Dansk Borgmästare ”Åsnebrölas”


Roskildes borgmästare Joy Mogensen från socialdemokraterna vart torsdags morgonen 13 juli väcktes av  kallelse till muslimskt bönemöta,  lite efter kl. 5 om morgonen. Hon har genom Sitta arbete i kommunfullmäktige godkänt en stor minaret vid den nya moskén som skall byggas i Roskilde.

Även om de ej ännu fått tillstånd för böneutrop  så är alla danskarna övertygade om att det bara är en tidsfråga innan böneutropen kommer att ljuda över staden.

För 3 år sedan vart en ”Brandkärrsbo” åtalad vid tingsrätten i Nyköping för att han liknat oljudet vid vad man kan tro kommer från en magsjuk åsna.

Roskildebor som är kritiska till beslutet om en mosque har utlyst en demonstration till imorgon!


5 responses to “Dansk Borgmästare ”Åsnebrölas”

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De dysfunktionella dissenterna borde utöva de inom kristet territorium gravt kränkande yttringar de motbjudande avgrundsdissonanserna framkallar uteslutande inom de egna teokratiska och religionsimpregnerade Arabländerna.
  Ljudföroreningar av denna kaliber sorterar under begreppet immission och har en betydligt störande inverkan på grannskapet.
  Minareter och moskéer har ingen naturlig förankring inom Norden och det övriga Europa, till vilket en koranförslavad stat som Turkiet för övrigt icke borde höra.

  Denna globalistregisserade infiltration symboliserar endast ett allmänmoraliskt förfall med kännbara konsekvenser, där kristenheten successivt tvingas retirera inför dess diametrala motsats.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Bra gjort. Låt dem höra vad de ställt till med.
  Bodde nästan granne med en minaret en läng tid när jag jobbade i Mena-land. Ryser när jag tanker på det. En sanitär olägenhet av högsta rang.
  Brölandet kunde hålla på hur länge som helst.

  Gilla

 • Albert

  Ett mycket bra initiativ. Något att ta efter här i Sverige!
  Man skulle t.ex. kunna utrusta 342+24 drönare med högtalare och köra dygnet runt över riksdagshuset och Rosenbad. När de s.k.”folkvalda” lämnar sina skurknästen följer man sedan efter dem vart de än går eller befinner sig. Efter någon vecka är de förmodligen ganska nedbrutna och medgörliga. Då passar man på att be dem skriva under ett papper där de förbinder sig att lämna landet och aldrig sätta sin fot här igen…

  Gilla

  • stromboli

   Liknande har redan skett i saltsjöbaden, polisen avbröt aktionen enligt filmen!

   Såg inte att danska polisen ingrep i roskilde !

   Gilla

 • Argus

  Lysande tilltag. 😉

  Om man ser på det strikt juridiskt så skulle inte ”Brandkärrsbon” åtalas utan de som som störde ordningen. Religionsfrihetslag (1951:680) ”1 § Envar äger rätt att fritt utöva sin religion, såvitt han icke därigenom stör samhällets lugn eller åstadkommer allmän förargelse.”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: