Du vet att du är från Malmö när……

……en resa till Mellanöstern skulle kännas helt onödig och meningslös. Och med bild till blev den meningen”sprängstoff” i den facebookgrupp som just kallar sig för ”Du vet att du är från Malmö när….”, efter några timmar togs bilden och orden bort av administratörerna.

Och vad menade jag då med bilden och bildtexten, eftersom jag har tolkningsföreträde till mina ord så ska ni få min version, det kommer att bli en smärre utläggning. Jag har inför varje semester valt att resa till länder och platser som inte har en dominerande islamsk kultur och ideologi, det är mitt val. Nu har jag inget val.

Den malmöitiska gatubilden låter mig inte slippa islam, den malmöitiska gatubilden låter mig inte längre hemmavid slippa komma ohälsosamt nära de som vill västerlandet ont, det gör ont. Jag är för mångkultur, mellanösterns folk passar bättre i, just Mellanöstern. Många kulturer är bra, var och en till sitt, vill jag träffa norrmän, då reser jag till Norge.

Facebooksidan som är så skitnödig att man inte kan ha kvar en bild på en resebyrå med en halv mening där var och en kan tänka själv, den gruppen visar på i miniformat samhället i övrigt. Om, jag menar OM man då och då dristar sig att skriva eller säga något som man kan ana är kritik över vårt dysfunktionella samhälle/stad, då rusar de självutnämnda goda fram. Man ska hånas och tryckas ner i knäppkängorna.

Att det kommer fram främlingar med stora pekpinnar i kommentarsfältet på denna malmösida är övermaga, var fick dom luft ifrån, eller som malmöiter säger, kom inte här och kom, kamma daj. När mellanösterfolk boende i Malmö mästrar malmöiter som det naturligaste i hela världen, då speglar det samhället i stort. Vi svenskar/skåningar ska ”uppfostras” och tryckas ner, av bland annat andra länders medborgare, låt dig INTE tryckas ner.

Jag älskar min födelsestad så som den var när jag växte upp, lite tradig och inte alls så ”spännande” som nu, allt skulle bara bli bättre. Man kan inte varje dag posta bilder på Turning torsu, solnedgång vid Öresundsbron, solnedgång vid kanalen, stockrosor på gamla väster, båtar i Limhamn……… Mitt inlägg var uppskattat, det blev många tummen upp….sedan slog censuren till mot verkligheten.

En uppdatering 21:43, nu kommer det verkligt ”goda hatet” fram, nya kommentarer:

Christian Francic Eva, du skämmer ut dig. Lägg ner för helvete, du är en sådan typisk nötta som tror på allt media lägger upp. När fan ska folket lära sig att media är så sjukt korrupt.
Du behöver göra en laseroperation så du kan få någon syn för dina glasögon hjälper inte dig det minsta.
GillaVisa fler reaktioner

 · Svara · 29 min

Ta bort

Richard Jacob
Richard Jacob Behåll din skeva politiska syn för dig själv eller gå och gyckla och instigera på någon SD-sida fröken vonBraun!
GillaVisa fler reaktioner

 · Svara · 2 min

Här följer ett bildspel över hur det kan gå om man visar på en sida som finns.

Detta bildspel kräver JavaScript.

13 thoughts on “Du vet att du är från Malmö när……

 1. Tror och hoppas att inom en snar framtid att våra Nordiska
  grannar kommer att upprätta fullständiga gränsövergångar
  med pass till idot landet Sverige?

 2. Lite OT kanske, men Italiens sydliga områden. Där det översvämmas av medelhavsflyktingar.
  http://www.expressen.se/nyheter/tander-eld-pa-katter-for-att-starta-brander/
  Nu påstår man att maffian hittat på nya affärsexploateringar genom att fixa skogsbränder. Ähum? ( OBS insinuation av misstro ) Är det av Expressen påhittade teorier? Kom maffian på det helt plötsligt för att kunna skylla på illegala invandrare? Jag vet inte.

 3. till sist en video där en amerikansk tjej tycker att Sveriges kulturmarxistiska politik med välfärd till ALLA inte är hållbart-mycket sevärd:

 4. Här är det somalier som demonstrerar för mer pengar och gratis lgh mm

  —Somalis in Sweden evicted, demand free housing and more money. —

 5. Vi i Södertälje ligger ett varv före övriga Sverige.
  Under Balkankriget tog vi emot ett flöde av kreativa individer.
  Många duktiga, ingen tvekan om det. Många andra, mycket duktiga och driftiga (lyssna gärna på Owe Thörnqvists, Sverigebesöket).
  Den beskriver liknande händelse som min pappa råkade ut för;
  Han blev nerslagen när han hämtat ut pensionen på posten.
  Hittades medvetslös på trottoaren – med tom plånbok intill sig.
  => Han dog senare av sviterna.

  Denna kreativa grupp av människor bebygger nu Södertäljes norra förorter med vita stenslott och har nya, svarta BMW på infarten.

  De har drivit sina verksamheter ”effektivt”.
  Deras banksystem, ICA – kasse har aldrig gått att granska.
  Min f.d. revisor, tidigare taxeringstjänsteman, har noga beskrivit det väl utstuderade banksystemet.

  Fråga mig vad jag tycker om invandrare

 6. Den osköna sanningen och en uppfriskande fläkt av bristvarorna sunt förnuft och normalt folkvett, betraktas uppenbarligen som något exceptionellt provokativt som icke får stå oemotsagt.

  Petterssons medarbetare har ta mig tusan noll och intet att skämmas över, medan de tröttsamma och yttrandefrihetsfientliga antagonisterna och värdegrundsaktivisterna däremot har all anledning att känna skam.

  Beträffande anstiftan till brott är det uteslutande proglobalisterna som representerar de verkliga förbrytarna, genom vilkas ideologiska vanföreställningar och politiska strategier de oavvisligen gör sig medskyldiga till den nationella katastrof vi nu tvingas erfara.
  Andreas 🙂

 7. Inte bara Malmö. Sverige har blivit lite mellan öster lite här och var.Går man handla eller på loppis ser man muslimska kvinnor lite här och var. Har aldrig reagerat på det förut,det spelade ingen roll,men nu börjar jag reagera vad är det som händer i Sverige, snart är vi minoritet i vårt land.Eller är jag gammal och Nojjig? MVH Adolf

  • Instämmer helt med dig ..
   Betänk då att just nu flyger man nonstop in en massa avfall från Grekland.Två sådana flygningar till Dalarna,innebär fler sådana lyckosökare,än vad Frankrike totalt med c:a 350 styck under 2017 har mottagit av kontingenten. Här visar de 7 styrande partierna vilket dårskap,som genomsyrar dem !

Kommentera