Calle Schulman 37 år: De över 40 ska hålla sig borta från nätet

HATMEDIA. Calle Schulman, 37 år och bror till Alex Schulman har skrivit en krönika i Expressen där han skriver att människor över 40 år är en helt tappad generation – de är en fara för sig själva online. 

Calle skriver att han lägger mycket av sin tid på sociala medier och att det på riktigt inte går tio minuter mellan han kollar sina flöden.

Sedan menar herr Schulman att det hänt något med samtalstonen det sista året och det är verkligen dags att höja ett varningens finger för att det finns en enorm grupp små människor där ute som ännu inte är mogna nog att kunna ta ansvar över sina handlingar online. Han talar om människor över 40 år. En helt tappad generation. För det är ju faktiskt så att yngre människor har vuxit in i sociala medier redan från början. Det är naturligt för dem. De vet inget annat. Så går Schulman på men säger att han själv är ganska förskonad från det som kallas näthat.

-Pettersson tycker synd om bröderna Schulmans föräldrar som fått två sådana grabbar…

Fast Calle har sagt några kloka saker också…

 

32 thoughts on “Calle Schulman 37 år: De över 40 ska hålla sig borta från nätet

 1. Äh, det är hans storebror Alex som fixat in Calle som sin sommarvikarie på Expressen och krönikor bygger på att få massa klick och likes. Det är därför har är så drastisk. Förra veckan skrev han att han just köpt en hyresrätt svart pga separation, och det är ju bara skitsnack. Ingen som gör det skulle skriva om det i Expressen!

 2. Det är utbildat och kreativt folk som idag är 40 plus som utvecklat de verktyg som Schulman och andra infantila användare av tekniken drar nytta av. Vad blir hans bidrag till kommande generationer?

 3. Den där calle är en djävla amatör.likaså hans patetiskatt bror.vore nog bra calle att du skriver att du är bisexuell ochså när du ändå håller på.bägge bröderna ska alltid hitta fel på andra .calle är ett stort djävla practikal jokej.

  • ”a bad joke”. A practical joke is too lenient, too mild for such a man who allows himself to despise and insult people in their forties and older. SHAME !!!

 4. Något som Calle Schulman råkar missa är värdegrunden han och hans gelikar förespråkar …

  http://hedvall.nu/uploaded/2/lika%20v%C3%A4rde.JPG

  https://image.slidesharecdn.com/mnskligarttigheterikollektivtrafiken-141029053205-conversion-gate01/95/mnskliga-rttigheter-i-kollektivtrafiken-2-638.jpg

  Men Calle Schulman föredrar tydligen att diktatoriskt göra urvalet efter hans egna personliga bedömningar om vilka människor som skall exkluderas bort ut från samhörighet och gemenskap.

  Såna extrema attitydyttringar finns det massor med exempel av inom nazism, fascism, islamism, kommunism mm.

 5. Att ägna tid att fördöma fyrruo plusarna är mycket behagligare, än att offentligt ta itu med egna inre odjur.
  Allmänna kommentarer började när Calle födes. De har växt och blivit intelligent science. Något som Calle inte förstår då.hans flöde är begränsat.

 6. Kanske att de över 40 borde hålla sig borta från att arbeta och betala skatt, det kan asylsökarna,ockupanterna från tredje världen sköta tillsammans med calle och hans vänner !

  • Vilken skit. T.o.m. en babies bajskorv är bättre.
   För övrigt om bilden inte är fejk. När begicks brottet? Åtalsundrlåtelse är inte aktuellt för en svart vit skit.

  • Om inte bilden är manipulerad så är inte avföringen det vad vi kallar skit, utan den som lämnar den på en green. Han anser sig väl därmed stå närma den del av vår befolkning som vi slarvigt benämner arbetarklassen, genom en straffbar handling.

 7. Till ”gubben” Calle Schulman, ställer jag bara frågan?

  Hur socialt är egentligen ”sociala medier” ?

  Exempel på antisocialitet finns på denna länk. Där nämns mobbing och om det nämns bland annat……….

  ”E-mobbning (rykten via exempelvis chattprogram eller communityn, förtal via Internet-sidor, hot via SMS, spridning av bilder och filmer på till exempel Internet utan godkännande med mera, trakasserier på forum, bloggar och wikier) även känt som näthat.”

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Antisocialt_beteende

  • Det är inte alls konstigt att han är som han är när han pysslar med de A-sociala medierna Facebook och Twitter.
   Dom som är friska i huvudet och över 40 inser snart att dessa medier är det värsta som drabbat jorden ( alla världskrig inräknade).

 8. Ha, ha, ha….. alla blir ju någon gång 40+. Ska personer över 40 slänga ut sina datorer?

 9. Han glömde att säga att som är över 40 och omogna också är vänsterfeminister som sprider ut sitt hat på nätet.

Kommentera