lag.

  Gilla

 • Pica pica

  Märkligt att en äldre herre som Sandor har så perfekt syn? Tänk om Sydsvenskans journalister kunde ”se” lika bra. Rekryterar de bara synskadade malajer?

  Gilla

 • eva

  Apropå mångkultur – jag skulle tro att förespråkarna ser framför sig något som påminner om Jehovas Vittnens alster – ett lejon vilar med ett lamm betandes bredvid. Vilda djur, tamboskap, köttätande, växtätande osv. sida vid sida i pastoral frid. Himmelriket! Så orealistiskt så det är skrattretande.
  Det översattes till människoriket med raser sida vid sida i frid och fred, smakandes på varandras maträtter till tonerna av världsmusik. Ibland avbryts tillställningen av spontan dans, alltifrån kannibaldansen till slöjdansen eller de dansande dervisherna.
  Så avbryts drömmen med skottlossning dagarna i ända, brottslighet, våldtäkter, nej, så särskilt kul har det inte blivit.
  Etablissemanget måste inse att de flesta drömmar, som inte har realistisk förankring,är bäst oförverkligade.

  Gilla

 • age

  Sverigevänner!

  Vi måste förbereda oss för att försvara oss, våra närmaste, det vi äger
  och vårt fosterland!

  Gilla

  • modernghost

   Efter att ni får era och era barnens huvuden avskurna? Eller när ska det ske?

   Gilla

   • age

    Ja, ”modernghost”, tyvärr tror jag att vi förbereder oss tills det är för sent.

    När det är för sent är det redn för sent.
    Muslimerna har sina direktiv från koranen att följa.
    Deras hjärntvätt gör att de måste följa koranens krav.
    De bekräftar sin hjärntvätt 5 ggr/dag + fredagen.
    Koranen finns inte i lightversion!

    Gilla

 • Mary Agnes

  Så sant, Haldor.
  Tidningen har 100% skuld i detta, eftersom politikerna är slavar efter vad som media dikterar. Ställ dem inför rätta och dess överstepräst Per T Fucking Ohlsson. https://twitter.com/sydsvenskan

  Svenska media brukar peka finger åt USA och att vapenrelaterade mord är många här…. men inte fan ser jag något som liknar Malme i mina trakter.

  Gilla

 • B Bäver

  Så går det när den sk.tredje statsmakten har satt sig i knät på dom styrande. Med S o Mp vid rodret blir det mesta förvirrat. Fan vet om Malmö går att rädda. Har hört i 20 år att vi är på rätt väg, men mera svammel från politiskt håll klarar vi inte av. Tror Inte heller att Sd klarar av röran härnere. Malmö är kört för många år framöver

  Gilla

 • Stenbock

  Som vanligt från dig Sandor,en talande beskrivning av Malmö`s tillstånd…
  Det som jag funderat över är,varför vi i Absurdistan som ligger i utkanten av bebolig mark på jord,får nöja oss med allt avskrap. (ursämsta individer) Detta om det gäller kriminella araber,niggrar,eller folk från Balkan och Turkområden ? Varför kommer det inga riktiga gangster,typ nere i Europa ? Där sker miljonrån mitt på dagen med dragna vapen,100 kg guldmynt stjäls från museum,Varuhus plundras på guld och diamanter mitt under köpruschen osv,osv.
  I Absurdistan bland amatörterroristerna skjuter man på varann,för några hundralappar knarkskulder !! Kastar handgranater i nattens mörker,och springer sedan och gömmer sig ! Där ser ni själva hur amatörmässiga dessa Allans söner är, i Absurdistan,…

  Gilla

 • Billy Boy

  Utmärkt beskrivning av Sandor Herold i hans insändare ovan och rejält svar på tal både till Sydsvenskans ledning och journalisterna samt till de ansvarslösa styrande genomfalska vänster-politikerna i Malmö kommun.

  Att Sydsvenskan i rubriken ställer sig frågan …

  ”Vad händer när våldet tar över?”

  … visar på att de slumrat mycket djupt mycket länge och nu yrvaket vaknat upp ur dvalan. Våldet i Malmö har ju redan pågått jättelänge säkert 10 – 15 år och kanske ännu längre.

  Sydsvenskan har ju haft gott om tid på sig att analysera och se och uppleva effekterna samt rapportera sanningsenligt till sina läsare … d v s rapportera HELA sanningen om vad som händer … inte bara en massa förskönande PK-dravel.

  Gilla

 • Lena

  Jag har under lång tid funderat över varför sydsvenskan och hd har tagit den ståndpunkt som de har……..att sänka det svenska samhället !
  Vilka skelett har de i garderoben?
  Tänker de ”komma ut”och erkänna vilken historia de sitter på ?
  Framför allt varför skall den hygglige / hyggliga medborgaren om ni nu lyckas att finna ”skelettet” behöva lida för era gamla synder ?
  Avlatsbrev fungerar inte längre i vårt samhälle inte för er och hur länge till kan malmö muta sina icke medborgare, hur länge till tänker resten av sveriges skattebetalare hålla er stad om ryggen med tillskott på fem miljarder ?????

  Gilla

  • Albert

   Svaret på detta är väl familjen Bonnier, som ju hatar allt vad Sverige heter. Tidningens chefredaktör tycks också, av bilder att döma, bara vara ett barn (vilket gör henne lättare att styra och manipulera av tidningens ägare). Den stora konkurrensen om jobb gör väl också att många journalister idag blir tvungna att prostituera sig för sina ägare genom att sprida deras fake news…

   Gilla

  • Joy

   Asylsvenskan som de kallas!

   De föreslog t o m att vi skulle rätta oss språkligt efter muslimer som inte klarar av ändelser och böjningar av orden. De vill rasera allt och bara dalta! Det är så sjukt att jag saknar ord! Men många på lärarutbildningen idag är ju invandrare med bristande språklighet.

   Såg bara på universitetet vilket dåligt språk i uppsatser som blev godkända, på hög nivå också.

   Gilla

 • Ulf

  Tillståndet i Malmö breder snabbt ut sig över landets större städer och eskalerar till fullskaligt inbördeskrig mellan diverse olika grupperingar. Förnekelsen från media och politiker hittar nya nivåer och repression lagar som endast tillämpas mot svenskar håller svensken på plats några år. Sen kanske tillräckligt många drabbats så illa att det sker en folklig resning mot hela eländet, politiker, media och mot de stridande milisgrupperna.

  Gilla

  • Joy

   De vill ju ha det som i sina hemländer, så varför vi måste leva i deras kultur är mig en ständig gåta. Våra politiker och journalister är så bedrövliga som vägrar förstå detta enkla faktum!

   Gilla

 • svensson

  Som alltid mycket träffsäkert och korrekt återgivet om krigstillståndet i Malmö. Fakenewstidningen Sydsvenskan måste väl snart lägga ner ingen läser den längre, men de har så stora bidrag så de kanske kan ljuga ett tag till.

  Liked by 1 person

 • svensson

  Som alltid mycket träffsäkert och korrekt återgivet om krigstillståndet i Malmö. Fakenewstidningen Sydsvenskan måste väl snart lägga ner ingen läser den längre, men de har så stora bidrag så de kanske ljuga ett tag till.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: